- 18 Mayıs 2011
- 52.992
- 56.876
- 4.613
maca basladigi ilk 11 hic surpriz olmuyor genelde herkesin istedigi ve bekledigi uzere oluyor bu konuda kendisinden cok memnumun ,
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alternatifini de gorduk MK, hocaya bi sey demem simdilik. Adam alinsin da kanatlara en az iki tane ondan sonra inat ederse baska seylerden bahsetmek gerekirKeremden kurtulabilsek neler olacak da iste hocamız vazgeçemiyor.
toplamda 45 saati dolduruyor olabilirler.Neden her hafta iki gün izin veriliyor oyunculara bilen varmi?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu doğrumu ?Neden her hafta iki gün izin veriliyor oyunculara bilen varmi?
Keske KL kazansak...Okan hocaya tıpkı 1996 da Hagi , popescu , capone, Suat ve Hakan transferleri teslim edildiği gibi kadro kuruyor.
Benim tahminim 4 sene ligi domine edip bir tane Avrupa kupası alacağı yönünde.
Avrupa yok diye gevşek davranılıyor gibiNeden her hafta iki gün izin veriliyor oyunculara bilen varmi?
seni gidi gurbetci senitoplamda 45 saati dolduruyor olabilirler.
Yapıldı hocam benim yaşım yetmiyor ama tarih yazıyorKeske KL kazansak...
Sahsen 3-4 sene domine ve Avrupa'da bir kupa cok utopik geliyor bana.
Yapildi ama bir daha yapilir mi?Yapıldı hocam benim yaşım yetmiyor ama tarih yazıyor
Yok kütük kütahya şehir esesseni gidi gurbetci seni![]()
45 saati doldur diyince avrupada haftalik max 45 o yuzdenYok kütük kütahya şehir eses
Burada da öyle45 saati doldur diyince avrupada haftalik max 45 o yuzdenkusura bakma