Bu sezonu tamamlamasından yanayım. Sezon içinde hoca değişikliği helede böyle yeni bir kadroda zor olacaktır ve ne getireceği belli olmaz. Okan hocanın eksikleri olsa da aslında oynadığımız oyun sezon başına nazaran oldukça iyi, İşte arada bir Kayseri maçı vardı kötü oynadığımız onun dışında oyun olarak gelişim olduğu aşikar. Alanya maçındaki yanlış kırmızı kart takımı baya düşürdü yoksa çok rahat kazanabilirdik keza Ads maçında 11'e 11'ken bile maçta sürekli üstündük o maçı da alabilirdik yani şu anda 25 puanda olmamız gerekiyordu. Bu maçlarda takılmasaydık önümüzdeki 2 maç için daha rahat konumda olacaktık ama artık bu maçlarda telafi etmeliyiz bu puan kayıplarını. Okan hocanın ve yanında oluşturulmaya çalışılan yabancı ağırlıklı teknik kadro planının devam etmesi en doğru seçenektir şu aşamada.

Hocam okandan bisi olmaz derken pro lisans nerden sizin klavyeden mi

Pro lisansi olan herkes muthis teknik direktor mu oluyo ? Bildigin Kotu teknik direktor iste neyini gordun de benim yazdigima alinti yapiyorsun? Birini elestirmek icin o konuda uzman mi olmak lazim ? Senin,benim tribunden ya da ekran basindan gördüğümüzü goremeyen pro lisanslilar var kulubede. Haftaya pro lisansimi alip geleyim de oyle elestireyim sevgili Okan hocayi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tuchel'in Mainz zamanları gibi bir td yok mu Bundesliga'da? Öyle birini ismi çok duyulmadan getirmemiz lazım.

Pro lisansi olan herkes muthis teknik direktor mu oluyo ? Bildigin Kotu teknik direktor iste neyini gordun de benim yazdigima alinti yapiyorsun? Birini elestirmek icin o konuda uzman mi olmak lazim ? Senin,benim tribunden ya da ekran basindan gördüğümüzü goremeyen pro lisanslilar var kulubede. Haftaya pro lisansimi alip geleyim de oyle elestireyim sevgili Okan hocayi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eleştiriye herhangi bir sözüm yok

Toplama takımları oturtup yoluna koymak her zaman sancılı olmuştur. Bu sene beklentimden çok daha iyi gidiyoruz. Dün biraz becerikli olabilsek, 5-6 olurdu.

Onu aktif edince topu kaleye yuvarlamak için 1500 pas falan yapıyoruz. Ayarımız yok. Baskı kurmamız gereken maçlarda bazen Icardi'ye uzun oynayıp rakibin dan dun uzaklaştırdığı topları pres ve alan paylaşımıyla kazanıp rakipleri bunaltmalıyız. Icardi çok iyi oynuyor.

Tam ben yazacaktım. Terim döneminde bir ara öyleydik herkes paslıyordu birbirine.

Neden tüm maçlara muslera ile çıkıyoruz rakip kalemize gelemiyorsa takimin hücum gününü neden azaltıyoruz.Rakip güçsüz ise solda kesinlikle Türk oyuncu olmalı Abdülkerim ile emre Taşdemir. Kaleci ve defans ile yabancı sorununu çözdün şimdi kimi koyarsan koy ileriye kereme muhtaç olma .
Okan
Sacha Nelson Abdülkerim emre T.
Torrera
Barış A. Oliviera Mata rashitsa
Icardi
Bunu yapacak cesareti olması lazım. İkinci yari yedeklerse mertens gomis yunus Yusuf Berkan dubua Kerem emin b.baran bunlari kullanabilir .Seferovic pva ve Yusuf şuan için takımda yer bulmaları çok zor keşke Yusuf yerine umut bozok Kaan Ayhan yada orta sahada ndiaye yada kanatta onyekuru gibi birini alsaydik .
Yusuf yerine onyekuru ve ndiayeyi alabilirdik şaka gibi .
Torrera ndiaye orta sahası çok ateşli olabilirdi.

Geri
Üst Alt