Olmadi olmiyacakta. Haydi iyi futbol oynariz rakipi ezeriz sut manyagi yapip sansiz bir sekilde puan kaybederiz lafim dahi olmaz ama gel görki iyi futbol oynamiyoruz. Okanin Ciddi anlamda taktik teknik bilgisi az oldugunu düsünmeye basladim.
Icardi oynasin diye Mertensi her yerde oynatmaya calisiyor. Transfer kurgusunda yanlislik yapildi bu acik ve net ortaya cikti. Son günlerde yapilan transferlerin kacini oynatabiliyoruz? Ordan sirf yusuf ve rashica transferi mantikli buldum.
Gomis serfer mertens gibi forvet hattin varkene gidip icardiyi almak yanlis hamleydi, sergio elinde varkene ve bunu zorlasan mertensle ve yusufla yedekliyebilecek imkanin varkene mata yanlis hamleydi. Nelsson gider diye ross hamlesi ok derim ama nasil bir oyuncu bilmiyoruz.
Her mac 30 - 40 orta kesiyor bu takim neden acaba? Hic bir faydasini gördük mü bunun? Boy ortalamasi büyük olmayan bir takim kuruldu, ceza sahasina ayni anda 5 oyuncu ile girmiyoruz neden israrla orta deniyor bu takim? Neden verkacla ceza sahasina girilmiyor neden sifira inilip rakip defans oyuncularin arkasina top birakilmiyor?
Cünkü yeterince calisilmiyor bu konularda. Set oyunu yok, bizim takim 50-60 metre arasinda top oynuyor, bu takimi bu kadar genis tutarsan hic bir rakip takimi kontrol edemesin.
Mactan önce acaba hic rakip takimlar analiz ediliyormu? Ona göre farkli kadro veya oyun kurgusu ile cikiliyormu? Hic sanmiyorum , sanki ben rakibe önlem.almam onlar bize alsin kafasi tanidik geldi bana.
Komedi gibi bir günlük duran top uzmani getirmisiz neden acaba?
Yok bu is okanla olmaz, ya simdi bir hamle yapilip yabanci hoca gelecek yada sampiyonluktan vazgecilecek. Malesef en büyük suc yönetimde, böyle kadro kuracaktin neden cok daha tecrübeli iyi bir yabanci hoca getirmedin?
M2011K2G cihazımdan
Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi