Okan hoca yönetim seçildikten ertesi gün değil 10 gün sonra geldi o gelene kadar yönetim Gallardo, Rose, De Zerbi bir kaç isim daha görüşüldü ama şartlar uymadı. Rose 5 m euro istiyordu, De Zerbi takıma 40 m euro civarı transfer bütçesi istiyordu ki Brighton'da 5 maçta galibiyeti yok, Tedesco bile isteyen oldu gelse 10 maç değil 3'ncü maç sonunda istifa denirdi.

Eşref Hamamcıoğlu gelseydi De Zerbi'yi getirecek deniyordu şu an ki konumu bile mumla arardık.

Okan'ın sonsuza kadar kalması gerektirecek bir durum yok ki hatta sene sonuna kadar bile değil en azından sezonun ilk yarısına kadar şans verilmesi lazım olmuyorsa zaten yollanır ama oluyorsa da sözleşmesi uzatılıp devam edilir şu an hoca değişse medyadaki yorumları söyliyeyim zaten 1 tane hakem konuşan yok bu sefer suçu hocaya yıkıp yeni gelen hocayı da biçmeye devam edecekler bunca olaya rağmen hocayı yollarsak suçu hocaya yüklerler hakemler de suçsuz bunlar hocayı değiştirdiğine göre boşa yangın yapılmış denir.

Zaten bu düzende bu kurguda değil Okan hoca Prime Fatih hoca gelse o bile şampiyon yapamaz verilenler ve rakiplere verilmeyenler ortadayken kim gelirse gelsin sonuç değişmez. Saha dışını yıkmadıktan sonra adaletli yönetimler olmadıktan sonra yapılan tüm yatırımların hiçbir değeri yok.

Evet haklısın aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyoruz ben hoca bekleme yapmadan gitsin diyorum ama yönetim en azından sezonun ilk yarısı bitene kadar bekleyecektir zaten o yüzden havada kalıyor dediğim muhabbet. Önümüzde ki 3-5 maçla negatif hava pozitife de dönebilir, kredisini arttırabilir Okan, böyle de bir ihtimal mevcut.

Bu ligde yeterince iyiysen bir şekilde şampiyon oluyorsun, bunun en yakın örneği 8'de kapanır 18'de muhabbetinde yaşandı. Adam gibi topunu oynadıktan sonra hakem makem umurunda olmuyor, götürüyorsun bir şekilde.

Evet haklısın aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyoruz ben hoca bekleme yapmadan gitsin diyorum ama yönetim en azından sezonun ilk yarısı bitene kadar bekleyecektir zaten o yüzden havada kalıyor dediğim muhabbet. Önümüzde ki 3-5 maçla negatif hava pozitife de dönebilir, kredisini arttırabilir Okan, böyle de bir ihtimal mevcut.

Bu ligde yeterince iyiysen bir şekilde şampiyon oluyorsun, bunun en yakın örneği 8'de kapanır 18'de muhabbetinde yaşandı. Adam gibi topunu oynadıktan sonra hakem makem umurunda olmuyor, götürüyorsun bir şekilde.
Zaten hepimizin istediği dış müdahaleler karışmasın çatır çatır topumuzu oynatmaya fırsat versinler güzel maçlar çıkaralım takımın 3 maç üst üstte bir ritim yakaladığını görelim olmuyorsa zaten kalsın diyecek olan olmaz.

öncesinde baya yabancı hoca aranmadı mı üstat yanlış mı hatırlıyorum
gallardolar roselar
Şu tarz bi haber yok muydu, yabancı hocalardan biri 11-12 tane transfer istemiş, bizde masadan kalmışız. Hangi hoca içindi bu haber hatırlamıyorum ama nöbette gördüm eminim

Zaten hepimizin istediği dış müdahaleler karışmasın çatır çatır topumuzu oynatmaya fırsat versinler güzel maçlar çıkaralım takımın 3 maç üst üstte bir ritim yakaladığını görelim olmuyorsa zaten kalsın diyecek olan olmaz.
Yok canım kalsın da diyebilirsin saygı duyarım. Ben mevcut vaziyetten ziyade pek bir şey değiştirebileceğini sanmıyorum mesela Okan'in, o yüzden gitsin diyorum. Yoksa şu fikstürde liderin 7-8 puan gerisinde olmak sorun değil. Okan'dan bize yar olmaz malesef

Ne zamana kadar postsuz laf çakılacak dediklerime? Türkçe yazıyorum, anlamayan varsa biraz kitap okusun. Belli yazdıklarımı hedef alıp şöyle böyle diyor diyenleri de ben çok dikkate almıyorum haberiniz olsun.

Yok canım kalsın da diyebilirsin saygı duyarım. Ben mevcut vaziyetten ziyade pek bir şey değiştirebileceğini sanmıyorum mesela Okan'in, o yüzden gitsin diyorum. Yoksa şu fikstürde liderin 7-8 puan gerisinde olmak sorun değil. Okan'dan bize yar olmaz malesef
De zerbi

Aga ben neye karşı çıktığını anlamadım hala senin

Okan vs jesus yapıyoruz,benim yazdıklarıma hayır öyle değildir diyip benim yazdıklarımı doğruluyosun :)

Duran topu bende eleştiriyorum izin konusunda da haklısın demişsin,ayrıca ilk mesajda ben okanın iyi oynattığı maç 1i geçmiyo dedim sen jesusa 3-5 maç iyi yazmışsın diğer birkaç maça da (kırmızı penaltı) sebebiyle şartlı iyi oyun demişsin ee ne kaldı zaten geriye 10 maç oynandı

Bizlerin niye geçmişte ft yüzünden şimdide okan yüzünden ayrıştığımızı dün umutun mesajından sonra anladım beklentilerimiz çok farklı,mesela o, siz oynanan maçlara iyi oynadık diyosunuz biz ise kafayı duvarlara vuruyoruz ayrışma burdan kaynaklanıyor,birisi kuru ekmek bulduğunda çok sevinirken diğeri ne kuru ekmeği der ya,beklentilerimiz çok farklı anlaşılan

Jesus bjk maçında crespo değişikliğiyle saçmaladı o da maçı veriyodu demişsin maçı izlemedim ama hadi 1 tane versin ,değişiklikle aldığı 3-5 maç varsa o bir maçın önemi yok,okanda mesela antalya maçında değişiklikle maç aldımı aldı ama 3-5 maçı verdi,sen 1 verip 5 alan adamı 1 alıp 5 verenle nasıl aynı kefeye koyabilirsinki

Okandan ne bekliyorum skor veriyomu hayır,başka ne bekliyorum oyun veriyomu hayır,duran top bekliyorum yine vermiyo,değişiklikle maçı kurtarsın diye bekliyorum yine yok,oyuncu performansları yükselsin diyorum yok,taktiksel dokunuş varmı yok,motivasyon konuşması gaza getirme varmı yok,hem oyun hem skor ikisi beraber zaten yok,herşeyi geçtim ışık verseydi yinede bişey demeyecektim ama o hiç yok,bak ışığıda geçiyorum gözü kararttım desteklemek istiyorum bi done arıyorum samanlıkta iğne arar gibi beceremesede başarılı olamasada (normaldir olamayabilir) en azından takımı çalıştırsaydı yine tamamdım,tutunacak bi dal olurdu

Torenti bazen överiz sebebide şu hataları varmı(onlarca)bizim tdmiz olabilirmi(katiyen)başarılı oldumu (hayır)başarılı olacak gibimiydi(tabikide hayır) ama en azından takımı çalıştırıyordu,günde çift idman koyuyordu,sırf bu yüzden bile torenti öven bizler okanı sırtımızda taşırdık çeyreğini yapabilseydi
Benim karşı çıktığım nokta sürekli rakip hocaları haddinden fazla övüp, bizimkilere fazla saldırman kısaca. Geçen sezon da Ads maçında Sergen'i övüp Terim'e sallıyordun. 3-3 olunca sesin çıkmamıştı. Sonra o Sergen Terim'den bile önce gitti.

2 tane konuna hak veriyorsam 10 tane konuna da karşı çıkıyorum ama doğruluyorsun falan demişsin ayrıca

bir de maaş talepleri yüksekti galiba ama bu tarz hocalar 4-5'ten aşağı gelmezler herhalde. Bi ara paraya kıyıp denemek lazım
Maas mevzusunu onceden kabullenip oyle gitmek lazim bu tarz hocalara. Hala bundesligada takim calistirma ihtimali olan adami 1-2mye bitirmeye calisip sonradan olmadi demeyi ben anlamiyorum. Dedigin gibi kafadan 4 5m ile cikacaksin bu hocalara giderken

Rose iyi hoca ama karaktersiz yavşağın teki. Yine de böyle adamları buraya kolay kolay getiremezsin.

Ben yıllardır Roger Schmidt diye yırtındım burada ama sen adama imkân sunamazsan gelmez buraya niye gelsin ki. CL'yi geçtim AL hatta KL katılımı bile yok, bunları boş ver adama sunabileceğin transfer bütçesi dahi yok. Burası Türkiye hazırlık kampları bitti hatta lig başladı ama biz transferin son günü 5 transfer yaptık mesela. O kadar transfer yaptık ama hâlâ ilk 11 kurmakta zorlanıyoruz.

Okan benim de ilk tercihim değildi ama 10 maçta bir hoca değiştireceksek işimiz var. Ayrıca şu vakit gelecek yabancının işi daha da kötüye götüreceğini düşünüyorum hatta bundan adım gibi eminim.

Benim karşı çıktığım nokta sürekli rakip hocaları haddinden fazla övüp, bizimkilere fazla saldırman kısaca. Geçen sezon da Ads maçında Sergen'i övüp Terim'e sallıyordun. 3-3 olunca sesin çıkmamıştı. Sonra o Sergen Terim'den bile önce gitti.

2 tane konuna hak veriyorsam 10 tane konuna da karşı çıkıyorum ama doğruluyorsun falan demişsin ayrıca
İyi olanları övüp örnek göstermenin nesi yanlış anlamadım,sergen yetenek sizsiniz juriliğinden gelip ftden daha iyi oyun oynatıp şampiyon yapıyosa tabiki o örnek gösterilecek,jesus ligde ve avrupada liderse tabiki o örnek gösterilecek,şenol ilerleyen haftalarda uçup kaçarsa bu seferde o gösterilir,sınıfın en tembeline(okan) sınıfın en çalışkanı kimse o örnek gösterilir isimler önemli değil,okan iyi olsun diğerlerine okan gösterilir hayatın futbolun doğanın kanunu bu

10 konuya karşı falan çıkmadınki,çıkamazsında zaten karşı çıkılacak doneler sunmadım olanı yazdım,tv programlarında iki kişi aynı şeyi söyler ama farklı şeyler söylüyolarmış gbi tartışırlarya seninki biraz buna benzedi

Hoca nasıl alacaksan al şu maçı , yoksa maç sonunda üye kalmayacak forumda.Millet ölüyor gerginlikten :D

Geri
Üst Alt