devre arası yollar ayrılacak, rahatta kalın.

ve oldukça ünlü bir td için yoğun uğraş var.

ismi duydum. hadi lan ordan dedim. kısfmet.
Devre arasini ne bekliyiruz. Dunya kupasi arasi gelsin. 4 mac okan hocqnin son sansi. 10 degil 12 puan alacak yok oyle basaksrhir beraberligi. Sivas yeniyorsa sende yeneceksin

Su konuda emin oldum bizim takima yirtik agresif hirsli hoca sart oglu sart

Boyle pısırık ice kapanık sakin takilan naif adamlardan hic bir yol olmuyor

Bizim kulup yapimiz souness terim gibi karakterle uyusuyor

Cok nadir lucescu gerets tarzin da hocalar basarili oldu onlar da nereye gitse klasini konusturan adamlar zaten

Burasi ne basaksehir ne akhisar bize adrenalin oyunculara itici guc lazim yoksa hadi ajax gibi top oynayalim falan gec onlari bizim dnamiz da bam bam bam var

Seversin sevmezsin biz de boyle

Alanya ve Karagümrük maçları epey önemli hale geldi bu maçlarda puan kaybı tahammülü kalmadı pek. Bu iki maçtan doğru kadro ve iyi oyunla 6 puan çıkarırsak tekrar güçlü bir konuma geliriz. Okan hoca için kritik bir dönemdeyiz artık burada biraz fark yaratması gerekiyor.

Son düzenleme:
Alanya ve Karagümrük maçları epey önemli hale geldi bu maçlarda puan kaybı tahammülü kalmadı hiç. Bu iki maçtan doğru kadro ve iyi oyunla 6 puan çıkarırsak tekrar güçlü bir konuma geliriz. Okan hoca için kritik bir dönemdeyiz artık burada biraz fark yaratması gerekecek.

yoksa sutlanir

Alanya ve Karagümrük maçları epey önemli hale geldi bu maçlarda puan kaybı tahammülü kalmadı hiç. Bu iki maçtan doğru kadro ve iyi oyunla 6 puan çıkarırsak tekrar güçlü bir konuma geliriz. Okan hoca için kritik bir dönemdeyiz artık burada biraz fark yaratması gerekecek.
Besiktas ve basaksehiride yenecek o maclar kurtarmaz

Geri
Üst Alt