Alanya maçının ilk 30 dksını baz alan hata yapar çünkü herifler ligin en rezil takımı

Değil 11 futbolcuyu 11 tane cansız manken dizsek sahaya adamlar defanstan çıkarken kendi kendilerine gol yiyip maçı kaybederlerdi öyle bi takım bunlar,ligin ist ve ümraniye dahil en kötü takımı alanya

Kırmızı haksızmı haksız 10 kişi kaldık neticede de ulan kendi sahanda oynuyosun,2-0 öndesin,kadron yıldızlar topluluğu,rakip leş,arkanda 50 bin kişi böyle mi top oynarsın,lan topa değemedik topa ikinci yarı,ne kırmızısı ne verilmeyen golü,onlar ayrı değerlendirilir td performansından

Oyunu okuyamaması,kadro seçimi,fecaat değişiklikleri,rakip analizi yapamaması falan onlara zaten alıştık ama be adam madem rossu ve yusufu kadroya almıyıcan pvayı niye almıyosun solbek yedeğin yokken,maça hazırlıkta sıfır adamda,insan hiç düşünmezmi ya şu sakatlanırsa şöyle yaparım bu atılırsa böyle yaparım diye,bu bunuda düşünemiyo

Ulan bizde solbek kazım başlıyor,o çıkıyo berkan solbek oynuyor,ondan sonra abdul oynuyor,sonra kerem oynuyo,bi 4lüye dönüyoruz bi 5liye ve bu paniğe sebep olan rakipte alanya he düşünün artık kepazeliği

Lan alanya rakip alanya,yeminle forumdan biz 10 kişi gözlerimiz kapalı çıksak karşılarına bu kadar topla oynatıp bu kadar baskı yiyip bu kadar pozisyon vermezdik
Komik

Lig lideri takim 10 macta 29 gol atmis 10 yemis

Biz 10 macta 12 gol atmis 9 yemisiz

Ismi cismi onemli degil sampiyonluga oynuyorsan atacaksin o kacirdi bu kacirdi yok gececeksin onlari.

Kamp donemin de ki hazirlik maclari ve tr kupasiyla beraber 20 mac ortalama oynadik tablo benzerdi 3.lig takimina 20 atsan da genel tablo da kisir bir takim yarattigi orta da

Yani isin ozu biz terimi elestirirdik eski cesur oyunu oynatamiyor diye ama gittik bir alt modelini getirdik ve ayni kepazelik devam ediyor

Sene sonuna kadar kalacaktır
1584865959247941632.gif

Şampiyon yaparsa sitede üzeceği kişi sayısı da bir hayli fazla. Ne postlar atılmış Yarabbi. Gören de lig bitti sanır. Yenisini değil çoğu FT hayali kurduğu için bombardımana tutuyor da neyse. Üç sene başarısızlığın sorumlusu Okan değil. Bir yenisi gelse pusuda onu da afiyetle yiyecek kesim var zaten. Nereye kadar hoca değiş? İstikrar sadece kadroyla olmaz. Daha yeni tazminatla hoca çıkaran bir takım sizin hayalinizdeki o über teknik direktörü buraya getiremez. Getirdiğin hem vasat olur Okan'dan da hem de yine para ödersin. O kadar diyorum. Maalesef.

3 maç sonra şampiyonluk yarışından uzaklaşmış olacağımız kesin bence ama yönetim okan buruku gönderir mi onu bilemiyorum.

Ben Fatih Terim'e üç sezon şans verenlerden biriyim. Asla o döneme kadar net bir şekilde gitsin demedim. Eleştirdim sadece. Ama ne zaman ki Denizli maçı gitti TR kupası, o zaman dedim, miladı doldu. Adam on bir maç gördü ya. Enteresan bir şekilde üç yıl başarısızlık bu adama yığılıyor. Ben gerçekten istemiştim gelmesini ama şimdi açıkçası pişmanım. Çünkü ben kalıcı bir td olur ümidiyle düşündüm bunu. En azından uzun süre bir kafamız rahat eder dedim. İyi kötü içimizden ligi de biliyor diye. Artıları da vardı. Kupa almış biri diye... Ama şu yorumları görünce keşke oğlu sebebiyle uzak durup o hayatını yaşasaymış diyorum. Bize de bir şu hayallerdeki yabancılardan biri gelseymis, hiç Mancini, Rijkaard, Luceler görmemiş gibi...Ay keşke yani.

Şimdiye kadar bekleneni veremedi. Ama şimdi TD değiştirmek doğru mu olur, yanlış mı olur bilemiyorum. Sonuç getirir mi, yoksa Terim sonrası Torrent gibi mi olur tahmin etmek zor. Yönetimin takdirine bırakıyorum.

Buruk'un yapması gereken şu. Alanya maçında ki gibi iyi başlayıp maçın geneline oyunu yayması lazım. Kötü performans bu hakemlerle muhakkak puan kaybi demek. Ve Buruk'un çok fazla puan kaybi kredisi yok gördüğüm kadarıyla. Yönetim bir kaç maç içinde çok baskı yiyebilir Buruk'u kovmasi için.

Hep bi kredisi yok deniyoda sanki ilk puan kaybında topun ağzına koyulacakmış gibi

Antalya-son dk atıp kazandık
Giresun-puan kaybı
Ümraniye-son dklarda kazandık
Ts-puan kaybı
Antep-son dklarda kazandık
Paşa-kazandık
Konya-80lerde atıp kazandık
Ads-puan kaybı
Kayseri-puan kaybı
Alanya-puan kaybı

Biz zaten 10 maçın yarısında puan veya puanlar bırakmışız,kazandığımız 4 maçıda son dklarda atıp zar zor kazanmışız,sadece paşa maçını normal rahat kazanmışız o maçta bile 2yi yiyip son saniyeri zor geçirmiştik

Daha başak,fb ve bjk ile de oynamadık üstelik

Kısacası tablo hem rezalet hem skandal

Takım yeni diyo kendisi,fbnin kadroda yeni,bjkde yeni,hatta ts bile larsen,bartra,eren,gbamin,treze,gomez 6 yeni adamla oynuyor,adsde svenson,samet,stambouli ve belhanda hariç herkes yeni,sanki yeni bir araya gelen tek takım bizmişiz algısıda yanlış

Doğru yapılan bişey yok

Small club bjk bile erken davranıp td değiştirip yarışta bizde varızı ortaya koyarken koskoca biz bekliyoruz neyi 3 maç sonra farkın 10 olmasını

Aynen 5ken duralım,10ken göndeririz hatta biraz daha bekleyip 15 olunca gönderelim ki tam olsun

Şu saniye görevden alındığı tebliğ edilmeli,kendisi uğruna harcanan torent beyin tazminatınıda ödesin zahmet olmazsa

Son senelerde ki kötü futbol taraftarın sabır eşiğini çok düşürdü tff si, hakemleri zaten rezalet ama birde etkisiz futbol teknik taktik hata görünce taraftar zıvanadan çıkıyor. Yönetim bizim burada konuştuğumuz kadar kolay gönderelim diyemez bence. Hakkımızda hayırlısı. Umarım toparlar buradan. 3 hafta içinde zaten ya kayış kopar ya zirveye tırmanmaya başlar.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Geri
Üst Alt