Yine degisiklikler gec yapildi ve gereksiz isimler terich edildi. Hucum organizasyonu yine belli degil, rakip 60 kusur dakika 10 kisi oynadi buna ragmen son 10 dk disinda oyle aman aman domine edemedik daha cok 1-0'i almis top ceviren takim kafasindaydik. Tamam bu da gerekiyor bazen ancak haftada 1 mac oynayan ve kendini ispat etmesi gereken takim oyunu bu olmamali kaldi ki elinde alternatif oyuncular var. Oyunu okuyamadigina adim gibi eminim artik zaten fark etmistikte bu cok net belli oluyor. Cok panik bir vucut dili var. Bilmiyorum nasil olacak. En basindan getirilmemeliydi. Madem geldi, sabredecegiz bir sure daha.

images - 2022-08-03T220137.281.webp

Üstat bende Okan'ı isteyenlerdendim

Ama şu ana kadar büyük hayal kırıklığı oldu bende

Umarım dediğin gibi olur

Yeter ki biz kazanalım ben lafımı geri almaya ve özür dilemeye hazırım

ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyük hayal kırıklığı demen için ortada somut bişey yok tamamen algı ve türk hoca olması
Bir sorun varsa kesinlikle bu Okan hoca değil yada ondan kaynaklanan bişey değil
Kimseyi körü körüne savunmam bilirsin beni konu Galatasaray olunca babamın oğlu olsa eleştiririm lakin gördüğüm şey şu;
Puan olsun futbol olsun orta şekerli
Transferler geç yapıldı yeni yeni oturdu takım
Geniş ve yetersiz bir takım var bunun zorluğunu yaşıyor hoca stoperde çok eksiğiz forvette sağ bekte fazlayız gibi
Okan hocanın futbol bilgisinden ve çalışkanlığından iş ahlakından eminim
Tam beklediğim gibi gidiyor ne eksikse ne fazla

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Büyük hayal kırıklığı demen için ortada somut bişey yok tamamen algı ve türk hoca olması
Bir sorun varsa kesinlikle bu Okan hoca değil yada ondan kaynaklanan bişey değil
Kimseyi körü körüne savunmam bilirsin beni konu Galatasaray olunca babamın oğlu olsa eleştiririm lakin gördüğüm şey şu;
Puan olsun futbol olsun orta şekerli
Transferler geç yapıldı yeni yeni oturdu takım
Geniş ve yetersiz bir takım var bunun zorluğunu yaşıyor hoca stoperde çok eksiğiz forvette sağ bekte fazlayız gibi
Okan hocanın futbol bilgisinden ve çalışkanlığından iş ahlakından eminim
Tam beklediğim gibi gidiyor ne eksikse ne fazla

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben sadece bu yuzden hocaya sabredilmeli diyorum cunku gercektende kilit isimler anca anca topluyorlar ki bunlar bir de yasli oyuncular. Bakalim ama tercih ve oyun plani suan icin vasat ve savunulacak pek birsey goremiyorum.

Yusuf nasıl sami hocam
Oynamasını istiyordum da kupa maçında beklentimin altında kaldı. geçen sakatlanmış. geldiğinden beri 2.sakatlığı şanssız başladı. . Kural zorlasa da yerine oynayan topçular uçup kaçmadığı için bir şekilde formayı kapar diye düşünüyorum.

ben ross ve yusufun bir yerden sonra ilk11e gireceğini düşünüyorum özellikle dünya kupası sonrası

Allah rizasi icin onumuzdeki hafta Mata’yi 11 Mertens’i yedege at.Baris-Rashica kanatlarini da elleme.Zaten senden bisey olmayacak onu biliyoruz da en azindan haftaya yenilip yaristan kopartma takimi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca için ne desek bilmiyorum ama çok başarısız bir oyun var ortada geçen haftaki ilk 30 dk. tamam ama bu hafta rakip 10 kişi kaldığında bile aciz ittire kattıra giden bir hucüm var. Genel olarak takımda istek arzu hırs yok olursa olur modun da çoğu oyuncu, hocanın da oturtmaya çalıştığı sistem farklı bir taktik anlayış yok. 60'da yapılması gereken değişiklik 80'de 85'de oluyor. İstatistiklerde şut topla oynama fazla ama ataklar çok cılız, oyun çoşkusuz. Başkan mutlaka konuşmalı devre arasında, Fener derbisi benim için belirleyici olacak ama bu anlayışla devam ederse Fenerin önde basan, ısıran orta sahasına karşı kötü durumlara düşebilir takım. Kiralık İcardi ortada yok, kiralık gönderilen Mustafa hepsinden daha iyiydi. Son demlerinde mertens, mata'yla olacak iş değil bunlar.

Bir maça da farklı diziliş oyuncularla çık be hocam belli fener boğacak orta sahada önlem olarak üçlü defans önü Midtsjö önde Torreira-Oliveira-Berkan Kanatlar Rashica-Barış forvet Seferovic çık takım daha genç dinamik olsun orta sahayı tutsun en azından, sonradan alırsın oyuna keremi icardiyi yunusu,mertensi.

Geri
Üst Alt