Birdaha Gomise penalti kullandirtirsan kulahlari değişiriz seninle Okan hoca

Midstjö gelince 3'lü orta sahaya dön

Sergio'yu öne at

Kerem ve Yunuslu kanat oyunundan vazgeç

Olmuyor çünkü

şu gol sorununu çöz hocam gözünü sevem ya. her şey çok güzel basit gol atamıyoz delirecem artık. vala surlardan alınan puanlar altın değerinde altın. giresun maçını alsak inanılmaz baslangıc olacaktı. ahh ahh

Antep lig de en formda takımların başında geliyordu onlara karşı 10 kişi kalmışız hakem tüm taktir haklarını Antep tarafına kullanırken üstüne penaltı kaçmasına rağmen pes etmeyip kazandık nereden baksak uzatmalarla beraber 65-70 dakika mücadele ettik. Uzun zamandır görmemiştim en son 10 kişi kalınıp iyi futbolu Fatih hocanın 0-1 geriye düştüğümüz Dany kırmızı yediği Mersin maçından hatırlıyorum o maçı 3-1 çevirmiştik. Her şey için teşekkürler hocam Galatasaray'ın nasıl bir büyük bir kulüp olduğunu gösterdin sahada 10 kişiyle verdiğin mücadeleler için hem seni hem de futbolcularımızı kutluyorum.

Hocam saha içi ve dışında biraz daha sert yap yavv ve de kulübede yanına sert yapan yardımcılar topla resmen meydanı boş buldular doğruyorlar takımımızı

oliviera berkan değişikliği skandal bir değişiklikti. neyse ki maçı aldık.
Ben buna katılmıyorum. Berkan gayet güzel oynadı kalan dakikalarda, keza golude onun pası sayesinde bulduk. Oliveira artık poposundan soluyordu

Defans çizgisi ilerde kuruyoruz, hızlı adamlar bizi barbekuye meze edebilir, ve ofsayt taktiğimiz olmadığı gibi her halükarda defanstan biri ofsaytı bozuyor. Fener önde basıp çizgiyi öne çıkartıyor ama ofsayta güzel düşürüyor. Bizimde benzer bı çalışma ve tşk m boyunu kisaltmsyla problemlerimizin çoğu çözülür

Ben buna katılmıyorum. Berkan gayet güzel oynadı kalan dakikalarda, keza golude onun pası sayesinde bulduk. Oliveira artık poposundan soluyordu
mertens de tükenmişti iyice. yanlış değildi bence hamleler

giren oyuncularımız çok kaliteli olmadığı için değişikliği nasıl yaparsak yapalım kimsenin içine sinmiyor.

bugünkü gergin tavrı inceden ft havası vermedi değil.

bize sakin hoca yakışmıyor zaten. böyle devam

bugünkü gergin tavrı inceden ft havası vermedi değil.

bize sakin hoca yakışmıyor zaten. böyle devam

1662420146770.webp

10 kişi kaldıktan sonra böyle hırslı coşkulu oynamayalı 10 sene olmuştur belki.

Okan hoca bu işi yapacak arkasındayız

Laf edilmis baya ama macin gidisatinda hararetten herhalde

En son bir ilk devre macinda bu kadar iyi ve dominant oynadigimizda sene 2017 idi

Su oyunu oturtsun yenemeyecegimiz takim yok. 4-5 hafta kala gule oynaya sampiyon oluruz

@Murat Kara kutlarim yine bos atmiyormussun vay be. Gordugum en ilginc trollsun yok boyle bir sey

Geri
Üst Alt