Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.132
- 101.346
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Mehmetoglu layk verip geri almak yakışmadı
Andrea hocam mı? O Okan hocadan zengindir yav.bu ayki maaşının 40'ta 1'ini karagümrüklü enayiye zekat vermesi gerek
Andrea hocam mı? O Okan hocadan zengindir yav.
Bencede bu maç kıstas olamaz hocayı değerlendirmek için.yok yav alakasız yerde kendini attıran dangalak
Üstat bende Okan'ı isteyenlerdendim
Ama şu ana kadar büyük hayal kırıklığı oldu bende
Umarım dediğin gibi olur
Yeter ki biz kazanalım ben lafımı geri almaya ve özür dilemeye hazırım
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Büyük hayal kırıklığı demen için ortada somut bişey yok tamamen algı ve türk hoca olması
Bir sorun varsa kesinlikle bu Okan hoca değil yada ondan kaynaklanan bişey değil
Kimseyi körü körüne savunmam bilirsin beni konu Galatasaray olunca babamın oğlu olsa eleştiririm lakin gördüğüm şey şu;
Puan olsun futbol olsun orta şekerli
Transferler geç yapıldı yeni yeni oturdu takım
Geniş ve yetersiz bir takım var bunun zorluğunu yaşıyor hoca stoperde çok eksiğiz forvette sağ bekte fazlayız gibi
Okan hocanın futbol bilgisinden ve çalışkanlığından iş ahlakından eminim
Tam beklediğim gibi gidiyor ne eksikse ne fazla
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hepimiz mutlu olalım selamlarTebrik ederim Deniz Bey
Yusuf nasıl sami hocamneredeyse hiç post yazılmamış
hoca şuan icardi ve rashica yavaş yavaş oturdu artık oraya 3. 4. ismi bulman gerekiyor. bu isim mertens değil sen ne kadar zorlamaya devam etsen de olacak gibi durmuyor.
Artik barisalim bitsin bu husumet renkdaşHepimiz mutlu olalım selamlar
Oynamasını istiyordum da kupa maçında beklentimin altında kaldı. geçen sakatlanmış. geldiğinden beri 2.sakatlığı şanssız başladı. . Kural zorlasa da yerine oynayan topçular uçup kaçmadığı için bir şekilde formayı kapar diye düşünüyorum.Yusuf nasıl sami hocam