Emin'in oynamasını destekliyorum ama oynatması gerçekten hata yaptı bu konuda. Abdülkadir oynamalıydı. Değişiklikler geç kaldı. Onun haricinde bakıldığında değişikliklerde çok hatası yok. Kerem-Yunus oynamaması lazım ama yerli sınırının ekmeğini yiyor bunlar.

Bir de bu maç ne oynadığımızı bence Okan Hoca da anlamamıştır. Bir organizasyonumuz yoktu. Şu ana kadar en kötü oynadığımız maçımız buydu diye düşünüyorum ama kötü oynarken de kazanabilmemiz güzel

Bu maç özelinde konuşmak gerekirse takım üstüne koyarak gider diye düşündüm fakat sezonun en kötü topunu bu maç oynadık. Bu da bende ciddi endişe yaratıyor hocayla ilgili.

Kazanmak guzel ama Kerem ve PVA'yi kulubeye cekmeden sampiyon olma ihtimalimiz yok. Muslera yerine Okan'i kullanip hucumda Kerem yerine yabanci opsiyonlari kullanmak sart.

aslında iyiye gidiş vardı bu maça kadar. geçen hafta bence en iyi maçımızdı. skor adil değildi

ama bu maç biraz üzücü oldu. en kötü performansımız diyebiliriz

yine de kazanıp puan olarak iyi gidişimizi sürdürüyoruz. oyunu tekrar yükseltmek için fırsatlarımız olacak.

Şu kadro bu oyunu oynuyorsa otur bü düşün hoca. 1 ayda 1 maç oynayacağız, 1 ay sonunda bi bahane de kalmayacak.

Büyük hayal kırıklığı yaşadım.
O Akhisar Rize başakşehirde ki futbolun doğrularını uygulayan Okan hocam değil popülizmin kurbanı sıradan bir teknik direktörtü adeta bu gece.
Şansa gelen galibiyetten ders alır umarım. temposuzluk, ağır çekim futbol, mücadele gücü düşük takım...
Kazanırken kaybetmek bu oyunun adı

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

boey ve gomis olmasa sezon bitmisti okan hocamdan korkunç başlangıç mlsf

En büyük sorun, rakip hücum ederken yapamadığımız saha parselasyonu. Hücumda zaten bireysel yetenekler ile sorunu çözüyoruz ama son 10 dakikada sahada Torerira (müthiş oynadı), Mdjsto ve Berkan varken bile orta sahayı alamadık ve konya 2 pas ile savunmadan çıkabildi, bunun çok zaman ile alakası olduğunu da düşünmüyorum açıkçası. Skor olarak iyi ama taktik olarak özellikle ilk yarı baya baya hayal kırıklığı yaşadığımız bir maç olmakla birlikte, gelecek adına da endişe verici oldu benim için. Yeni takımız falan filan ama artık bir hoca eli değmesi lazım taktik anlamda takıma..

Tebrikler okan Ilhan Palamut hocayida alt ettin ✌ liderlik icin tsk

Hoca çok şanslı. Kötü futbol, tek farklı son dakika galibiyetleri, 2 kendi kalesine gol. Umarım bu şansı devam ederi. Önünde 1 aylık bir süre var. Ondan sonra kötü oyunun hesabını verir artık

Kötü oyun için konya fena takım değil galip gelmek önemliydi der geçerizde rakip takım analizini yapmamış olması can sıkıcı

Geri
Üst Alt