hocaya vasat mı demeliydi herkes tahir gibi_?
Vasat neden kücümsemek gibi algilaniyor. Bireysel becerilerle götürüyoruz işte puanları. Hoca idare ediyor, ext bi dokunuş goremedik henüz. Oyuna odaklanması lazım bundan sonraki süreçte. Aksi durumda yolun nereye cikacagini benden iyi biliyorsundur rts

Vasat neden kücümsemek gibi algilaniyor. Bireysel becerilerle götürüyoruz işte puanları. Hoca idare ediyor, ext bi dokunuş goremedik henüz. Oyuna odaklanması lazım bundan sonraki süreçte. Aksi durumda yolun nereye cikacagini benden iyi biliyorsundur rts
senden daha iyi bilmiyorum reis daha iyi bilsem ft başlığına hoca geri dön yazardım buyuk ihtimal
vasat insanların beğendiği vasat hoca gayet küçümseyici bir ifade kandırmaylım birbirimizi :)

tahir ne futboldan anlar ne hayattan

vasat adamin teki

Oynanan oyun beni de tatmin ediyor ama yabancı bir hocayla bu oyundan daha kötüsüyle ligde bu konumda olsak ne methiyeler dizilmişti şimdi. Bunu Okan Buruk gelmeden önce yabancı bir hoca isteyen biri olarak söylüyorum

Hala oyun kurulumunda net bir şey göremiyorum hocadan. Kanatlar da verimli işlemiyor. Oyun planını çözemedim.

Nelsson Emin paslaşıyor sonra hop beklere top at ordan oyun kurmaya çalış. Sergio ve Torreira defanstan çok uzak kalıyor oyun kurarken. Sadece ikinci yarı rakip kalede baskı kurduğumuzda Torreira ortasahaya gelip oyun kurmaya başlıyor takır takır atağa çıkıyoruz.

Bu hususta lütfen gözlemlerinizi bildiriniz. @Keramettin TANRIVERDİ @Suat Kara @Sami Karakoç @Hasan Çam

Ilerleyen haftalarda oyun gelişirse ilk tebrik eden ben olurum. Burada gelmesini en fazla isteyen 3-5 kisiden biriydim. Mutlu da olurum cunku tekrar eskiye dönmek zorunda kalmaz yolumuza bakariz. Oyun geleceğe yönelik bi ışık vermiyor. Alanya macina kdr baska yorum yapmayacam bu konuda.

Mertens'i daha verimli oynatmanın tek yolu 4-3-3 te sol forvet oynatmak bence. hem ortasaha sağlam olur hem de kanatların birinde üretkenliği sağlamış oluruz.

Şu an takımda tek eksiği demeyelim de çoğunluk olarak eksiği Kerem'e güvenmesi.O da Yabancı Sınırı'ndan dolayı 1 durum yoksa onu oynatmaz bile yav :D Sadece 1 Kerem mi takımın sıkıntısı demeyin Pva'yı da etkiliyo diğer ona yakın oyuncuları da.Maç içinde dikkat ederseniz sağ kanatlı oyunlarda daha etkliyiz.Yunus'ta hata yapıyo ama genel olarak iyi 1 performans gösterdiği için o özellikleri göze batmıyo bu açıdan.Dün Dubois'in oyuna girdiğinde Kerem de oyunda yoktu Pva'ya biraz haksızlık yapılıyo bu konuda.Ümraniyespor maçında Kerem çıkınca Mertens girmişti ve Pva'nın performansında gözle görülür 1 performans artışı söz konusuydu.Takıma yeni geldi garantici oynatmaya çalışıyo daha önceden de öyleydi.Tam 1 skor hocası aslında.Ben bu galibiyet serilerindne sonra liderlikte biraz takıldıktan sonra rahatlayacağını düşünüyorum.Şu an sürekli kazanıp kendisine gelen eleştirileri azaltmak istiyo.Şu an Yabancı sınırı olmasaydı Lig'de daha fazla puanı vardı..

hocanın zayıflığından çok kadro yapısının birbirini tamamlayamamasından kaynaklı sorunlar var gibi

ortasahamız ile kanat oyuncularımızın uyumsuz profilleri var

bir de üstüne mertens gomis icardi mata gibi isimlerin ağırlığı binince işi zorlaşıyor

muslera
nelson kaan bardakc
sacha mistjö torreyra dubyö
yunus mertens
icardi
su 11i kurup keyfimize bakabilirdik
kaan ayhani almayip büyük bir hata yaptik kadro planlamasi konusunda
form durumuna göre kerem oynardi yunus yerine

hocanın zayıflığından çok kadro yapısının birbirini tamamlayamamasından kaynaklı sorunlar var gibi

ortasahamız ile kanat oyuncularımızın uyumsuz profilleri var

bir de üstüne mertens gomis icardi mata gibi isimlerin ağırlığı binince işi zorlaşıyor
İşte oda okanın kadro mühendisliği hatası yanlış kurguladı kadroyu

Toreyrayı almasaydık tam gümlemiştik hele griliş gelseydi aman aman aman

Tek tesellim bazıları 1 senelik alındı kullan at yaparız

Suana kadar hem hocanin hem de takimin performansi iyiydi,zorlu bir fikstür de 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 maglubiyet aldik

Okan hoca icin sirf dünkü mactan sonra sinifta kaldi demek haksizlik

Ben sunu anladim ki bu takim mükemmel de oynasa her hafta 5 te atsa elestirecek birseyler bulunuyor

Ne yazik ki fener taraftarindan farkimiz kalmadi

Hem winner Galatasaray hem de takimina sahip cikan Galatasaray taraftarini özlüyorum

İşte oda okanın kadro mühendisliği hatası yanlış kurguladı kadroyu

Toreyrayı almasaydık tam gümlemiştik hele griliş gelseydi aman aman aman

Tek tesellim bazıları 1 senelik alındı kullan at yaparız

kadro mühendisliğini hocanın yaptığını zannetmiyorum

bu arada hocanın 3. haftadan itibaren dokunuşları var bence

bunların başında bek kullanımı geliyor

sol beki defansif ve içbek oynatması boeyi ise neredeyse yunusun bile önüne atacak şekilde kullanması çok faydalı oldu mesela

Geri
Üst Alt