hocam gözünü seveyim bu nedir

tamam uyumsuzluk olur da bir plan olur orada uyumsuzluk sezeriz

haftaya büyük bir fırsat var

yen koy geç moral bulalım

İlk yarı PVA-Kerem-Akbaba ve Sefer 3. lig topçusu gibi oynadı.. Bunun için hocayı suçlayamayız.. Bence yaptığı değişikliklerin tamamı doğruydu birtek Sefer daha erken çıkmalıydı..

Valla ikidir Gomis'in huneriyle paçayı kurtarıyor. Umarım kısa zamanda(ilk yarı içinde) takıma oyun olarak bir şeyler katabilir.

O ilk yarı neydi öyle ya? Takımın ne oynadığı belli değil, kendisi de ne yaptığını biliyormu acaba ondan da tam emin değilim.

Sen yat kalk Gomise dua et.

Birarada kamp yapamayan takım sendromu da var. Aynı adama üç kişi koşuyoruz. Kimse birbirini tanımıyor koşu topu atılıyor koşan yok.

ilk yari basindaki ,ondeki akbaba yunus bazli baskimizla kazandigimiz buyuk firsat karesi ve akabinde benzer baski yaptigimiz bir kac seti begendim .
2.yari ise genel *performansi dolayli hocayi begendim.
kanat ve kanat beklerin oyuna daha mudahil olmasiyla daha oturan on alan sablonlari daha da artacaktir kanisindayim. bu mac ozelinde ozellikle 2.yari oyunu gecer not aldi benden. degisiklikler yerinde idi kanimca.
2.yari tempoyu arttirmamiz onemli idi. degisikler pozitif katki yapti bu baglamda . bu oyunu ideal 11le bir tik uste ve istikrarli mac geneline yayarsak cok iyi olur diye dusunuyorum.

sezonun 3 macinda da vasatin altinda kalan *kerem'i dinlendirmeyi dusunebilir diye dusunuyorum .

bu arada, kritik baglamda,
sevgili *tugay kerimoglu efsanemizin , lig tv kanalinda macin akabindeki aciklamalari dort dortluk idi. hem oyunumuza ~hem hocaya ~ hem kimi oyuncularimiza yonelik. dinlemenizi tavsiye ederim.
<kerem'e yonelik bolca vurgusu keza harika tespitler idi.
<yapmasi gerekenleri_basit ve sade oynamak efektiflik ve verimlilik konusuna *oyuncu uzerinden vurgusu kaliteli tespit idi tugay hoca tarafindan .

Tam bi deplasmam canavari.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu is heralde okanla olmiyacak ,yol daha yakinken ve puan farki acilmadan yeni bir td sart gibi duruyor, okadar transfer yapildi ama gecen sezona göre daha kötü oynuyoruz, hani tamam yeni geldi sabir edelimde hic ümit verecek birsey göremiyoruz sahada. Kamp dönemi tam olarak neyin üstünde calisilmis bilmiyorum, kondition sorunuda var sanki. Acilen kafasinda kurdugu sistemi cöpe atip farkli birsey denemeli yoksa cidden ilk yari bitince liderler aramizda tekrar büyük bir fark olusur.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftalar ilerledikçe daha kötü oynuyoruz.antalya maçındaki oyunu hem beğenmiştim hemde geleceğe yönelik umutla bakmıştım.transfer işleri bittikten sonra iyi olacağımızı düşünüyorum

Yunus Akgün ve Sergio Olivera'yı çıkarıp Barış Alper ve Cicaldau'yu sokması tamamen panik hamlesiydi. Yunus ve Oliveira Boey ile birlikte maçın en iyilerindendi.

Çok tutuk. Oyun içi müdahalesi neredeyse yok. Biraz silkinmesi lazım. Böyle devam ederse o tavşan 1 zıplar, 2 zıplar ve ‘olmayacak‘ düşüncesi/baskısı daha da afallatabilir. Şu ana kadar vasat görüntü verdi. Geçen seneden gözle görülür bir varyasyon farkı görünmemekte.

Takviye ihtiyacı bir yere kadar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 puan gittikten sonra sabaha kadar konussan ne olacak?twitterda alay konusuyuz.haftaya işler düzelir mi,sanmıyorum.rakiplerin puan kaybetmesini beklemekten,2-3 haftada bir kazanmamızdan baska bir beklentim yok okan gidene kadar.olmayacagı belli

Ulan @Yiğit Karagöz ten daha beter adamsın. Futboldan anlamıyorsun sus bari.

Yunus Akgün ve Sergio Olivera'yı çıkarıp Barış Alper ve Cicaldau'yu sokması tamamen panik hamlesiydi. Yunus ve Oliveira Boey ile birlikte maçın en iyilerindendi.

Kardeşim bu nasıl yorumdur yahu! Yunus Akgün ve Olivera yoruldu artık gücü kalmadı adamların. Çıkarması mantıklıydı. Ayrıca yedek alternatimiz hiç yok neredeyse. Doğru hamle yaptı.

Fatih Terim'in ilk 4 senesinde çoğunlukla ilk yarı cortlar ikinci yarı coşardık. Hatta geyikleri vardır o soyunma odasında neler oluyor vs diye

Okan Hocam da öyle olacak sanırım, ilk yarı kanser olup 2. Yarı maçı koparacaz

Geri
Üst Alt