Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok vasat. Hemen süper kupa inter vb görmüş birini bulmamız lazımrezalet bir teknik adam
Pro lisans nerden hocamBoşa zaman kaybı. 15 resmi maçta belki 2 maç ne yaptığını bilen bir takım vardı sahada. Hiçbir oyun planı yok, taktik yok.
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben geçen sezondan beri büyü yapıldığına falan inanamaya başladım. Akıldan ve mantıktan çıktı artık olay. Şu adamlar bile mental olarak sıkıntı yaşayacak duruma geliyorsa bunu hiç bir şeyle açıklayamayız.Sadece Okan nezdinde değil takımın son yıllardaki özeti bu işte. Bu kadar pozisyona girip atamadığı için belli süre sonra kansantrasyon falan kalmıyor. Terimde de böyleydi torent de okanda.
Gidip yıkanın olm adam akıllı ya floryayi da yıkayın saçma sapan şeyler oluyo. Nornal değil bu kadar şanssızlık.
Bak rakipler belki yarımız kadar pozsiyn girip önüne düşen veyahut saçma sapan giren gollerden yollarına devam ediyorlar.
Bizim ise gol atmamız mucize gibi bise. Viviano diyolar da hepsini üstüne vurduk. Attığımiz ofsayt veya faul oluyo saçma sapan şeyler ya
Alanya maçıda aynı. Ofsaytlar olmasa 30dk da maç bitmişti. 9 kişide oynasak bitmişti.
Bunun adı beceriksizlik falan değil net şanssızlık uğursuzluk bise var üstümüzde. Karambol topları bile rakibe denk gelse önüne düşer bizde ne saçma sapan yerlere düşüyor toplar.
Başka bise var takımın üstünde. Oyuncular değişiyor, td değişiyor, yönetim değişiyor uğursuzluk değişmiyor
GscimbomMobile
Pro Lisans sahibi olmaya gerek yok hocam. Gözlerin görmesi, azıcık oynamak yeter Okan ı analiz etmek için.Pro lisans nerden hocam
Takimimiz için hayırlısı olsun hepimiz mutlu olalım . Iyi akşamlar hocamPro Lisans sahibi olmaya gerek yok hocam. Gözlerin görmesi, azıcık oynamak yeter Okan ı analiz etmek için.
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okani sallamiyorlardir biletakımdaki herifleri pas verme konusunda uyarması lazım. her ayağına alan dan dun vurup atak öldürüyor kafasına göre
Umarım öyle olur. Ama takım çok yavaş oynuyor ve özellikle şutlar hep yavaş ve kaleci çalıştırır kıvamda. Umarım Kupa arasında çözüm bulunur. İyi akşamlarTakimimiz için hayırlısı olsun hepimiz mutlu olalım . Iyi akşamlar hocam![]()