Tekrar ediyorum, Fatih Terim gibi kulübün efsanesi olan, sekiz dönemi başarılı geçen birinin üstüne bile getirilen adamı geçen sene canlı canlı gördük, ben de istifa etmesini isteyenlerden biri olarak bunu istedim ve o adam hiçbir şey katmasının yanında kulübü düdükleyip gitti. Yarım dönem değişiklikler de bizim ülkede anca TR içinde oluyor ya da dön dolaş aynı yere geliyorsun. Herhangi aklı başında biri böyle bir sorumsuzluğu olur da daha da geriye düşersek kabul ederek almaz. Almazzzz.

Yahu bunu ben bilmek veya bulmak zorunda değilim. Bunu tarayacak olan şov yapan yönetim. Benim için yabancı olması ön dilek. Gayette metod td'leri mevcut.
Bulun demedim. Bir şeyi çok istiyorsunuz aklınızda muhakkak bir isim de vardır. Ben geçen sene yarım dönemde daha Okan'ı istemiştim. Ligi bilip tanımasından ötürü. Başka türlüsünün olmayacağını canlı canlı vasat hoca getirildiğini gördüğümde ve maddi açıdan da istediklerimin mümkün olmayacağını bildiğimden...

Yönetim şovu Okanla mı yaptı yani ?

Geçen sene jk Sergen'i yolladı, ne yaptı gitti alt yapıdan Karaveli getirdi. Üstüne onunla bitirdi. Ne yaptı gidip İsmael geldi. Hoop o da geçen seneden takımın başında olup kamp dönemine kadar birkaç isim dışında oturmuş kulüple başarı yakalayamadı dönüp dolaşıp Şenol'a gittiler.

Türk takımlarının vizyonu bu. Biz de geçmişte bunları yaptık. Olup olabilecek değişiklik halinde duraklarımız gelen Almanlardan biri ya da Terim. Aksini düşünen başka ligi izliyordur. Yeni sezon gelmeden artık böyle adım atacak bütçeler yok ekiplerde.

Bulun demedim. Bir şeyi çok istiyorsunuz aklınızda muhakkak bir isim de vardır. Ben geçen sene yarım dönemde daha Okan'ı istemiştim. Ligi bilip tanımasından ötürü. Başka türlüsünün olmayacağını canlı canlı vasat hoca getirildiğini gördüğümde ve maddi açıdan da istediklerimin mümkün olmayacağını bildiğimden...

Yönetim şovu Okanla mı yaptı yani ?
Transferle tabi ki. Hocada da şov yapmış olmalarını canı gönülden isterdim.

Bu arada Derdim Okan'ın gidip gitmemesi değil. Giderse çok umurumda bile olmaz. Derdim Galatasaray ve bu altı ayda olan değişikliklerle ben herhangi bir istikrar sağlanacağını ne yazık ki düşünmüyorum.

İstikrarlı kadro yok diye şikayet edenler kulübü senede bir çevirmeye başladı. Böyle bir kulübe iş adamı olsam sponsor olmam, yatırım yapmam, td olsam yolum düşmez. Bana vaat ettiği şey çünkü kısa bir ömür. Bunu ediyorsam da kendi çıkarım için kabul ederim. Israrı yakalamazsak bu kulüp daha çok kupasız sezon geçirir. Ben Okan'ın eğitim almasını belki de üstüne daha yetkili bir adamın gelip onu da yoğurmasına sıcak bakarım. Belki de olması gereken artık budur.

Öyle hocaların düşmeyeceğini bile bile işte istiyorsunuz. Devre arasına bir de. Ya da şu an.
A+ olmaz A sınıf olur hadi onlar olmadı B+ veya B sınıf kariyer hedefi olan hoca getirirsin. Okan konusunda kolaya kaçtılar işte. Hazırdaydı,cok istiyordu gelsin dediler. Zaten kendi kalibresinin yanında bukadar cok istemesininde bu olmamışlığa etkisi büyük.

Son düzenleme:
A+ olmaz A sınıf olmaz hadi onlar olmadı B+ veya B sınıf kariyer hedefi olan hoca getirirsin. Okan konusunda kolaya kaçtılar işte. Hazırdaydı,cok istiyordu gelsin dediler. Zaten kendi kalibresinin yanında bukadar cok istemesininde bu olmamışlığa etkisi büyük.
Sezon başında bunu denemeyip başaramayan bir yönetimden devre arası mucize bekliyorsunuz. Dediğim zaten bu. Gelenin net başarılı yapacağı da üstelik soru işareti ya da bu sabrın kadro kurmaya çalışırken gösterileceği. İlk iki hafta yeni hava oluşum derken puan alırsın, sonra bir çakılırsın bugünü bile arar olursun. Geçen sene ucundan döndük bunun.

Sezon başında bunu denemeyip başaramayan bir yönetimden devre arası mucize bekliyorsunuz. Dediğim zaten bu. Gelenin net başarılı yapacağı da üstelik soru işareti ya da bu sabrın kadro kurmaya çalışırken gösterileceği. İlk iki hafta yeni hava oluşum derken puan alırsın, sonra bir çakılırsın bugünü bile arar olursun. Geçen sene ucundan döndük bunun.
Geçen seneye dair soylenece çok farklı saha dışı manevi değişkenler vardı.evet geçen sene kim gelse başarısız olacaktı. Piyango torrente vurdu. 4 aydır takımın başinda olan antrenör'ün takımı bu ise gelişeceği umudunun kaybolmasından doğal ne olabilir.yasayacağız ve göreceğiz. Ben umudu olmayanlardanım.Kalırsa da umarıp mosmor eder beni en mutlu olduğum yanılışım olur. Iyi forumlar.

Geçen seneye dair soylenece çok farklı saha dışı manevi değişkenler vardı.evet geçen sene kim gelse başarısız olacaktı. Piyango torrente vurdu. 4 aydır takımın başinda olan antrenör'ün takımı bu ise gelişeceği umudunun kaybolmasından doğal ne olabilir.yasayacağız ve göreceğiz. Ben umudu olmayanlardanım.Kalırsa da umarıp mosmor eder beni en mutlu olduğum yanılışım olur. Iyi forumlar.
Ben bugün takımın başında değil Okan sizin arzu ettiğiniz isim de olsa destek olurdum, şu konumda bile olsa, çünkü sezon başında enkaz bir kadronun bıraktığı 13. olmuş bir ekibi aldı. Hazırlık sürecinden sonra ekibe beşinci haftada katılanlar da oldu. Yani deyiminizle çok da hazır bir kadro değildi. Gelen isimlerin adı, kalitesi tartışılmasa da çoğu kişi burada yazdı eksiklerini, geçen senelerde aldığı süreleri ya da. Planlamada da hata var. Kadro iyi diye bu eksiklikleri yok sayacak değiliz. Yerli eksikliğimiz başlı başına can sıkıcı. Bir burun kıvırdığımız ne bileyim Hakan Baltamız, Yasin Öztekinimiz, Adem Büyüğümüz,Burak Yılmaz bile yok. Bak bugün cezalardan ötürü kimi oynatacağımızı oturup düşünüyoruz.

Oli içinden prime Selçuk yerine Hamit çıkarıyor. Mertens ileri ucu baz alırsak bir Elmander yerine Pandev, Cagne karışımı birini çıkarıyor. Hala bizi kurtaran kişiler Gomis ve göndermeye can attığımız Boey oldu. Ki Boey kamp dönemi geçirmeyenlerden de biri... Ben zaten dün bile eleştirimi uzunca yazdım ki siz o postu biraz da futbol dışı diyerek bana yazdınız. Hep saha dışı şeyleri söylediğimi iddia ettiniz ama bu sene deplasmanda alınan puanlar tamamen sahayı bağlayan bir iştir. Futbolda genel terimler vardır. Kötü de oynasan yeneceksin, 1-0 olsun bizim olsun. Bu argümanlar hakemi de yeneceksinden daha futbol içinde olan söylemler.

Başarılı olmazsa zaten sezon sonu gönderilsin. Ben altı aylık serüvene karşıyım. Saygılar.

Siz ne sanıyorsunuz ya? Yeni gelen hoca hemen bu takıma bir sistem oturtacağını falan mı? Bunu en iyisi bile bir iki haftada yapamaz. Üstelik bu kendi kurmadığı, eline verilen, deyiminizle de başarısız yönetilen bir kadro ise.
Ablacım müdahale etmeyecektim ama futbol ihtisas alanım olduğu için mecbur etmek durumundayım

Bu işin garantisi yok futbol bu,garantisi olsa her sene yüzlerce kulüp,onlarca zengin milyar dolarları mal gibi boşuna harcamaz,başarının belli bir tarifi yok pirinç pilavı gibi,denersin sadece

Chelsea lampard hıyarını gönderip sezon içinde tucheli getirdi ve tuchel takımı şl şampiyonu yaptı,o süreçte chelsea forumlarında lampardın kalmasını isteyen biri "ya siz ne sanıyorsunuz gelen hemen sistemmi oturtacak,takımı hemen nasıl tanıyacak"diye yazsa sezon sonu ne kadar alaya alınırdı dimi

Ilk 30 dakikada 5-0 öne geçmemiz lazim. Olur da 10 kişi falan kalırsak hocamiz 5-4 kazansın.

Senin derinlerine inmek ısterim
images - 2022-10-27T225205.787.webp

Geri
Üst Alt