la olum ne kullanıyorsunuz? en zor deplasmanda ve şampiyon takıma karşı her alanda öndeyiz. Sadece o kodumun topu girmedi kaleye. Tebrikler hocam.
Emrah işte o topun 4 haftadır girmesi için

Oyun planını değiştirmeli

Bundan bahsediyorum

Kerem Yunus ve Sefer ile olmuyor

4 haftadır deniyor

Yerlerine Bay Gomis girince de olmuyor

O zaman plan değişmeli

Ama bunu yapamıyor şu anda

Ve bu sıkıntı

Ya bırak neyi zor deplasman
En iyi 4 tane oyuncuları yok kalede 19 yaşında bebe var.
3 gün önce her anlamda zor. Bir maçtan çıkmışlar

Bugün Trabzon karışısinda bizden başka kim olsaydı en az 2-3 farkla maçı alır gelirdi
Fener,bjk ve adana bugün ki Trabzon'a en az 3 atar 4-5 'i de zorlardi.

Leş gibi top oynatıyor orta sıra takımı hocası okan
kaç tane %100 lük pozisyon kaçırdık?

Mertensin malum pozisyonda yaptığını(golü kaçırmak değil tabiki, koşuyu kastediyorum) yapacak, ince don gibi aralara kaçabilecek, süratli ve bitirici bir forvet alır mısın Hocam? Zira takımın yapısı Sefer'e uygun değil. Gomis'e de değil.

Emrah işte o topun 4 haftadır girmesi için

Oyun planını değiştirmeli

Bundan bahsediyorum

Kerem Yunus ve Sefer ile olmuyor

4 haftadır deniyor

Yerlerine Bay Gomis girince de olmuyor

O zaman plan değişmeli

Ama bunu yapamıyor şu anda

Ve bu sıkıntı
Mert 2-3 tane %100 lük pozisyon kaçtı. Bunun oyun planı ile nasıl bağdaştıracaksın?

Tamam sakinim.

Transferler sonrası görmek lazım tekrar. Şu an net bir forvet eksikliği var. Ek olarak sol kanat ve sol bek de değişmeli.

Bu hamleler yapılıp bir 5 maç oynandıktan sonra tekrar hocayı gündeme alabiliriz.

Gomis'le başla yorulunca da diri Seferovic'i al Allah'ını seversen. Seferovic'i de değersiz hale getiriyorsun böyle.

Ya bırak neyi zor deplasman
En iyi 4 tane oyuncuları yok kalede 19 yaşında bebe var.
3 gün önce her anlamda zor. Bir maçtan çıkmışlar

Bugün Trabzon karışısinda bizden başka kim olsaydı en az 2-3 farkla maçı alır gelirdi
Fener,bjk ve adana bugün ki Trabzon'a en az 3 atar 4-5 'i de zorlardi.

Leş gibi top oynatıyor orta sıra takımı hocası okan
Yemin ediyorum insanı çok yoruyorsun yav. Geçen senenin şampiyonu herifler. Eksikleri olabilir ama kadro genişliği bize göre daha iyi adamların. Bizde 11 harici sahaya sürebileceğin kaç adam var? Kaçan net pozisyonlarda Okan ne yapsın sahaya girip kendi mi atsın? Mertens gibi adam o pozisyonu atamıyorsa bunun adı şanssızlıktır çok net.

Sanırım problem hocada
Bu kadar oyuncu , bu kadar kötü oynayamaz her maç yav..

Anadolu takımlarının bile planı var anlaşılıyor

Biz açık rakibede kapalı rakibede oynadık ama en ufak numaramız yok

Edit:gitsin falan demiyorum

Yavas yavas kadro muhendisligi yanlis oldu ortaya cikiyor, bazi oyuncular bu kadroya göre yanlis secim olmus, ilk basta sefer, sanki sagli solu orta kesiyoruz sifira inip ceza sahasina pas atiyoruz gibi ceza saha gölcüsü aldik, sözde pivot oyuncu ama kafa topunda basarisiz.

Sergio ikinci yanlis transfer, bir kere cok agir bir oyuncu, bize daha süratli bir sekiz numara sartti ara sira iyi pas atsada bu yetersiz kaliyor, belki cok kosuyir ama bos kosuyor = Selcuk inanin neredeyse kopyasi.

Mertens yanlis transfer degil iyi oyuncu ama bize acilen kanat da oyniyabilen bir 10 numara sart. Onu getirsen ya mertens forvet oyniyacak ya yedek kalacak yada bekin birin yerli olacak. Tam olarak hangi düsünce ile alindi bilmiyorum ama süratli kanat oyniyan on numara sart bu takima.

Yerli hocalar yeni bir takim.kurmayi malesef hic beceremiyor, onun icin yerli degil yabanci hoca gelmesini cok istemisdim.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ts deplasmanında oynatacağı en iyi oyuna yakın oyunu oynattı adam daha ne yapsın yav.Kerem'in konusuna da yazdım takımın hücumda eksik işler yapmasının nedeni Kerem.Ben Kerem'i niye oyundan çıkarmadı ona taktım sadece bu maçta.Haberlerde hep Okan hocanın Kerem'in yerine kanat oyuncusunun alınmasını istediğini görüyoz duyuyoz ama adamı oyundan çıkarmıyo ne kadar hata yaparsa yapsın ne kadar kötü oynarsa oynasın.Kerem'i çıkar at Emre Kılınç'ı at Barış Alper Yılmaz'ı ne kaybedersin?Zaten elde ki oyuncunun senin puan almanı engelliyo kötü oyunuyla.Diğer maça transfer hazır değilse de Kerem yerine dediğim gibi başka kişi oynasın bu Emre Kılınç olur bu Barış Alper Yılmaz olur.Takımın tüm emeğini çöpe atıyo bu futbolcu resmen..

Vallaha biz terim zManida az gol yiyorduk zaten. Berkan ve taylana varken. Okan hocanin ben bir etkisi yada fark yarattığını düşünmüyorum. Medya pompalamasi ile takıma getirildi. Destekleriz amenna lakin ben uzun süre takımda kalacağını dusunmuyorum

Geri
Üst Alt