10 kişi olmasına rağmen çok iyi oynayan takımda 3 oyuncu birden değiştirerek beni dehşete düşürdü, o değişikliklerden birisinin hücuma geçişi sağlayan sergio yerine berkan olması da cabası

Hücumda bu sefer daha iyiydik ama Kerem'i kesmen lazım artık saçma sapan geriden uzun oynama olmadı bugün daha iyi gözüktü takım

10 kişi olmasına rağmen çok iyi oynayan takımda 3 oyuncu birden değiştirerek beni dehşete düşürdü, o değişikliklerden birisinin hücuma geçişi sağlayan sergio yerine berkan olması da cabası
Sergio ve Mertens, 10 kişi kalmamızdan dolayı dilleri dışarıdaydı eğer farketmediysen.

Bu takım tamamen bireysele dayalı oynuyor. Hücumda da beceri/kabiliyet faktörü kısıtlı ve sınırlı olunca ne kadar momentum olursa olsun böyle zorlanıyorsun. Bu bek ve kanatlarla da işi zor. Allah yardım etsin.

Ne yap et iki günde iki kanat aldır. Kerem-gomis-yunusla samoiyonluk kovaliyoruz. Neyin kafasi bu.

Normal şartlar altında az şanslı olsak 4-5 fark atacağımız maçtan sonra 10 kişiyle kazanmamıza rağmen eleştirilerin dozajı ilginç.

C. Ancelotti gelsin 3 maç sonra yatırıp şey yapar bizim taraftar.

Geri
Üst Alt