Aynen. ekstra kaybettiğin puanlara karşılık biryerlerden ekstra puanlar almalısın ki yarışa devam edesin.
Kayseri maci gibi rezil futbol oynayamaz bu takim. Yok oyle zaman filan. Dedigim gibi dunya kupasina kadar 12 puan alacaksin

9 haftada sadece 10 gol atmış, tam 10 puan kaybetmişiz.

Gol sayısında geçebildiğimiz takımlar;
Kasımpaşa
Ankaragücü
İstanbulspor
Ümraniyespor
Giresunspor
Hatayspor

Rezil bir futbol oynuyoruz. Bu halimizle şampiyon olabileceğimize inanan insanın gerçekle bağlantısının koptuğunu düşünürüm.

ve takım bu vaziyetteyken, beklentimizin en yüksek olduğu oyuncuların istatistikleri yerlerdeyken, durmadan izin yapılıyor. neyin izni?

Kendisini sevsem de, sempati duysam da, Okan hoca ile devam edilmesinin hiçbir fayda getirmeyeceğini düşünüyorum artık.

Fener bu sene en kuvvetli rakibimiz gibi görünüyor ve en iyi ihtimalle diğer rakiplerin tamamını ekarte etsek bile, işin finalinde Jorge Jesus'a karşı Okan Buruk... Bilemiyorum...

Şampiyonluk falan umrumda değildi bize umut veren oyun oynatsa dahi sabır gösterecektim ama

Daha 10 haftada niye üstünü çizdim

1-çok uzun zamandır boştaydı,bize kadroya transferlere çalışacak bir sürü zamanı vardı,demekki çalışmamış,hemen tembel demeyeyim diyorum

2-hayali gs tdliğiydi ve göreve geldi,insan sırf bunun için bile biraz çalışır çaba gösterir ama oda yok,yine neyse diyorum hemen tembel demeyeyim

3-avrupa ve kupa yokken,haftada 1 maç yapılacakken her rakibi didik didik analiz etmesi lazım,oynanan maçlara göre etmediği ortada,yine neyse diyorum

4-hadi sorunlar mevcut,topçuların çoğu hazır değil,takım yeni,e hazırlık maçı yaptırıp eksik gidersin diye bekliyoruz yapmıyo,antrenman yaptırsın diye bekliyoruz onuda yaptırmıyo,işte orda duracaksın o kadarda uzun boylu değil

Bu adam net tembel,dersine çalışmıyo

İlk 11 çıkarmayı bilmez,oyuna müdahaleyi bilmez,hazırlık maçı yapmaz,idman yaptırmaz,gol attırmaz,taktik teknik bilmez,bildiği tek şey 5e2 oynatıp oraya kendinide dahil edip topun peşinde koşturmak

Bu rezil durumda takıma şapkadan 250 gün zaman düşse yapacağı ilk şey 249 gün izin vermek olur

Böyleleriyle işimiz yok,şurdaki ahmet mehmet kendisinden daha fazla kafa yoruyo takıma

Maalesef Buruk'un bu önümüzdeki maçlardan çıkabileceğini sanmıyorum. Mesele sadece şampiyonluk değil. Yıllardır yarışmacı takım olmaktan çıktık. Galatasaray artık şampiyonluk adayı bir takım değil.
Bu kadar transferle 2 aydır halı saha takımından hallice bir futbol ile daha fazla kalmasının bir anlamı yok. Transferler yanlış olabilir, kadro planlaması hatalı olabilir. Bu da TD'nin sorumluluklarından biri. Dersine iyi çalışmamış. Yapılan transferlerden Fatih Terim'in kötü bir kopyası olacağı belliydi.

Abartı şov durmadan devam ediyor.

Tempoya ihtiyaç var gerekirse kanatlı oyundan vazgeçip berkan-tore-miçö-sergio baklavaya dönüp mertens-rashica hücumu kurmalıyız.

Sezon basinda takimin hocasi olmasini istemiyordum ama yazildigi kadar kotu oldugunu ve buyuk hatalar yaptigini dusunmuyorum. Yeni bastan bir kadro kuruldu ve maclarin buyuk bir bolumu deplasmandaydi, ustune hakem hatalari hep aleyhimize oldu. Dogru 11'i bulacagini ve basarili olacagini dusunuyorum.

Sezon basinda takimin hocasi olmasini istemiyordum ama yazildigi kadar kotu oldugunu ve buyuk hatalar yaptigini dusunmuyorum. Yeni bastan bir kadro kuruldu ve maclarin buyuk bir bolumu deplasmandaydi, ustune hakem hatalari hep aleyhimize oldu. Dogru 11'i bulacagini ve basarili olacagini dusunuyorum.
Millet şımarıklık yangınlığı yapıyor. Ben de diyorum şu ana kadar ki performansı vasat bile değil ama öyle ya da böyle uçuyor kaçıyor denen fbnin 3 p gerisinde bu adam ve çopunluğu deplasmanda oynarak, hatta en önemli denilen transferleri son gün gelmesşne rağmen. Takım çorba oldu ya, kim olsa bu takıma 11i bulmakta zorlanır.

Hocaya 4-5 mac daha verilmeli diyordum ama bence en fazla 2 mac daha zaman verilmeli. Fener puanlari topluyor bir ton gol atarak. Bugun kesin puan kaybederler diye bekliyordum, olmadi. 4 mac sonra cok daha onde olabilirler bizden. Onumuzdeki 2 mactan en az 4 puan alamazsa gonderilmeli.

Millet şımarıklık yangınlığı yapıyor. Ben de diyorum şu ana kadar ki performansı vasat bile değil ama öyle ya da böyle uçuyor kaçıyor denen fbnin 3 p gerisinde bu adam ve çopunluğu deplasmanda oynarak, hatta en önemli denilen transferleri son gün gelmesşne rağmen. Takım çorba oldu ya, kim olsa bu takıma 11i bulmakta zorlanır.
Takim iyi futbol oynamiyor ama bunun butun sorumlusu Okan Hoca degil bence. Tamamiyla yeni bir kadro kuruldu ve yeni oyuncularin coguda takima gec katildi.

2 mac kredisi kaldi
Aynen. Bence onumuzdeki iki mactan en az 4 puan alamazsa gonderilmeli. Fener'in cok gerisine dusmemeliyiz. 8-9 puan arkalarina dusersek kimse tutamaz onlari. Zaten ballilar ve hakemler de yanlarinda. ADS ve Trabzon gibi takimlara hic guvenmiyorum. ADS kopar birkac mac sonra. Trabzon cok istikrarsiz.

Kayseri maçındaki oyun kabul edilemez ve tekrar edilemez. Ve bu rezil oyunda kolay kolay tekrarlanmaz zaten. Okan hocaya güvenmemiz gerekiyor. İyiye gidişat başlayacak emin olun.

Olmadi olmiyacakta. Haydi iyi futbol oynariz rakipi ezeriz sut manyagi yapip sansiz bir sekilde puan kaybederiz lafim dahi olmaz ama gel görki iyi futbol oynamiyoruz. Okanin Ciddi anlamda taktik teknik bilgisi az oldugunu düsünmeye basladim.

Icardi oynasin diye Mertensi her yerde oynatmaya calisiyor. Transfer kurgusunda yanlislik yapildi bu acik ve net ortaya cikti. Son günlerde yapilan transferlerin kacini oynatabiliyoruz? Ordan sirf yusuf ve rashica transferi mantikli buldum.

Gomis serfer mertens gibi forvet hattin varkene gidip icardiyi almak yanlis hamleydi, sergio elinde varkene ve bunu zorlasan mertensle ve yusufla yedekliyebilecek imkanin varkene mata yanlis hamleydi. Nelsson gider diye ross hamlesi ok derim ama nasil bir oyuncu bilmiyoruz.

Her mac 30 - 40 orta kesiyor bu takim neden acaba? Hic bir faydasini gördük mü bunun? Boy ortalamasi büyük olmayan bir takim kuruldu, ceza sahasina ayni anda 5 oyuncu ile girmiyoruz neden israrla orta deniyor bu takim? Neden verkacla ceza sahasina girilmiyor neden sifira inilip rakip defans oyuncularin arkasina top birakilmiyor?

Cünkü yeterince calisilmiyor bu konularda. Set oyunu yok, bizim takim 50-60 metre arasinda top oynuyor, bu takimi bu kadar genis tutarsan hic bir rakip takimi kontrol edemesin.

Mactan önce acaba hic rakip takimlar analiz ediliyormu? Ona göre farkli kadro veya oyun kurgusu ile cikiliyormu? Hic sanmiyorum , sanki ben rakibe önlem.almam onlar bize alsin kafasi tanidik geldi bana.

Komedi gibi bir günlük duran top uzmani getirmisiz neden acaba?

Yok bu is okanla olmaz, ya simdi bir hamle yapilip yabanci hoca gelecek yada sampiyonluktan vazgecilecek. Malesef en büyük suc yönetimde, böyle kadro kuracaktin neden cok daha tecrübeli iyi bir yabanci hoca getirmedin?

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

izin günlerinde rakibin 1 macini izlesen 3-4 mac izlemis oluyosun zaten ordan da mi olmadi bi seyler

Üzgünüm Okan hocam.

Karşı safına katılıyorum yavaş yavaş..

Geri
Üst Alt