Ah be hocam Alanya maçında nasıl takımı 9 kişi bırakıp ceza sahasına en çok giren takım olmamıza rağmen bir kere bile penaltı vermezsin

Her şeye rağmen 2.olan takımımı ve hocamızı kutlarım.Bizim de nazik fikstürümüz başlayacak yakında.

Artık ben de böyle skora göre konuşacağım ya. Bu site maçın tek satırını izlemeden jesus güzellemesi yapıyor, biz Okan'a niye yapmayalım. Üstelik GS sitesinde.

Bundan sonra kötü bile olsa körü körüne.

ANLAT HOCAM JJ'nin yenemediği Konya ve Jk'den nasıl 6 puan aldın, hakemlere rağmen anlat, kurban olduğum 😏

Eleştiriyoruz, bazen de kiziyoruz ama inanıyorum hep beraber kenetlenip şu adi camiayı küsküleyecegiz. Galatasaray zorluklar karşısında daha da hirslanir, daha da başarılı olur. Onların haberi yok henüz ama bu akşam uyuyan devi uyandirdilar. Galatasaray artık ensenizde. Bu işi bırakmayız. Erden Timur gerçek bir Galatasaray'li. Hırslı ve cesur. Fenere tarihlerinin en büyük travmasini yaşatacağız.

Kurban olayım takım boyunu ayarlamayı öğren artık 5 yaşındaki çocuk bile biliyo bunu

Bjk maçında kaç defa ikardi ve mertens rakip ceza sahasında pres yaparken diğer 9 kişi kendi sahamızda kaldık arkaları bomboştu

Ya fw ilerdeyse defansı osyı çıkar ileri yada stoper gerideyse hücumu geriye getir boş yere yol geçen hanına dönüyoruz

MmB0T8C.png

Hocam profesyonel bir ekiple çalışıyor. Eleştirdiğim noktalar olsa da gidişatı beğeniyorum.

Okan hocamı kazanırsak büyük bir hoca kazanmış oluruz.

Teşekkürler

Son düzenleme:
Okan hoca takımın başında olduğu sürece her zaman tam destek olacağız elbette. Ancak bu kulüp diğerlerine hiç benzemez, hatayı/ başarısızlığı hiç affetmez. Bu yazılı olmayan kuralın tek istisnası Fatih Terim efsanesidir ki ona bile sadece 4 yıl kredi verildi.

Okan hocanın takıma henüz net bir katkı sağladığını herhalde kimse iddia edemez.

Sonuç olarak en kısa zamanda ya bariz hatalarını bir kenara bırakır ya da Galatasarayın şanlı tarihinin tozlu sayfalarında yitip gider.
Sadece mi. 4 yıl az mı yav.

Kurban olayım takım boyunu ayarlamayı öğren artık 5 yaşındaki çocuk bile biliyo bunu

Bjk maçında kaç defa ikardi ve mertens rakip ceza sahasında pres yaparken diğer 9 kişi kendi sahamızda kaldık arkaları bomboştu

Ya fw ilerdeyse defansı osyı çıkar ileri yada stoper gerideyse hücumu geriye getir boş yere yol geçen hanına dönüyoruz
Hangi boydan bahsediyoruz burada Samet'im?

Hangi boydan bahsediyoruz burada Samet'im?
Senle doruğun her olayı sekse çekmesinden rahatsızım,şurda futbol üzerine analiz yapıyorum konuyu dağıtıyon

İyi ki 96 yılında sosyal medya yokmuş bunun gibiler olsa takımın ne UEFA kupası ne Süper kupası ne de 4 senelik serisi olurdu.
Dostum her kişiyi ve olayı 96 yılındaki örneğe yormak doğru bir mantık değil

Tam tersi sosyal medya olmasa sabredelim dense tarık çamdlla ömerdi hala beklerin,stoperin semihti, hocan hamzaydı ön liberon jem karacandı vs liste uzar gider

Ayrıca 96 yılında şampiyon olduk zaten olamadıkta sabır gösterildilik bi durum yok,okanada aynısı yapılıyor havlu atana kadar sabrediliyo şuan o sabır döneminin içinde kendisi ayrımcılık yok yani

Senle doruğun her olayı sekse çekmesinden rahatsızım,şurda futbol üzerine analiz yapıyorum konuyu dağıtıyon

Dostum her kişiyi ve olayı 96 yılındaki örneğe yormak doğru bir mantık değil

Tam tersi sosyal medya olmasa sabredelim dense tarık çamdlla ömerdi hala beklerin,stoperin semihti, hocan hamzaydı ön liberon jem karacandı vs liste uzar gider

Ayrıca 96 yılında şampiyon olduk zaten olamadıkta sabır gösterildilik bi durum yok,okanada aynısı yapılıyor havlu atana kadar sabrediliyo şuan o sabır döneminin içinde kendisi ayrımcılık yok yani
:cry:

Kredisi varmı yokmu,savunsakmi savunmasakmi kararsız kaldım tamamen nötr durumdayım
Fakat oyuncu değişikliği ve duran top konusunu duzeltmezse topun ağzına gelir maalesef

Şahısları takımın onurundan bile üstün tutan taraftara cidden acıyorum. Yeter ki kendi isteği olsun da 7 yesek de umrunda değil adamın. Özel hayatında da ciddi sorunları olan insanlar bunlar.
Bunun yerine misal ben eleştirdiğim kişi beni mor etsin ben utanayım, razıyım derim ve gider de çekinmeden de hakkını verip yazarım ve bundan da çok mutlu olurum. Burada bazıları haklı çıkmanın, ben demiştin demenin derdinde. Yeter ki o desin ve bilmiş olsun. Egoistlik bir miktar herkeste var ama dozunu ayarlayamayınca adı kibir oluyor ve hiç haz etmediğim şeylerden biridir. Maalesef her şeyi bilmiyorlar, bildiklerini sanıyorlar.

Geri
Üst Alt