Temassız oynuyor takım dubua oguza dokunmadı bile sacha çıkınca sağ taraf da solda felç oldu .Okan orta sahayı tamamen boşalttı.
Ve gene duran top yediğimiz gol duran top serbest vuruş ikinci yediğimiz gol geçen seneki fener maçındaki gibi kornerden kaptırdığımiz top yediğimiz kırmızı da gene kornerden geçen top .
Artı kornerden 4 net pozisyon verdik biz ne yaptık 0 .

ortada onun bunun çocukları cirit atarken, hakkımızı, mutluluğumuzu çalarken bu adama artık eleştiride bulunmayacağım. o işi bu akşamki maç ile noktaladım. terim varken de doğradılar, bu takıma kim gelirse gelsin doğrayacaklar. guardiola gelse de hakemleri yenemezsin bu ligde. sonu yok bu işin. hakemleri de yeneceksin diye sözleşme imzalamıyorlar bu adamlar.

bu adam bugün maçı güle oynaya almıştı, icardi hat-trick yapmıştı. bunu bizden çaldılar, şimdi gidip okan'a seferovic'i, emin'i aldığı için ne diyim ben? bu fikstüre bu hakemlere karşı gidip hoca eleştirmek yok artık benim için.

apaçık şekilde bu ligde bir takımı şampiyon yapmak için uğraşıyorlarsa, 5-0 bitecek, bayram havasında geçecek bir maçı bizden çalıyorlarsa, bu sistemin başındakilere gidip tıpış tıpış oy atacak taraftarın da...

bitmiş arkadaş. boşa burda okan buruk eleştiriyoruz, boşuna oyuncu performansı değerlendiriyoruz.

ortada onun bunun çocukları cirit atarken, hakkımızı, mutluluğumuzu çalarken bu adama artık eleştiride bulunmayacağım. o işi bu akşamki maç ile noktaladım. terim varken de doğradılar, bu takıma kim gelirse gelsin doğrayacaklar. guardiola gelse de hakemleri yenemezsin bu ligde. sonu yok bu işin. hakemleri de yeneceksin diye sözleşme imzalamıyorlar bu adamlar.

bu adam bugün maçı güle oynaya almıştı, icardi hat-trick yapmıştı. bunu bizden çaldılar, şimdi gidip okan'a seferovic'i, emin'i aldığı için ne diyim ben? bu fikstüre bu hakemlere karşı gidip hoca eleştirmek yok artık benim için.

apaçık şekilde bu ligde bir takımı şampiyon yapmak için uğraşıyorlarsa, 5-0 bitecek, bayram havasında geçecek bir maçı bizden çalıyorlarsa, bu sistemin başındakilere gidip tıpış tıpış oy atacak taraftarın da...

bitmiş arkadaş. boşa burda okan buruk eleştiriyoruz, boşuna oyuncu performansı değerlendiriyoruz.
Çok doğru.

3-5 terli ergen gelir gülücük atar şimdi postuna. Bu adamlara her şey müstahak.

aslında çok hata yapıyor. transferde de hatalı tercihler yaptı bence.

ama şimdi göndersek sorumluluğu federasyona, hakemlere değil hocaya yüklemiş gibi görüneceğiz.

sıkıntılı bir vaziyet

öte yandan her şeye rağmen bugün kırmızı olmasa farklı biteceği de aşikardı bence.

1EF8B376-B232-4476-B56B-580FDE86C830.webp

Bugün ki maçtan sonra hocayı halen eleştirmeyi anlamıyorum kayseri maçından sonra zaten gerekli eleştiriler yapıldı kötü futbol oynandığı konusunda tüm herkes hemfikirdi ama bugün ki maçı hocaya yıkmak tamamen hoca karşıtlığıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum özellikle maçın başından ilk yarınını sonuna kadar inanılmaz bir futbol oynadık ilk 30 dakika olan futbol 90 dakika sonunda 7-0 olsa bugün gelip gene olumsuz bir şeyler bulabilen olacaktı ama nedense hakemin %100 kusurlu olduğu maçta dahi hocayı eleştirebiliyor.

Bu düzende Tuchel de gelse Guardiola da gelse de bir şey yapamaz rakiplere verilen penaltılara bakın rakibe verdiği kırmızı kartlara bakın VAR nasıl çalışıyor 20 saniye içinde devreye girerken bizde sürekli atılan gollerden sonra VAR devreye girip iptal ediyor. Kaldı ki çekilen çizginin dahi art niyetli olduğu pivot kamera açısından gözüküyor.

Kimse kusura bakmasın da bu takıma karşı senede 6-7 maç adaletsiz bir biçimde yönetilen her maçı kazanır diye bir şey yok aksine puan kaybettirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bir lig düşünün ki rakip ataktayken yardımcı kendi çizgisini bırakıp saha içine girip topu dışarı atmaya çalışıyor...

Bazilari bu macta Okan’i elestirmem diyor. Dogru hakem etki etti ama bir de diger taraftan bakalim. 10 kisi kaldigimiz bir macta bizlere nasil degisiklik yapilmamasi gerektigini gosterdi. 10 kisi kalmissin, ileriye hareketli ve top tasiyebilen oyuncu almak yerine stoper oyuna aliyor. Hucum hattinda top tasiyabilen bir oyuncu olmadigi icin surekli uzerimize geldiler ve karsilik veremedik. Top surecek dermani kalmamis Kerem ve topla gidemeyen + agir bir Seferovic ile kontra ataga cikmayi dusunmesi bile kendisine buyuk bir eksi yazar.

Su ana kadar ligde 10 mac oynadik ve yeni transferlerden henuz verim alamadi. Hic bir oyuncuya dokunusunu goremedim. Takimda her mac uzerine koyan bir Boey var sadece. Ustelik bu performansi sezon basi kampina alinmamasina ragmen gosteriyor.

bu adam dünya kupası arasına kadar şampiyonluk yarışından uzaklaştırır bizi kesinlikle. yarın hoca aramaya başlasınlar

Bugün haksız yere 10 kişi kaldık. Fakat gün gelir hak edilen bir kırmızı kartla bu duruma düşebilirsin. O zaman bunu yönete bilmen lazım. Korkuyla on kişi yarı sahana çekilip rakibi üstüne çekmek bir taktik, bir plan, bir fikir değildir.

Kafası fazlasıyla karışmış. Ne yapması gerektiğini bilemiyor. Halbuki arkasındaki gücü bir anlasa. Yönettiği takımın büyüklüğünü anlasa!

Yav 10 kişi kaldiysan kaldın. Merak etme sen, arkanda ki taraftar 11inci olur. Sen bildiğin futbolunu oynatmaya devam et. Rakibe tehdit yarat. Puan kaybının baş sorumlusu değil, ama iyi yardımcı oldu Palabıyık itine puanımızı gasp etmesinde.

Ben dusunuyorum tasiniyorum ve nedense ayni sonuca ulasiyorum. Okan hoca bu takimi tanimiyor. Yani oyunculari ya kesfedebilmis degil ya da gercekten hocalik temelinde problemler mevcut. Ya da cok tembel (bu diger ikisini de acikliyor). Yani baska bir ihtimal daha yok gibi birsey.

Gelmesini istemeyenlerdenim ilk saniyeden beri adinin ciktigi. Bunu neden yaziyorum, cunku kendisine destek veriyorum cunku 10 haftada hoca gonderilmez ancak cok ciddi sIkIntilar mevcut ve iyilesme konusunda bir yorum/geri bildirimde de bulunmadi. Beni asil korkutan bu.

Hocam, senin beklerin belli; Boey-Kazim bunlara alternatif ilk isim Dubois. Stoperler net, Nelsson ve Abdul. Kalende Muslera.
Ortasahan Oliviera ve onde Icardi fovet pozisyonunda. Kanatlarda Kerem > Yunus suan ev en az birini kullanman gerekiyor yabanci siniri sebebiyle. Dolayisiyla yapman gereken ya formasyon alternatifi olusturmak ya kaleyi yerli hale getirip onde opsiyon olusturmak ya da oyunculari en iyi yerlerinde en dogru isimlere sans vererek oynatmak. 3 degisiklik yapiyorsun takim corba oluyor.

Neden elestiri olmasin okana? Hakem rezildi maci katletti ama galibiyeti korumasi okanin göreviydi yapabildimi hayir, görende ilk defa 10 kisi oynuyoruz sanar, kardesim senin rakip Barcelona mi vatan millet sakarya geriye cekiliyorsun? Iyi her 10 kisi kaldimizda böyle oyniyalim ve rakipin gol atmasini izleyelim, Adana bilmem kac dakika bize karsi 10 kisi oynadi biz onlari bu sekilde ezebildikmi?

Kirmizi dan sonra 4-5-0 gececektin olay bu kadar basit, orta sahaya bir tane defans arkasina kosu yapan oyuncu alip her hali ile rakipi tehdit edip bu kadar rahat üstümüze gelmesini engelliyecektin. Sen ne yaptin ilk gol gelene kadar bizim gibi izledin durdun, golden önce yunusu girdirecektin bir baktin gol oldu, hemen bir Stoper daha atip kaleye iyice otobüs cekme olayina döndürdün, buda rakibin isine geldi, cünkü cok rahat bir sekilde durmadan kalemizin önüne geldiler, sag dan soldan sut cektiler neden acaba? Cünkü onlari rahatsiz edecek önde bir veya iki adam olmadiklarini bildikleri icin cok rahat üstümüze geldiler, senin hamlen ne oldu kosamiyan top tutamiyan Seferi oyuna alip heriflerin ekmegine yag sürdün.

Bir taktik dehasi olmaya gerek yoktu bu mactan 3 puan koparmaya, Forvet siz oynayip defans arkasinda kosu yapan baris olurdu yunus olurdu bir adami oyuna alacaktin. Gör bak ücüncü hatta dördüncü golü cok rahat bir sekilde bulmuyor muyduk yoksa bulmuyormuyduk?

Adam yedeklere 2 tane bek alacağına 2 tane 30 yaşını geçmiş forvet almış.
Futbolu okuyamadığını daha maçın başında kanıtlamış zaten.
Buna rağmen hala emin ve Berkan değişikliklerini savunup hakemleri bahane ederek Okan ' i savunmaya çalışıyorlar.

Bu sefer maç sonu sağlam bahane de bulamadı; taraftar çok ses çıkardığını için oyunculara sesini duyuramadıgından dem vurdu.
Şimdi gel de bu adamla şampiyon olacağına inanacak kadar futbol cahili ol!!
Yazıyorum buraya 24.10.2022 tarihi itibariyle kovulmazsa eğer 12.11.2022 tarihinde liderden en az 10 puan geriye düşecek ve o zaman kovulacak ama iş işten geçmiş olacak...
Vakit varken bugün derhal yol verilmeli.

Dünkü maç özelinde takım içi bir eleştiri yapmak saçma geliyor fakat dakikalar ilerledikçe kenarda kontrolü öyle bir kaybetti ki, ne kadar iyi oynayan adam varsa oyundan alıp, yerlerine acayip isimleri aldı. Takımın ihtiyacı topu ayağında tutabilecek, dribbling yapabilecek ve arkaya koşu atabilecek isimlerin sahada olmasıydı ama gidip bunu yapabilecek 2 adam Rashica ve Icardi'yi oyundan alarak neyi hedefledi anlamak imkansızdı. Hadi çıkardın da, Yunus, Barış, Mata hatta Gomis dururken Emin ve Seferovic'i almak hangi aklın ürünüydü? Mertens ve Kazım zorunlu değişikliklerdi onlara lafım yok, ama diğer değişiklikler ile resmen şu rezil hakem gecesine çanak tuttu. Bu kadar güzel ve etkili oynattığı takımı, kendi kendine aşağı çekti. Herhalde kendi de ne kadar kötü işler yaptığının farkında olacak ki, normalde en basit maçta bile 2 saat hakeme giydirirken, en çok hakemi konuşması gereken bu maç sonunda eskisi kadar laf söyleyemedi.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dünkü macta seferi oyuna alan adamın lisansını ibreti alem icin yırtacaksın. Hakem federasyon tamam lakin bu adamın dünyadan haberi yok. Maci bitiren sekle semale bak. Bu ne bilader.

Muslera
Dubua-nelsson-emin-apo-kerem
Mitsö-toreyra-berkan
Sefer

Geri
Üst Alt