Hem Emin'i hem maçı kazandı mı?
Kazandı.
Kötü oyundu oydu buydu kabul edilir bu eleştiri ama yıl sonu olası şampiyonlukta topladığın puanlar gerekli olacak böyle kötü olduğumuz haftalar. Ben hocaya inanıyorum yaptığı yüklemenin faydasını diğer takımlar düşüşe geçtiğinde gösterecek ve vura vura gideceğiz ondan sonra.
Hocamıza karşı organize ama amatör bir saldırı var. Hocamizi leş kargalarına yedirmememiz lazim.

Aportta bekliyorlar. Bir de yenilsek neler konuşulacak acaba. Yepyeni bir takım kurulmuş. Rayına oturması hiç kolay değil. Acele etmeden beklemesini bilmeliyiz.

Okan Buruk kendi hatalarını kabul etmiş itiraf etmişken burada fanatizm duygularıyla laf kondurulmuyor. Birkaç ay sonra burada kendisine defol denileceğinden çok eminim. Üstelik bugün hocasına toz kondurmayanlar adama küfür edecek.

Hoca bazi maclar 3lu ortasaha şart kerem ve yunus etkisiz olunca kanattan hücum işe yaramiyor.

Ne olursa olsun lige çok iyi bir giriş yaptı, zorlu maçlar sonunda ligin zirvesindeyiz

Okan Buruk kendi hatalarını kabul etmiş itiraf etmişken burada fanatizm duygularıyla laf kondurulmuyor. Birkaç ay sonra burada kendisine defol denileceğinden çok eminim. Üstelik bugün hocasına toz kondurmayanlar adama küfür edecek.

Gercege gözünü kapatip kör bakan insanlarla neden ugrasiyorsun ustad. Erken yaşlanırsın, yapma.

Hem Emin'i hem maçı kazandı mı?
Kazandı.
Kötü oyundu oydu buydu kabul edilir bu eleştiri ama yıl sonu olası şampiyonlukta topladığın puanlar gerekli olacak böyle kötü olduğumuz haftalar. Ben hocaya inanıyorum yaptığı yüklemenin faydasını diğer takımlar düşüşe geçtiğinde gösterecek ve vura vura gideceğiz ondan sonra.
Emini kaybetti ne kazanması?
Hoş iyi oldu emin Abdülkadir den iyi diyen futbol cahillerinin sesi kesilmiş oldu.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2022-09-17 (5).webp

2022-09-17 (4).webp

Aslında beklediğimden daha az çekmiştik bu sıkıntıyı Konya maçına kadar. Ama Konya maçında korkunç bir tablo vardı orta sahada. Sergio'nun savunma katkısı "0". Bu yüzden o görev verilmemeli.

Geri
Üst Alt