Aferin okan, Erol Hocayi da mat ettin. Tebrikler

90 dakika hücüm oynatmayı bırak uefa adam. "Bırak üstümüze gelsinler sonra top kapıp kontraya çıkalım ilk yarı"

güzel maç yönetti. bazıları değişikliklere takılmış.

belki torreira kalabilirdi ama sakatlık falan olabilir.

Sahada Mertens, Oliveira fln varken Gomis penalti kullanmaz
Ağırlığını koy takıma
Kasım'da şutlarlar böyle pısarsan

Macin basindan sonuna kadar üstün oynadik ve 50 dakika 10 kisi oynadik

Eskiden olsa asla galip gelemezdik 10 kisiyle,tekrar winner oldugumuz döneme adim atiyoruz

kerem'i kesip mertens'i kanada atalım. sahada akbaba kadar galatasaraylılık göstermeyecek, akıl koyamayacak adamın yeri 11 değil. 18 numaradaki gibi biraz hamle oyuncusu olsun, hem çok yorgun, hem de çok şımarık. onun dışında diyecek çok bişey yok. torreira kendine gelene kadar bi ileri iki geri devam mecbur.

Buruk'un kenardaki yüz ifadesini uzun süredir bizim herhangi bir antrenörde görmedim ben, burada olduğu için gerçekten çok mutlu baya belli oluyor. Bence 10 kişiye rağmen iyi oynadık, tek eksisi risk almak istemiyor şu anda o da anlaşılır bişey çünkü takım tepetaklak giderse çok kısa sürede gönderilme ihtimalide var. Yunus ve Kerem düzelmezse radikal bir karar alıp 4-3-1-2 gibi bir sisteme dönmesi gerekebilir.

Olacak olacak
Fb63wIcXgAEYvwY

Bu maç tek eleştirim kerem-pva kanadında oyuncular oynamaya devam edecekse farklı bir kurgu şart. Onun dışında bu maç geçerli notu almıştır.

Geri
Üst Alt