11 maçın 7 tanesi deplasman. 4 iç saha maçının 2 tanesinde haksız kırmızı, görüntüleri maçtan sonra ortaya çıkan penaltılar, hakemlerin taraflı ve tahrik eden tutumları... Bunlar dış etkenler.

Giresun maçı erken ve hatalı değişiklik, Adana maçı geç ve hatalı değişiklik, Kayseri maçı hatalı 11. Bunlar not aldığım üç önemli hatası. Hepsinde puan kaybettik. Hepsinin özeleştirisini yaptığı için aynı hataları yapmayacağını düşünüyorum. Bu maçlar haricinde iki puan kaybımız var. Onlar da Trabzon deplasmanı (net galibiyeti kaçırdık) ve içerde Alanya (hakem katliamı).

Yeni yeni oturan bağlantılar var ama takım performansı kopuk. Bu hocaya olduğu kadar transfer politikasına ve transferin geç bitmesine de yazar. Yine %50 %50.

Öldük bittik denen durumda puan ortalamamız = 1.90

Herhangi ortalama üstü bir hoca da bunları yaşayabilirdi. Okan Buruk'un kovulması bu noktada hiçbir şeye hizmet etmiyor. Tudor'un Tjk ve Başak travmalarını yaşayıp oyuncularla kavga etmediği sürece koltuğunu tartışmaya açmaya gerek yok. Bunları gelmeden önce Okan Buruk fikrine çok da sıcak olmayan biri olarak söylüyorum. Rüzgara göre yorum yapmamak lazım.

Niye sadece izin konusunda Okan'a yükleniyor. Bu kulübün ağırlığını koyacak bir başkanı, ikincisi yok mu?

Belki sözleşmelerine böyle günler için izin koyduranlar vardır? Bunlar da olmuyor değil...Evet, izin konusu bana göre de kabak tadı veriyor ama her şeyin sorumlusunun Okan olduğu hususuna katılmıyorum. Balık baştan kokar derler...

Niye sadece izin konusunda Okan'a yükleniyor. Bu kulübün ağırlığını koyacak bir başkanı, ikincisi yok mu?

Belki sözleşmelerine böyle günler için izin koyduranlar vardır? Bunlar da olmuyor değil...Evet, izin konusu bana göre de kabak tadı veriyor ama her şeyin sorumlusunun Okan olduğu hususuna katılmıyorum. Balık baştan kokar derler...
Dursun başkanım takıma zorla izin yaptırıyor lükse bak

:asd:

Aman çok komik.
Dur ben de güleyim.

50b686d2edd33f30dca6cb5e0f075221.jpg

Siz ne terbiyesiz insanlarsınız be!
Kendi fikrinizden olmayınca rahatsız, cahil, şirazesi kaymış. Haddinizi aşmayın!
Üslup kimliğinizdir diye boşuna dememişler.
Beni de sakın bu sitedeki yarı ahbap yarı gırgır makara yaptıklarınızla karıştırmayın.

Yoruma katılmazsın, olur biter.
O kaymış şirazeyi sana yediririm Samet!

Kendi fikrinizden olmayınca rahatsız, cahil, şirazesi kaymış. Haddinizi aşmayın!
Beni de sakın bu sitedeki yarı ahbap yarı gırgır makara yaptıklarınızla karıştırmayın.

Hanimefendi sakin olun ve skandal cikarmayin lutfen.

Ablacım şirazesi kaymış kötü bi laf değilki

Ama kabul et dengen şaştı son zamanlarda kendini okanın fedaisi gibi zannetmeye başladın bu kadar ciddiye alma söylenenleri

Hanimefendi sakin olun ve skandal cikarmayin lutfen.
Yok ya. Şirazesi kaymış diyecek, ben de susacağım? Bir kural varsa herkes için geçerlidir. Ben sizlerin ahbabı değilim.
Sizinle bir fikirde olmak zorunda değilim.
Ama saygı çerçevesinde konuşuyorsam da aynı fikirde olmasak dahi saygı görmek de zorundayım.

Yok ya. Şirazesi kaymış diyecek, ben de susacağım? Bir kural varsa herkes için geçerlidir. Ben sizlerin ahbabı değilim.
Sizinle bir fikirde olmak zorunda değilim
.
Ama saygı çerçevesinde konuşuyorsam da aynı fikirde olmasak dahi saygı görmek de zorundayım.
Niye genelleme yaptinki sen simdi reis

Ben size ne gibi bir terbiyesizlik yaptım da çoğul konuşup beni dahil ediyorsunuz hanımefendi!! Hic niye ustunuze aliniyorsunuz falan demeye kalkmayin. Asıl terbiyesizlik sizin bu yaptiginizdir. :asd: ve imparatorun gülen fotosu size gore terbiyesizlikse samet beyin söylediğinin doğruluğu hususunda endişelenmeye başlayacağım. Lütfen özür dileyin.

Niye genelleme yaptinki sen simdi reis
Çünkü buraya yazmaya başladığım günden beri bunlar oluyor. Onlar kendilerini biliyor.
Siz bunlar arasında yoksanız, içiniz rahatsa, bu hususta bırakın bu onların derdi olsun.

Zaten yok saydığım kişilerden bunlar.
Size cevap verdiğime göre bu listede değilsiniz.

Ben size ne gibi bir terbiyesizlik yaptım da çoğul konuşup beni dahil ediyorsunuz hanımefendi!! Hic niye ustunuze aliniyorsunuz falan demeye kalkmayin. Asıl terbiyesizlik sizin bu yaptiginizdir. :asd: ve imparatorun gülen fotosu size gore terbiyesizlikse samet beyin söylediğinin doğruluğu hususunda endişelenmeye başlayacağım. Lütfen özür dileyin.
Çok iyi demişim,az bile yapmışım.
Şunları okuyunca tekrar fark ettim.
Özür diliyorum tabi ki, kendimden.
Böyle insanları hala muhatap alabildiğim için. Sen dün yaptığını da unutmuşa benziyorsun. Sonra Fatih Terim resmi hee.
İyiymiş! Her haltı kendine hak görenlerden hiç hoşlanmam. Bu sitede futbolculara neler dendi neler de çöp deyince huaa atlandı. Sonra da yok ben yetkili değilim de bilmem ne de. E sana ne o zaman? Bırak yetkili desin. Bugün aynı şekil ortamı geren de siz oldunuz. Yorumuma bir ifade atan, tiye alan birine ne diyebilirim ki. Bugün daha yok saydım sizi. Mevzu da Terim değil, bunlar. Cevabını aldığına göre, güle güle.

Geri
Üst Alt