Sene sonunda değiştirmeyelim diyenler keşke diyecek. Gelmesi hata idi. Gatasaray'ı çok istediği için eli ayağına dolaştı desek yanlış olmaz.

Neredeyse bütün postları okudum.Kalsın diyenlerin donelerine bakıyorum neredeyse hepsi oyun dışı. Bu kadar çok td değiştirmemeliyiz,10 maçta td değişmez gibi genel ilkesel yaklaşımlar. Bu hep destek tam destek fener icadıdır beyler bayanlar. Olmayanı bu şekilde zorladıkça havanda su döveriz ancak.Okan'ın takıma herhangi bir dokunuşu olduğunu gören varsa beri gelsin.her oyuncuya mavi boncuk dağıtma peşinde. Florya'da bile disiplin sağlayacak cesareti olmadığı bas bas bağırıyor.E simdi hazırlık maçı falan derken 10 küsür maç olmuş, dolapçı beygiri gibi aynı yerde dönüp duruyoruz.

En kısa sürede td değişikliği yapmaz isek çok diz döveriz.Tabi Terim dışında bir td.

Sene sonunda değiştirmeyelim diyenler keşke diyecek. Gelmesi hata idi. Gatasaray'ı çok istediği için eli ayağına dolaştı desek yanlış olmaz.

Neredeyse bütün postları okudum.Kalsın diyenlerin donelerine bakıyorum neredeyse hepsi oyun dışı. Bu kadar çok td değiştirmemeliyiz,10 maçta td değişmez gibi genel ilkesel yaklaşımlar. Bu hep destek tam destek fener icadıdır beyler bayanlar. Olmayanı bu şekilde zorladıkça havanda su döveriz ancak.Okan'ın takıma herhangi bir dokunuşu olduğunu gören varsa beri gelsin.her oyuncuya mavi boncuk dağıtma peşinde. Florya'da bile disiplin sağlayacak cesareti olmadığı bas bas bağırıyor.E simdi hazırlık maçı falan derken 10 küsür maç olmuş, dolapçı beygiri gibi aynı yerde dönüp duruyoruz.

En kısa sürede td değişikliği yapmaz isek çok diz döveriz.Tabi Terim dışında bir td.
Bu kadar çok td değişmezin nesi saha dışı donedir? Yeni gelen hocanın bu kadroyu oturtması da sıkıntı olacağı, 11'i bulmak için aynı süreç kadar zaman geçireceği gerçeğinden dolayı macera aramamamız gerektiğine inanıyor çoğumuz!

Siz ne sanıyorsunuz ya? Yeni gelen hoca hemen bu takıma bir sistem oturtacağını falan mı? Bunu en iyisi bile bir iki haftada yapamaz. Üstelik bu kendi kurmadığı, eline verilen, deyiminizle de başarısız yönetilen bir kadro ise.

Alanya maçın ekle fark 3 tu

Bu kadar çok td değişmezin nesi saha dışı donedir? Yeni gelen hocanın bu kadroyu oturtması da sıkıntı olacağı, 11'i bulmak için aynı süreç kadar zaman geçireceği gerçeğinden dolayı macera aramamamız gerektiğine inanıyor çoğumuz!
Bu macera aramak değildir. Olmayanı gönderirsin. Değişikleleri berbat,oyun oturtabilmiş değiliz,takım kendisi gibi çok kırılgan,fizik konusunda hala kötü olduğumuzu düşünüyorum. Asıl herhangi gelişmeyi manevi ve maddi göstermemişte devam maceradır.

FT, 96 yılında geldiğinde fenerden sami yen de 4.hafta 4 yediğimiz zaman da kovulması lazımdı.

Saha içi ,oyuna dair bir destek değil onu söylüyorüm. Ilkesel bir bakış bu.

1. soru aynı puanda olurduk.

2. soru maçı çeviremezdik çünkü bizim takım duran top kullanmayı bilmiyor. Bunu da 30 senedir eleştiyorumdur zaten.

3.soru Kg maçında fenerin alacağı hiç belli falan değildi. Penaltıyla puan aldılar.

4. sorunda Jesus'un Bjk maçındaki Crespo değişikliğini yazmıştım ama direkten döndü topu bjknin. Jesus da maç verebilirdi yani. Fb bir maçta 10 kişi kaldı onda da yenildi. Biz 2 kere haksız kırmızı yedik. Fb de biraz yese belki Jesus da saçmalayacak takım mecburen geri çekilince.

Özil'i Jesus mu şutladı yaw. Arap İsmail döneminde kadro dışıydı zaten. Serdar'la Mert Hakan sakat olduğu için dizginlemekte bir zorluk yok ki. Okan'ın izin konusunda haklısın ona bir şey demiyorum. Bizim takımın birlikte çalışmaya ihtiyacı var.

Fb'nin elinde Ferdi, Altay, İrfan, Mert Hakan, Serdar Dursun, Arda Güler gibi Jesus'tan önce alınan yerliler var. Jesus'un tek artısı İsmail'i kazanmak. Bizde Kerem, Yunus biraz da Berkan dışında yerli mi vardı Okan geldiğinde? Üstüne bir de Apo'yu aldık. Başka kimi alacaktık doğru düzgün yerli yok ki burada Okan'ın suçu ne? Akbaba ve Kılınç kalsa da bir şey değişmeyecekti bu arada.

Ayrıca Fener'i sırtlayan adamlar Batşuayi dışında hep Jesus'dan önce alınanlar. Jesus'un aldıklarının çoğu patates çıktı.
Aga ben neye karşı çıktığını anlamadım hala senin

Okan vs jesus yapıyoruz,benim yazdıklarıma hayır öyle değildir diyip benim yazdıklarımı doğruluyosun :)

Duran topu bende eleştiriyorum izin konusunda da haklısın demişsin,ayrıca ilk mesajda ben okanın iyi oynattığı maç 1i geçmiyo dedim sen jesusa 3-5 maç iyi yazmışsın diğer birkaç maça da (kırmızı penaltı) sebebiyle şartlı iyi oyun demişsin ee ne kaldı zaten geriye 10 maç oynandı

Bizlerin niye geçmişte ft yüzünden şimdide okan yüzünden ayrıştığımızı dün umutun mesajından sonra anladım beklentilerimiz çok farklı,mesela o, siz oynanan maçlara iyi oynadık diyosunuz biz ise kafayı duvarlara vuruyoruz ayrışma burdan kaynaklanıyor,birisi kuru ekmek bulduğunda çok sevinirken diğeri ne kuru ekmeği der ya,beklentilerimiz çok farklı anlaşılan

Jesus bjk maçında crespo değişikliğiyle saçmaladı o da maçı veriyodu demişsin maçı izlemedim ama hadi 1 tane versin ,değişiklikle aldığı 3-5 maç varsa o bir maçın önemi yok,okanda mesela antalya maçında değişiklikle maç aldımı aldı ama 3-5 maçı verdi,sen 1 verip 5 alan adamı 1 alıp 5 verenle nasıl aynı kefeye koyabilirsinki

Okandan ne bekliyorum skor veriyomu hayır,başka ne bekliyorum oyun veriyomu hayır,duran top bekliyorum yine vermiyo,değişiklikle maçı kurtarsın diye bekliyorum yine yok,oyuncu performansları yükselsin diyorum yok,taktiksel dokunuş varmı yok,motivasyon konuşması gaza getirme varmı yok,hem oyun hem skor ikisi beraber zaten yok,herşeyi geçtim ışık verseydi yinede bişey demeyecektim ama o hiç yok,bak ışığıda geçiyorum gözü kararttım desteklemek istiyorum bi done arıyorum samanlıkta iğne arar gibi beceremesede başarılı olamasada (normaldir olamayabilir) en azından takımı çalıştırsaydı yine tamamdım,tutunacak bi dal olurdu

Torenti bazen överiz sebebide şu hataları varmı(onlarca)bizim tdmiz olabilirmi(katiyen)başarılı oldumu (hayır)başarılı olacak gibimiydi(tabikide hayır) ama en azından takımı çalıştırıyordu,günde çift idman koyuyordu,sırf bu yüzden bile torenti öven bizler okanı sırtımızda taşırdık çeyreğini yapabilseydi

Geri
Üst Alt