Şampiyonluk yolunda ki en büyük engel olacak gibi bir performans bugün bravo.

Yol yakınken gönderin gitsin. Hiç bir şeye çözüm üretemiyor. Takımın ne oynadığı belli değil, FT'nin kötü bir kopyası.

sene başından beri 1 gram ilerleme yok, hep aynı değişiklikler 2. bir oyun planı hiç yok malesef böyle çok gitmez hocam

Tamamen Okan'a yazilir bu mac.
Ayni takimi tutsa, hic degisiklik yapmasa Mata-Mertens gol yapacakti.
Gitti futbol beyni olmayan Baris diye bir adami oyuna aldi, basit oynayan Mico'yu cikartip komplike oynayan Oliveira'yi aldi.
Abicim zaten belli gol gelecek ne diye bin tane oyuncu degistiriyorsun?
Hayatimda gordugum en rezil teknik direktor performanslarindan biri.
Kazanilan maci hediye etti adam.

Neyse, daha lig uzun umarim mac sonu cok gol kacirdik dese de adam gibi dersini alir.

Hoca bu hafta eleştiriyi fazlasıyla hak ediyorsun. Kerem ve Yunus'la ol-mu-yor. Bu kadar basit

duran topları metin şentürk'le mi çalıştırıyon

bu kadro en vasıfsız elemana verildi.benim bu takımın başında ne işim var diye bağırıyor.rezillik resmen bu skor.

içine sıçtı maçın resmen , neyse hoca moca olmadığını öğrenmiş olduk

Ciddi soru 3 Türk kim oynayacak? Başlıklara bakıyorum Yunus ile olmaz, Kerem ile olmaz, Barış çok kötü. Bence de öyleler ama elde çözümü de yok bu işin. Okan hocaya bu konuda laf edilmesine anlam veremiyorum.

Keremi ve Yunusu 11 oynat elimiz kolumuz bağlı de bosver. Bahane uydur sen. 100 dakika bu herifi izlettin bize. Adamın hucumun anasını belledi. Hosuna gitmistir. Haftaya da boyle oynasınlar aman değiştirme olur mu. Elin kolun bağlı sonucta

degisikliklerle macı veriyordu oyuncu degişmese daha iyiydik

kerem ve yunus bugün çok çok kötülerdi okey yalnız bugün bu ikili ads'de olsa montella max. performansı alıyordu bu çocuklardan.

bu okan hangi futbolcunun formunu yukarı çekecek acaba çok merak ediyorum. boey moey demeyin boş yere kampa götürmediği herif kendi çabasıyla tutundu formaya

Yusuf demir ve mata yi monte et. forvetlerin hepsi çöp forvete de mecburen barış Alperi monte edeceksin solda keremden başka çaren yok. Tempolu top oynatacaksin bu takıma buna mecbursun

neyseki maç bitti yoksa 10 kişi adana'ya maçı vermişti

dokunuş yapsın diyordunuz alın size dokunuş

Geri
Üst Alt