Çok iyi demişim,az bile yapmışım.
Şunları okuyunca tekrar fark ettim.
Özür diliyorum tabi ki, kendimden.
Böyle insanları hala muhatap alabildiğim için. Sen dün yaptığını da unutmuşa benziyorsun. Sonra Fatih Terim resmi hee.
İyiymiş! Her haltı kendine hak görenlerden hiç hoşlanmam. Bu sitede futbolculara neler dendi neler de çöp deyince huaa atlandı. Sonra da yok ben yetkili değilim de bilmem ne de. E sana ne o zaman? Bırak yetkili desin. Bugün aynı şekil ortamı geren de siz oldunuz. Yorumuma bir ifade atan, tiye alan birine ne diyebilirim ki. Bugün daha yok saydım sizi. Mevzu da Terim değil, bunlar. Cevabını aldığına göre, güle güle.

Şimdi sorun anlaşıldı. Sana piremses sendromunla mutluluklar. :asd: Engellendiniz. Hayırlı forumlar.

Okan hocayı canı gönülden destekleyen biri olarak, idare ve disiplin zaafiyeti görüyorum. Çok fazla izin vermeler, takım üzetinde hakimiyeti yok yabancılar kafalarına göre oynuyır, merteens mesela şutları falsn çok laubali, git bi uyar düzgün vurmayacaksa pas versin mesela.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray kariyeri açısından çok kritik iki maça çıkacak gibi görünüyor. Okan hoca bu iki maçtan 6 puan çıkarırsa çok güçlü bir konuma gelebilir. 4 puan çıkarırsa kabul edilebilir ama 3 puan ve daha azı sıkıntı olacak gibi. Okan hocanın başarılı olmasını çok istiyorum cidden ve takım güzel bazı işaretler de veriyor ama artık tahammülün çok az olduğu bir sezondayız maalesef. 3 sezondur şampiyonluktan uzağız ve bu sezonun anlamı hayli yüksek hele de tüm rakiplerimiz potadayken. Okan hoca umarım bu iki maçta da çok güzel futbol oynatır ve futbol şansı da yanımızda olur ve 6 puanı alırız.

Bildirdim de doymadın galiba...
Beni siteden banlatmak mı amacın?
Kolay gelsin o zaman Sameetttttt
Niye banlatmak isteyeyim abla ne işime yarar ki banlanman,bu kadar önem atfetme kendine

Hatta dün saygıdeğer bir oyuncumuza ç.p gibi ifadeler kullanıp bugünde bu konuda bizlere karşı kalp kırıcı,yaralayıcı,incitici sözler sarf etsende yine ceza almanı istemem

Şirazenin kayması kötü bir laf değil bu arada hangimizin kaymıyoki,senin kaymış olmasa bu basit lafı bu kadar büyütmezdin

Karagümrük maçı 4 xG'den 2 gol atıyoruz fener İstanbulspor maçında 2.23 xG(0.75'i penaltı) 5 gol atıyor normal şartlarda bizim maçın 0-8 veya 0-9 bitmesi gerekiyor ama ne hikmetse fener uçuyor fener kaçıyor fener şöyle Okan hoca bıraksın deniyor. Dün beşiktaş maçı ümraniyespor kalecisi 3 top da boşa çıktı 3 gol yedi biz de bırak boşa çıkmayı girecek topu dahi çıkarıyorlar ama nedense Okan hoca gitsin. Hakemler dün hem beşiktaş hem fenere daha maçın başında el pozisyonlarına penaltı verirken kayseri ve trabzon deplasmanlarında maçın başındaki penaltıyı bile görmezden geliyorlar 1 farkla öne geçen takımda daha rahat oynuyor 2'yi buluyorlar.

Kayseri maçı eleştirilmeyi sonuna kadar hak etti kötü kadro ve kötü futbol vardı ama Alanyaspor ve Karagümrük maçlarında da gayet iyiydi Karagümrük maçında 60'a kadar beklemeyip Kerem'i çıkarıp Barış'ı sokması da sonuna kadar doğruydu. Beşiktaş maçında daha da iyi bir takım olacaktır hakemler müsaade edip adaletli yönetirlerse...

Başında demoklesin kılıcı gibi bekleyen fatih terim var. Okan Buruk'a sonunan kadar destek olunması taraftarıyım. Fatih terimin çıkıp "Ben artık Galatasaray'da teknik direktörlük yapmayacağım. Okan Buruk'a başarılar dilerim" şeklinde açıklama yapması gerekiyor ama nedense yapmıyor. Kulüpteki çatlak sesleri susturmuyor.

Fatih terimin Amacı yime takımın başına geçmekse büyük hata yapar. Bu sefer kovulmakla kalmaz sevenlerinide kaybeder. Zirvede bırakması lazım artık! Zorlamanın alemi yok.

okan hocamı da aynı hizaya getirdiler, büyüksün okan hocam
images%20-%202022-10-31T161649.864.webp

Benim beklentilerime göre aldığımız puan olsun oynadığımız futbol olsun gayet normal
fb fikstür + hakem şikesi yapmadı diyen var mı aranızda?
Geçen sezon bu hatayı terimi göndererek yaptık hala ders almıyoruz bizde teknik adam sorunu yok organize bir şerefsizlik var kulübe karşı bunu kıramıyoruz.bu firavun çetesinin yardakçısı başı ve sponsoru ülkenin en varlıklı ailelerinden biri.topyekün bir savaş var bize karşı bunu anlamak için sadece saha içine bakmayın.

Dün jesus adlı Nemrut suratlı istsporlu topçu yerde kıvranırken ayağıyla tekmeledi ve sahtekar imâsında bulundu.bu hareketi yayıncı bein göstermedi.Okan hocam yapsa aynı hareketleri golleri değil 1 saat bu hareketi konuşurdu o güttekin avanesi
Bu organize şerefsizlik; hakem,basın ve sosyal medya ile her alanda gerilla savaşına çevirmişken işi biz burda Okan hoca gitsin hasan hoca gelsine destek veremeyiz kusura bakmayın
Gözümüz açık biz daha ölmedik!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Medya ve rakiplerin amaci : Galatasarayin karismasi ve son yillarda basarisiz olan Fatih hocanin gelmesidir.
Dusmanlarimiz Fatih Terimin eski Fatih Terim olmadigi icin gelmesini istiyor.
Efsanemiz Fatih Terim hocamizi sevebiliriz ama soz konusu Galatasaray olunca... devamini biliyorsunuz.

Okan hocaya cok alismayin, yönetim.elbet yaptigi yanlis tercihi düzeltecektir, gecen sezonda burak elmas yanlis hoca ile basladi ama cok gec kovdu, ve daha vahimi hatasini bir hata (torrent) ile telafi edeyim derkene tam batti. Su iki macta 6 puan gelirse yönetim okani gönderemez ama 3 puandan az gelirse büyük ihtimal DK devresini yeni hoca firsati olarak görüp yabanci hocayi getireceklerdir.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt