Ilk golün geleceği o kadar belliydi ki sadece izledi değişiklik yapmakta çok geç kaldi ayrıca bence mertens yerine icardi çıkmalıydı orta sahayı kalabalık tutmalıydı ama hoca ne yapti bizi ilk gole kadar 4 2 3 oynattı. Her hafta yaptığı degisiklerle orta sahayı rakibe veriyor her hafta yapıyor bunu.
Kullanılan son kornerde slandal resmen bu arada
Son kornerde hoca zaten fazlasıyla kızdı bence orada suç keremde topu sürmek götürmek yerine tutup 4-5 kişi o bölgede zaman geçirmeliydi hatta hocada ona vurgu yaptı orada tutup maçı bitirebilirdik dedi.

erden bey ile yaptıkları kadro planlaması çok yanlış oldu

adam eksiltebilen yok, topla gidebilen yok, koşu atabilen yok, dinamik adam yok
Bunca hakem hatasına rağmen gene işin içine dönecek yerdeyiz dün ki maç 7-8 olacak diye korkudan hakemler maçı çevirdi fenerin fikstür de biz başlasak onlar bizim fikstürle başlasa tam tersi bir durum olacaktı bence bundan sonra hırslanarak vura vura 10-15 maçlık bir seri lazım hakemler müsaade eder mi böyle bir seriye başlasak 5'nci maç hop diye durdururlar. Onlar Antalya, Trabzon ve Adana Demirspor deplasmanların maks 3 puan alırlar o dönem biz herkesi üst üstte koyarak gitmeliyiz.

Kırmızı karta kadar olan oyunu oynadığımız sürece bizi kimse durduramaz. Takımı da kendini de toparlama vakti. Hatalarından ders çıkarıp maça negatif etki etmemeyi öğrenmiştir umarım. Kriz yönetimini öğrenmesi lazım. Bu maç kırmızı karta rağmen 4-1 falan bitebilecek bir maçtı.

Kırmızı karta kadar olan oyunu oynadığımız sürece bizi kimse durduramaz. Takımı da kendini de toparlama vakti. Hatalarından ders çıkarıp maça negatif etki etmemeyi öğrenmiştir umarım. Kriz yönetimini öğrenmesi lazım. Bu maç kırmızı karta rağmen 4-1 falan bitebilecek bir maçtı.
Sağlam bir seri yakalarsak masayı başlarında kırarız. Olmayacak bir şey değil daha da hırslanmamız lazım.

Sağlam bir seri yakalarsak masayı başlarında kırarız. Olmayacak bir şey değil daha da hırslanmamız lazım.

Geçin abi nereye yıkıyosun adamlar puan kaybettiğimiz 4 maçta çatır çatır doğradılar kafamızı kaldırdığımız an balyozu indirirler tekrardan.Dünkü maçtan sonra bir gram ümidim kalmadı benim.

Geçin abi nereye yıkıyosun adamlar puan kaybettiğimiz 4 maçta çatır çatır doğradılar kafamızı kaldırdığımız an balyozu indirirler tekrardan.Dünkü maçtan sonra bir gram ümidim kalmadı benim.
Bunca hakem hatasına rağmen gene işin içine dönecek yerdeyiz dün ki maç 7-8 olacak diye korkudan hakemler maçı çevirdi fenerin fikstür de biz başlasak onlar bizim fikstürle başlasa tam tersi bir durum olacaktı bence bundan sonra hırslanarak vura vura 10-15 maçlık bir seri lazım hakemler müsaade eder mi böyle bir seriye başlasak 5'nci maç hop diye durdururlar. Onlar Antalya, Trabzon ve Adana Demirspor deplasmanların maks 3 puan alırlar o dönem biz herkesi üst üstte koyarak gitmeliyiz.
Yukarı da zaten dedim 5 maç seri yapsak muhtemelen 6'ncı maç indirecekler eğer müsaade ederlerse diye de ekledim :asd:

Herkes tutturmus kotu fikstur diye. Hic katilmiyorum. Sanki ligde 10 macin 6'sini disarda oynayan tek takim biziz. Bizden yukaridaki rakiplerin yarisi bizimle ayni durumda ama bizden fazla puan almis. Ustelik daha oynanmamis derbiler ve Basaksehir var. Ligde kolay takim neredeyse yok artik. Hakemler dogruyor ve iyi futbol oynamiyoruz gerceklerini ayni anda kabullenmezsek, hakemler adaletli yonetsede sampiyon olma ihtimalimiz yok. Bu bahaneleri Fatih Hoca zamaninda cok gorduk. Kotu futbolun bahanesi hakem olamaz. Iki probleminde uzerine gidilmeli. Aksi takdirde iyi futbol beklentimiz sittin sene gerceklesmez.

Herkes tutturmus kotu fikstur diye. Hic katilmiyorum. Sanki ligde 10 macin 6'sini disarda oynayan tek takim biziz. Bizden yukaridaki rakiplerin yarisi bizimle ayni durumda ama bizden fazla puan almis. Ustelik daha oynanmamis derbiler ve Basaksehir var. Ligde kolay takim neredeyse yok artik. Hakemler dogruyor ve iyi futbol oynamiyoruz gerceklerini ayni anda kabullenmezsek, hakemler adaletli yonetsede sampiyon olma ihtimalimiz yok. Bu bahaneleri Fatih Hoca zamaninda cok gorduk. Kotu futbolun bahanesi hakem olamaz. Iki probleminde uzerine gidilmeli. Aksi takdirde iyi futbol beklentimiz sittin sene gerceklesmez.
10 kişi kalana kadar kötüydük hocam tamam

Alanya maçının ilk 30 dksını baz alan hata yapar çünkü herifler ligin en rezil takımı

Değil 11 futbolcuyu 11 tane cansız manken dizsek sahaya adamlar defanstan çıkarken kendi kendilerine gol yiyip maçı kaybederlerdi öyle bi takım bunlar,ligin ist ve ümraniye dahil en kötü takımı alanya

Kırmızı haksızmı haksız 10 kişi kaldık neticede de ulan kendi sahanda oynuyosun,2-0 öndesin,kadron yıldızlar topluluğu,rakip leş,arkanda 50 bin kişi böyle mi top oynarsın,lan topa değemedik topa ikinci yarı,ne kırmızısı ne verilmeyen golü,onlar ayrı değerlendirilir td performansından

Oyunu okuyamaması,kadro seçimi,fecaat değişiklikleri,rakip analizi yapamaması falan onlara zaten alıştık ama be adam madem rossu ve yusufu kadroya almıyıcan pvayı niye almıyosun solbek yedeğin yokken,maça hazırlıkta sıfır adamda,insan hiç düşünmezmi ya şu sakatlanırsa şöyle yaparım bu atılırsa böyle yaparım diye,bu bunuda düşünemiyo

Ulan bizde solbek kazım başlıyor,o çıkıyo berkan solbek oynuyor,ondan sonra abdul oynuyor,sonra kerem oynuyo,bi 4lüye dönüyoruz bi 5liye ve bu paniğe sebep olan rakipte alanya he düşünün artık kepazeliği

Lan alanya rakip alanya,yeminle forumdan biz 10 kişi gözlerimiz kapalı çıksak karşılarına bu kadar topla oynatıp bu kadar baskı yiyip bu kadar pozisyon vermezdik

Önümüzdeki 3 maçın zorluğunu göz önünde tutarsak şampiyonluk yarışında farkı açtırmaması imkansız bence. Böyle bir durumda inat etmenin de faydası yok dünya kupası arası yeni hoca için doğru zaman..

Önümüzdeki 3 maçın zorluğunu göz önünde tutarsak şampiyonluk yarışında farkı açtırmaması imkansız bence. Böyle bir durumda inat etmenin de faydası yok dünya kupası arası yeni hoca için doğru zaman..
Önümüzdeki 3 macta alacağımız puan max 4. Büyük ihtimalle ise 2.

Önümüzdeki 3 macta alacağımız puan max 4. Büyük ihtimalle ise 2.
alanya maçı kırılma maçıydı. Bu zor 3 maç öncesi öyle bir puan kaybı oldu ki 3 maç sonra malum takımla puan farkının 7-8 puandan bile fazla olma ihtimali hayli yüksek. Okan hakemlere rağmen 4-5 puan daha fazla toplamalıydı bir şekilde. Yönetim inat edip okanı tutar mı bilmem ama dünya kupası arasına yarıştan hayli uzaklaşmış gireceğiz malesef görünen o. Hakemler hedeflediğine ulaştı, okan da önceki maçlardaki basit puan kayıplarıyla bu düzene direnemedi

Geri
Üst Alt