maca basladigi ilk 11 hic surpriz olmuyor genelde herkesin istedigi ve bekledigi uzere oluyor bu konuda kendisinden cok memnumun ,

Okan hocaya tıpkı 1996 da Hagi , popescu , capone, Suat ve Hakan transferleri teslim edildiği gibi kadro kuruyor.

Benim tahminim 4 sene ligi domine edip bir tane Avrupa kupası alacağı yönünde.

Okan hocaya tıpkı 1996 da Hagi , popescu , capone, Suat ve Hakan transferleri teslim edildiği gibi kadro kuruyor.

Benim tahminim 4 sene ligi domine edip bir tane Avrupa kupası alacağı yönünde.
Keske KL kazansak...

Sahsen 3-4 sene domine ve Avrupa'da bir kupa cok utopik geliyor bana.

Fatih terim hocam şuan duvarları yumrukluyor bana böyle kadro kuraydınız diye kjlashdjkahsddd

hocam eline bugatti veyron'u verdik.

zaten gol yemiyorduk hucumu da çözdüğümüze göre arkamıza yaslanıp maçları rahat rahat izleriz. ben başarılı olacağını düşünüyorum.

En güzel malzemeler, ithal ürünler verdiler kendisine. Bakalım neler yapacak. Bir çuval inciri berbat etmez umarım.

enerji cok yuksek - kanimca bu yolun sonu hayirlisiyla basari ile taclanir .
camiamiz kendisine ve kurdugu takima sahip cikacaktir - ben inaniyorum ,bu sinerji ile silsile seklinde akip gidecegiz haftalar ilerledikce. ozellikle *bu hafta seyirci ve kadro nun butunlesmesini kirilma ani olarak goruyorum ~momentum ,moral,motivasyon ve ozguven baglaminda. . .

sozun ozu ; momentum ve sinerji bazli daha yeni basliyoruz. basarilar sevgili okan buruk .

Geri
Üst Alt