Yahu anlarım takım kötü oynuyor dersiniz, potansiyeline göre gerideyiz dersiniz ama antrenmanlarda bir şey yapmıyor demek gelen yardımcı hocaları çay içirmek için alıyoruz demektir. Eksiklik olduğunu fark edip teknik ekibe takviyeler yapılıyor; ama alt yapıya ama A takıma.

Ya gec bu ayaklari
Elin adamlari yurt disinda özel hayatinda neler yapiyor, sonra ovvv bak nasil topcu yhaaa
Okan daha basarisiz falanda olmadi, onu gectim basarisiz olsa bile istedigini yapar özel hayatinda, kimsede karisamaz. Herkes kendi önünden yesin

Bide „lehe destek olan oglu diyor“. Hasta bir cocugu sevindirmek istiyordur sadece ama zihniyet bu iste, hasta bir zihniyet
Yazış tarzın dolayısı ile bir daha cevap vermeyeceğim. Sjw'lik yapılmasın dememe rağmen kıralını sokuşturmuşsun. Sebep ve sonuç dengesini kurma becerisi eksikliği asıl ülkeyi bu hale getiren. Ama senin seviyen zaten bunu anlatılınca anlamaya müsait değil. Iyi forumlar.

Sen bu yazdığın hocaların takımlarını totalde 2-3 kere bile izlememişsindir, isimleri güzel diye öneriyorsun herhalde. Yıllardır aynı trollükleri yapıyorsun, kendine sövdürmekten ne zaman vazgeçeceksin acaba ?
Doğruları söyleyince neden size fazla geliyor?
O zaman trolluk mü yapmış oluyoruz.

Kimseye hakaret etmemiş olmama rağmen söven varsa zaten cevap veremediği için böyle aşağılık bir tavır sergiliyordur.

İsmi güzel hoca isteseydik Guardiola,kloop vs yazardık.
Bu adamları istemek için illa oturup her maçlarını izlemeye gerek yok.
Hepsi sistemleri olan ve her zaman aynı sisteme sadık isimler.
Siz bugüne kadar küme düşme hattında Okan 'in kaç maçını izlediniz de hala arkasından gidiyorsunuz ve savunuyorsunuz?

Sezon ortalaması 2 hoca olan takıma burada adı geçen isimler gelmez. Para için gelen de parasını alır gider. Hocanın kralını da getirsen 3-5 mağlubiyete gidebilir. Sonuçlardan daha önemli dertlerimiz var. Onları çözmek zorundayız.

şimit zordu benfica ile flörtleşirken getirmek namümkündü de bence para bassak rose gallardo de zerbi jardim falan getirebilirdik. seçim gecikmese ffp de rahatlamak için geç kalmış olmasak başka bir senaryo olurdu bence. ha bu isimler okandan iyi olurdu demiyorum ama senaryo farklı olurdu

Kimse İnstagram'a nereye gittiginin hikayesini atti diye elestirilemez. Sapla samanı karıştırıp saçma sapan konuşmayın. Kamuya hiçbir şekilde eleştiri hakkı falan da düşmez. Okan hocayı ben de beğenmiyorum da, nasıl Taylan'a bir t-shirt giydi diye yapılan zirvaligin karşısında durduysam benim yerim yine Okan hocanın yanı olur.

İsterse gider Gay cruiseda takılır. Kimseye tek kelime edemezsiniz.

Devam hocam hayatını yaşa keyfine bak, halloween partin keyifli geçmiştir çoluk combalak ile

Kimse İnstagram'a nereye gittiginin hikayesini atti diye elestirilemez. Sapla samanı karıştırıp saçma sapan konuşmayın. Kamuya hiçbir şekilde eleştiri hakkı falan da düşmez. Okan hocayı ben de beğenmiyorum da, nasıl Taylan'a bir t-shirt giydi diye yapılan zirvaligin karşısında durduysam benim yerim yine Okan hocanın yanı olur.

Devam hocam hayatını yaşa keyfine bak, halloween partin keyifli geçmiştir çoluk combalak ile
öyle bir şey mi var?:ROFLMAO:

Arkadaslar siz birseyleri unutuyorsunuz futbolcular da insandir. Futbolcular da calisiyor ve isleri futbol oynamak.
Calisan birinin izin gunleri olmasi kadar dogal bisey yoktur. Bunun konusulmasi bana garip geliyor.

Alıntılayarak yaz açıkca.ben bunu yapmasıni elestriyorum demedim. Ama eleştiriye ket vuramazsınız bu halde dedim. Sapla saman bence de karıştırılmasın.

Bir de sjw nasıl bir hakaret ya, sosyal adalet ve insanlar arası eşitsizlik sizi rahatsız etmiyorsa köyünüzden çıkmayın kardeşim.

Alıntılayarak yaz açıkca.ben bunu yapmasıni elestriyorum demedim. Ama eleştiriye ket vuramazsınız bu halde dedim. Sapla saman bence de karıştırılmasın.
Eleştiriye ket nasıl vururuz biliyor musun? Eleştiriyi yöneltenin karşısında durursun, bu bizim hocamız dersin. Hocanın sadece başarısını ya da başarısızlığını ve futbolunu konuşursun. Bu aptal saptal konuşan tiplemeleri yerin dibine sokarsın, umursamazsin, işte o Zaman bu zirvaliktan kurtuluruz. Belki yıllar geçer ama kurtuluruz.

Oldu millet zirvalayacak diye adam keyif alacağı bir etkinliğe katılamayacak. Ya da bunu paylaşmayacak. Böyle saçmalık mı olur?

Yahu anlarım takım kötü oynuyor dersiniz, potansiyeline göre gerideyiz dersiniz ama antrenmanlarda bir şey yapmıyor demek gelen yardımcı hocaları çay içirmek için alıyoruz demektir. Eksiklik olduğunu fark edip teknik ekibe takviyeler yapılıyor; ama alt yapıya ama A takıma.
Allah kimseye bu korkuyu vermesin :asd:

Geri
Üst Alt