Bugün puan kaybedersek

Dünya kupası
Avrupa
Cl final
Dışında futbol izlemiyecem

Hatta bein connect aboneliğimide hediye edicem fenerli birine

Jesus ile Okan Hocamı kıyaslamak çok anlamsız. Biri dünya çapında kurt bir TD, diğeri ona göre daha çok yeni ama yaşına göre tecrübeli. Biri 7 m€ alıyor diğeri 1 m€ bunun için.
Jesus'un umrunda olmaz, Bruma'yı aldırır dünya para verdirir kadroya yazdırmaz oynatmaz, diğeri elindeki imkanlardan max verim almaya çalışır.
7m verirsen Jesus'u alırsın yoksa gider Skibbe'ye kalırsın.
Evet Jesus Okan Hocamdan daha iyi bir hoca ama bu durum Okan Buruk'u kötü TD yapmıyor, biraz sabır lazım.
İmparator ile Sami Yende F5den 4 gol yedik zamanında, o da bir günde İmparator olmadı.
Bence sezon net şekilde Okan Buruk ile tamamlanmalı, heyecanı ve tutkusu yeter, her oyuncudan verim almaya çalıiması yeter, evlatları şutlaması yeter.
Bir de adil maç yönetilseydi de o zaman görseydik durum neydi. Bıraksalardı Alanya maçında 30.dakikada 4-0 olsaydı maç noluyordu onu görmek lazım. Ya da bizim düştüğümüz durumda JJ düşse ne olurdu durumu o zaman anlamak lazım.
İyi futbol oynamıyoruz da F5 de uzay futbolu oynamıyor, kek bir fikstür ile hakem ve medya desteği ile rüzgar arkalarında. Aynı rğzgar bizde olsa açık ara liderdik. Kayseri maçı dışında sahada ezildiğimiz maç olmadı, o maçta da baitan penaltımız verilse işin rengi değişirdi.

İyi olanları övüp örnek göstermenin nesi yanlış anlamadım,sergen yetenek sizsiniz juriliğinden gelip ftden daha iyi oyun oynatıp şampiyon yapıyosa tabiki o örnek gösterilecek,jesus ligde ve avrupada liderse tabiki o örnek gösterilecek,şenol ilerleyen haftalarda uçup kaçarsa bu seferde o gösterilir,sınıfın en tembeline(okan) sınıfın en çalışkanı kimse o örnek gösterilir isimler önemli değil,okan iyi olsun diğerlerine okan gösterilir hayatın futbolun doğanın kanunu bu

10 konuya karşı falan çıkmadınki,çıkamazsında zaten karşı çıkılacak doneler sunmadım olanı yazdım,tv programlarında iki kişi aynı şeyi söyler ama farklı şeyler söylüyolarmış gbi tartışırlarya seninki biraz buna benzedi
Jesus'u Mesut gönderdi dedin. İsmail döneminde Mesut kadro dışıydı dedim. Fener'in yerli sorunu Jesus sayesinde yok dedin. Ben de yerlilerine Jesus'tan önce alındığını söyledim. Nasıl aynı şeyleri söylüyoruz ben de onu anlamadım.

Böyle geniş kadro niye verildi ki kendisine? Rashica, Yusuf, Mata, Icardi transferleri gereksizdi. Geniş kadroyu kullanabilecek bir teknik adam değil.

Yusuf nerde aga???
Sakat makat demeyin. Alakasi yoktur.
Ne yapmaya calisiyon okan?

Jesus'u Mesut gönderdi dedin. İsmail döneminde Mesut kadro dışıydı dedim. Fener'in yerli sorunu Jesus sayesinde yok dedin. Ben de yerlilerine Jesus'tan önce alındığını söyledim. Nasıl aynı şeyleri söylüyoruz ben de onu anlamadım.
Evet ismail döneminde kadro dışıydı ama takımdaydı jesus hiç oralı olmadan sepetledi,mhakan irfan serdar gibiler oynamadığında kriz çıkaran yeniçeri tipler bunlarıda oturtmasını bildi,performans aldığındada oynattı burdaki kıyas okanın böyle bişey yapamadığıydı bak yusuf arıza çıkarmış,keremin surat sirke satıyo kesildiğinde,sefer ikardi gelince vefat etti zaten,muslerayı kesemiyosun vs vs iki tdninde oyuncu yönetiminin nasıl olduğu ortada

Yerli konusunda fb jesustan öncede bizden iyiydi ama konu o değil,jesus yabancı olmasına rağmen kuralı yerli olmasına rağmen okandan daha doğru uyguluyo,misal bjkninde sergen zamanı yerlisi faildi ersinle neciple rıdvanla uyum sağlamıştı bizimki bu konudada fail eli ayağına dolanıyo

Elle tutulacak bi tarafı yok okanın,tek doğrusu transfer döneminde çöplerden arındırdı bizi taylandır bilmemnedir ama saha dışı 1 doğrusuyla saha içi 150 hatasını aklayamam

Bu saatten sonra takımın ivmesi yükselirse oyun olarak o zaman iyi bişeyler söyleriz elimizde veri olur ama şuan için ne yazıkki yok

karagumruk macı son macı olabilir.umarım yanılırım seri galibiyetlerın baslangıcı olur bu maç.

Evet ismail döneminde kadro dışıydı ama takımdaydı jesus hiç oralı olmadan sepetledi,mhakan irfan serdar gibiler oynamadığında kriz çıkaran yeniçeri tipler bunlarıda oturtmasını bildi,performans aldığındada oynattı burdaki kıyas okanın böyle bişey yapamadığıydı bak yusuf arıza çıkarmış,keremin surat sirke satıyo kesildiğinde,sefer ikardi gelince vefat etti zaten,muslerayı kesemiyosun vs vs iki tdninde oyuncu yönetiminin nasıl olduğu ortada

Yerli konusunda fb jesustan öncede bizden iyiydi ama konu o değil,jesus yabancı olmasına rağmen kuralı yerli olmasına rağmen okandan daha doğru uyguluyo,misal bjkninde sergen zamanı yerlisi faildi ersinle neciple rıdvanla uyum sağlamıştı bizimki bu konudada fail eli ayağına dolanıyo

Elle tutulacak bi tarafı yok okanın,tek doğrusu transfer döneminde çöplerden arındırdı bizi taylandır bilmemnedir ama saha dışı 1 doğrusuyla saha içi 150 hatasını aklayamam

Bu saatten sonra takımın ivmesi yükselirse oyun olarak o zaman iyi bişeyler söyleriz elimizde veri olur ama şuan için ne yazıkki yok
Jesus tabii ki daha doğru uygulayacak adamın elindeki kaliteli yerli sayısı Okan'dan fazla.

Jesus tabii ki daha doğru uygulayacak adamın elindeki kaliteli yerli sayısı Okan'dan fazla.
Sergenin elinde hiç yerli yoktu o nasıl uyguladı

Uygulayan uyguluyo bi bizi gördüm yerlide bu kadar sıkışan,fbnin yerlileride altay,serdar azis,serdar dursun falan he bu arada,ads sametle ertaçla kovduğun akbabayla oynuyo,konya adille sağbekte kıytırık biri var onla oynuyo

Çıkmaz sokakta debeleniyon uğur

Mağlubiyet veya beraberlikte biletşn kesilir hocam, ne yap et al maçı

Sergenin elinde hiç yerli yoktu o nasıl uyguladı

Uygulayan uyguluyo bi bizi gördüm yerlide bu kadar sıkışan,fbnin yerlileride altay,serdar azis,serdar dursun falan he bu arada,ads sametle ertaçla kovduğun akbabayla oynuyo,konya adille sağbekte kıytırık biri var onla oynuyo

Çıkmaz sokakta debeleniyon uğur
Sergen örneğine bir şey demiyorum ki. Jesus'u boş yere övüyorsun onu diyorum. Ayrıca Sergen sol beke Umut Meraş'ı koyarak çözmüştü. Bizimki de aynısını deniyor şimdi.

güle güle hocam

Geri
Üst Alt