İkinci yarıya değişiklikle baslamazsan maç gidecek hocam

Her maça aynı diziliş ve kurgu olmaz hocam. Kaısmpaşa ile Konya aynı mı?
Ezbere çıkın oynayın mı diyorsun rakip analizi bu kadar kötü yapılmaz. Kötü konyayı barça yaptın.
Oliviera mertens gomis yunus kerem
1 ini kesip Berkan veya Miço oynatmak zorundasın top kapamıyorsun görmüyor musun canım hocam?

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

30 günlük arada konya'ya gidip sık sık ilhan palut antrenmanlarını izlemeli. belki kadromuz o kadar iyi değil ama iyi kötü bi oyun kopyalayabilir. ben güveniyorum cep herkülü hocamıza

abdülkerimi nelssonun yerine alıp rashicayı alcaksın oyuna neler yapıyorsun sen ya

Rezil bir futbol. Oyuncuların koşacak hali yok. Duran top herzamanki gibi hiç yok.

okan hoca azıcık dişli rakip çıkınca sindiriyor takımı GS böyle oynamaz rakibe göre bu kadar farklı oynatılmaz takım

Oynanan oyun kötüydü.

Takım bir kere kolektif pres yapamiyor. Böylece geniş alan veriyoruz

Toreyra dışında defans yapan orta sahanin olmaması yanlış

Seçmesi lazım: ya Mertens ya Oliveira. Ikisi aynı anda oynayamiyor. Veyahut Midyo Toreyra yapıp öyle denemesi lazım. Bu şekilde olmuyor

Değişiklik yapmakta gecikti

Umarım başarılı olur ama şu tarz hatalar olmaması lazım. Boşu boşuna puan kaybederiz.

rakip takımın kalesinde stoper varken geride pas yaptırıp baskı yediren küçük usta

kerem'le güzel tatiller geçirmenizi dilerim

Büyük takım çalıştıracak çap yok kendisinde maalesef.

Oyuncuların kendisini taktığı yok. Takım fizik olarak yerlerde. Mazallah birde avrupada olsaydık çökmüştük demek ki!!

Bu maçtan ders çıkarman lazim. Kalede olan veya orta sahada berkan oynayacaksın. Mertens yedek olacak. Yunus kerem 2 si birlikte olmuyor. Yunus hatalar yapsada keremden 1 adım önde.

Geri
Üst Alt