İlk yarı ortalama ve vasattık ama takımı sabote eden Kerem'i çıkardıktan sonra olumlu yönde düzeldik Kerem konusunu iyice araştırmak lazım normal gelmiyor.

Sadece Okan nezdinde değil takımın son yıllardaki özeti bu işte. Bu kadar pozisyona girip atamadığı için belli süre sonra kansantrasyon falan kalmıyor. Terimde de böyleydi torent de okanda.

Gidip yıkanın olm adam akıllı ya floryayi da yıkayın saçma sapan şeyler oluyo. Nornal değil bu kadar şanssızlık.

Bak rakipler belki yarımız kadar pozsiyn girip önüne düşen veyahut saçma sapan giren gollerden yollarına devam ediyorlar.

Bizim ise gol atmamız mucize gibi bise. Viviano diyolar da hepsini üstüne vurduk. Attığımiz ofsayt veya faul oluyo saçma sapan şeyler ya

Alanya maçıda aynı. Ofsaytlar olmasa 30dk da maç bitmişti. 9 kişide oynasak bitmişti.

Bunun adı beceriksizlik falan değil net şanssızlık uğursuzluk bise var üstümüzde. Karambol topları bile rakibe denk gelse önüne düşer bizde ne saçma sapan yerlere düşüyor toplar.

Başka bise var takımın üstünde. Oyuncular değişiyor, td değişiyor, yönetim değişiyor uğursuzluk değişmiyor

GscimbomMobile
Ben geçen sezondan beri büyü yapıldığına falan inanamaya başladım. Akıldan ve mantıktan çıktı artık olay. Şu adamlar bile mental olarak sıkıntı yaşayacak duruma geliyorsa bunu hiç bir şeyle açıklayamayız.

Mertens sevdandan vazgeç. Mata ile devam. İcardi ile çok uyumlu olurlar, koridor paslarında. Kerem'i de kes. Torre ve Oli'den biride olmasa olur. Miço yap biraz da.

Yusuf bilmiyorum sakat ama belki de onu denersin. Birkaç hatan var. Ama en büyük hatan Mertens'e göre bir şeyler yapmaya çalışman. Bu adam seni yer. Benden demesi.

Geri
Üst Alt