Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.508
- 7.997
- 1.428
Sen sistem hocasi diye geldin 1 tane organize iş göremedik topu defanstan ileri şişirmek ve her topu kaybetmek nasil bir düşüncenin ürünü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dile kolay 50 top uzun oynanmis hic bir getirisi yok, tam tersi birde kalemize atak yiyoruz, neden hala okan bunu israrla istiyor anlamiyorum.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
konuma gegenpress yazdımUlan bir konuda da fikriniz olmasin. Spor bilimi diye bir sey var. Oyuncuya hangi cesit antrenman nasil yaptirilir, kisa donemde plan ne olmalidir, uzun vadede DK da dusunulunce yuklemeler nasil gerceklestirilmelidir vs. Tipcilardan da uzman gorusu alarak program olusturulur. Bu herifler mal mi senelerce bunlari ogreniyorlar, deniyorlar, konferanslarina gidiyorlar. GSC uyelerine sorsalar ya.
Belhanda mi yazsaydim sifreli sekildekonuma gegenpress yazdım![]()
Ho ne zaman ?Kovulacak
TamamKovulacak
Ne diyon bot?
2-3 mac sonraHo ne zaman ?
Rasyonel bir tespit2-3 mac sonra
Kardesim bu ne hal yav 4 mac 2 gol ikiside sans eseriRasyonel bir tespit

Sezon öncesi tespitlerimi söylemiştim hoca hakkında kendisini pek geliştirememiş ve değiştirmemişKardesim bu ne hal yav 4 mac 2 gol ikiside sans eseri![]()
I know. Its Terim time desem?Sezon öncesi tespitlerimi söylemiştim hoca hakkında kendisini pek geliştirememiş ve değiştirmemiş