Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.589
- 109.423
- 4.878
Beni seviyor musun peki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni seviyor musun peki.
6 çok iso 1 ay iyidir. iyi hoca en fazla 2 haftada kendini belli eder ! :dDeğiş babam değiş ,oyuncu boktan sil baştan kadro kur
Td zaten max 6 aylık olmalı
Yeni sözleşmeler artık td ile 6 aylık falan yapılsın
![]()
Bu kadar çok td değişmezin nesi saha dışı donedir? Yeni gelen hocanın bu kadroyu oturtması da sıkıntı olacağı, 11'i bulmak için aynı süreç kadar zaman geçireceği gerçeğinden dolayı macera aramamamız gerektiğine inanıyor çoğumuz!Sene sonunda değiştirmeyelim diyenler keşke diyecek. Gelmesi hata idi. Gatasaray'ı çok istediği için eli ayağına dolaştı desek yanlış olmaz.
Neredeyse bütün postları okudum.Kalsın diyenlerin donelerine bakıyorum neredeyse hepsi oyun dışı. Bu kadar çok td değiştirmemeliyiz,10 maçta td değişmez gibi genel ilkesel yaklaşımlar. Bu hep destek tam destek fener icadıdır beyler bayanlar. Olmayanı bu şekilde zorladıkça havanda su döveriz ancak.Okan'ın takıma herhangi bir dokunuşu olduğunu gören varsa beri gelsin.her oyuncuya mavi boncuk dağıtma peşinde. Florya'da bile disiplin sağlayacak cesareti olmadığı bas bas bağırıyor.E simdi hazırlık maçı falan derken 10 küsür maç olmuş, dolapçı beygiri gibi aynı yerde dönüp duruyoruz.
En kısa sürede td değişikliği yapmaz isek çok diz döveriz.Tabi Terim dışında bir td.
Alanya maçın ekle fark 3 tuSene sonunda değiştirmeyelim diyenler keşke diyecek. Gelmesi hata idi. Gatasaray'ı çok istediği için eli ayağına dolaştı desek yanlış olmaz.
Neredeyse bütün postları okudum.Kalsın diyenlerin donelerine bakıyorum neredeyse hepsi oyun dışı. Bu kadar çok td değiştirmemeliyiz,10 maçta td değişmez gibi genel ilkesel yaklaşımlar. Bu hep destek tam destek fener icadıdır beyler bayanlar. Olmayanı bu şekilde zorladıkça havanda su döveriz ancak.Okan'ın takıma herhangi bir dokunuşu olduğunu gören varsa beri gelsin.her oyuncuya mavi boncuk dağıtma peşinde. Florya'da bile disiplin sağlayacak cesareti olmadığı bas bas bağırıyor.E simdi hazırlık maçı falan derken 10 küsür maç olmuş, dolapçı beygiri gibi aynı yerde dönüp duruyoruz.
En kısa sürede td değişikliği yapmaz isek çok diz döveriz.Tabi Terim dışında bir td.
Simit yedimsuan ne yedin ve ne yapmaktasin
Galatasaray düşmanlarının istemesiyle susmam!Emrah susar misin
Bu macera aramak değildir. Olmayanı gönderirsin. Değişikleleri berbat,oyun oturtabilmiş değiliz,takım kendisi gibi çok kırılgan,fizik konusunda hala kötü olduğumuzu düşünüyorum. Asıl herhangi gelişmeyi manevi ve maddi göstermemişte devam maceradır.Bu kadar çok td değişmezin nesi saha dışı donedir? Yeni gelen hocanın bu kadroyu oturtması da sıkıntı olacağı, 11'i bulmak için aynı süreç kadar zaman geçireceği gerçeğinden dolayı macera aramamamız gerektiğine inanıyor çoğumuz!
Sevmiyon mu len
Benim Gs dusmani olmami düsünmen beni derinden üzdüGalatasaray düşmanlarının istemesiyle susmam!
Son dakika oyunun getirisi olmadan attığın golleri çıkar bir de öyle bak. Alanya atanın en az 2-3 attığı takım. 10 kişi olmasına rağmen öyle maç verilmez. Okan büyük takım için korkak diyebileceğimiz td.Alanya maçın ekle fark 3 tu
Aynı şey değil. Ayrıca o maçtan sonra devrim yapıp sistem değiştirmişti. Okan'da göremedik henüz.FT, 96 yılında geldiğinde fenerden sami yen de 4.hafta 4 yediğimiz zaman da kovulması lazımdı.
Saha içi ,oyuna dair bir destek değil onu söylüyorüm. Ilkesel bir bakış bu.Bu kadar çok td değişmezin nesi saha dışı donedir? Yeni gelen hocanın bu kadroyu oturtması da sıkıntı olacağı, 11'i bulmak için aynı süreç kadar zaman geçireceği gerçeğinden dolayı macera aramamamız gerektiğine inanıyor çoğumuz!
Aga ben neye karşı çıktığını anlamadım hala senin1. soru aynı puanda olurduk.
2. soru maçı çeviremezdik çünkü bizim takım duran top kullanmayı bilmiyor. Bunu da 30 senedir eleştiyorumdur zaten.
3.soru Kg maçında fenerin alacağı hiç belli falan değildi. Penaltıyla puan aldılar.
4. sorunda Jesus'un Bjk maçındaki Crespo değişikliğini yazmıştım ama direkten döndü topu bjknin. Jesus da maç verebilirdi yani. Fb bir maçta 10 kişi kaldı onda da yenildi. Biz 2 kere haksız kırmızı yedik. Fb de biraz yese belki Jesus da saçmalayacak takım mecburen geri çekilince.
Özil'i Jesus mu şutladı yaw. Arap İsmail döneminde kadro dışıydı zaten. Serdar'la Mert Hakan sakat olduğu için dizginlemekte bir zorluk yok ki. Okan'ın izin konusunda haklısın ona bir şey demiyorum. Bizim takımın birlikte çalışmaya ihtiyacı var.
Fb'nin elinde Ferdi, Altay, İrfan, Mert Hakan, Serdar Dursun, Arda Güler gibi Jesus'tan önce alınan yerliler var. Jesus'un tek artısı İsmail'i kazanmak. Bizde Kerem, Yunus biraz da Berkan dışında yerli mi vardı Okan geldiğinde? Üstüne bir de Apo'yu aldık. Başka kimi alacaktık doğru düzgün yerli yok ki burada Okan'ın suçu ne? Akbaba ve Kılınç kalsa da bir şey değişmeyecekti bu arada.
Ayrıca Fener'i sırtlayan adamlar Batşuayi dışında hep Jesus'dan önce alınanlar. Jesus'un aldıklarının çoğu patates çıktı.
Teknik direktör adayınız kimdir?Saha içi ,oyuna dair bir destek değil onu söylüyorüm. Ilkesel bir bakış bu.
Yahu bunu ben bilmek veya bulmak zorunda değilim. Bunu tarayacak olan şov yapan yönetim. Benim için yabancı olması ön dilek. Gayette metod td'leri mevcut.Teknik direktör adayınız kimdir?
Çok merak ettim.