Aga ben neye karşı çıktığını anlamadım hala senin
Okan vs jesus yapıyoruz,benim yazdıklarıma hayır öyle değildir diyip benim yazdıklarımı doğruluyosun
Duran topu bende eleştiriyorum izin konusunda da haklısın demişsin,ayrıca ilk mesajda ben okanın iyi oynattığı maç 1i geçmiyo dedim sen jesusa 3-5 maç iyi yazmışsın diğer birkaç maça da (kırmızı penaltı) sebebiyle şartlı iyi oyun demişsin ee ne kaldı zaten geriye 10 maç oynandı
Bizlerin niye geçmişte ft yüzünden şimdide okan yüzünden ayrıştığımızı dün umutun mesajından sonra anladım beklentilerimiz çok farklı,mesela o, siz oynanan maçlara iyi oynadık diyosunuz biz ise kafayı duvarlara vuruyoruz ayrışma burdan kaynaklanıyor,birisi kuru ekmek bulduğunda çok sevinirken diğeri ne kuru ekmeği der ya,beklentilerimiz çok farklı anlaşılan
Jesus bjk maçında crespo değişikliğiyle saçmaladı o da maçı veriyodu demişsin maçı izlemedim ama hadi 1 tane versin ,değişiklikle aldığı 3-5 maç varsa o bir maçın önemi yok,okanda mesela antalya maçında değişiklikle maç aldımı aldı ama 3-5 maçı verdi,sen 1 verip 5 alan adamı 1 alıp 5 verenle nasıl aynı kefeye koyabilirsinki
Okandan ne bekliyorum skor veriyomu hayır,başka ne bekliyorum oyun veriyomu hayır,duran top bekliyorum yine vermiyo,değişiklikle maçı kurtarsın diye bekliyorum yine yok,oyuncu performansları yükselsin diyorum yok,taktiksel dokunuş varmı yok,motivasyon konuşması gaza getirme varmı yok,hem oyun hem skor ikisi beraber zaten yok,herşeyi geçtim ışık verseydi yinede bişey demeyecektim ama o hiç yok,bak ışığıda geçiyorum gözü kararttım desteklemek istiyorum bi done arıyorum samanlıkta iğne arar gibi beceremesede başarılı olamasada (normaldir olamayabilir) en azından takımı çalıştırsaydı yine tamamdım,tutunacak bi dal olurdu
Torenti bazen överiz sebebide şu hataları varmı(onlarca)bizim tdmiz olabilirmi(katiyen)başarılı oldumu (hayır)başarılı olacak gibimiydi(tabikide hayır) ama en azından takımı çalıştırıyordu,günde çift idman koyuyordu,sırf bu yüzden bile torenti öven bizler okanı sırtımızda taşırdık çeyreğini yapabilseydi