Gelmeni çok istedim ama olmuyor hoca olmuyor.

Diyecekler ki gomis bu kadar kaçırdı hocanın ne suçu var. Yahu kadro kurarken a, b, c planların olur. Elinde bulunan tüm kalitelileri sahaya sürmek veya sosyal medya tepkilerine göre kadro kurmakla takım yönetilmez. Tıka kulaklarını be adam, şu köstebek kimse onu da bul. Bu kadrodan en maksimum verim nasıl alırım diye düşün. Gomis’i 90 dakika oyunda tutmak zorunda değilsin mesela. Bana geçen korkudan değişiklik yapamıyorsun, korkudan kadro kuramıyorsun, korkudan kötü oynayanları oyundan çıkaramıyorsun.

Bazı futbolcuların sana ve adaletine inancı kalmamış.
Aynı kadro 7 atmadı mı Kastamonu’ya? Ofspor maçında çok gol kaçtı diye olmuyor hoca demek de ne bileyim.. Gomis’i korkudan oyundan almadı demek de saçma olmuş. Aksine bence karakterli bir davranış sergiledi oyundan almayarak. Bu kadar gol kaçırdıktan sonra oyundan alsa, bu yaşta 3. forvet durumuna düşmüş yıldız bir oyuncunun morali bozulurdu belki de kaybederdik.
Korkusu olmadığını yerli tayfasının takımla ilişiğini keserek, Kerem-Yunus kanserini de erkenden keserek gösterdi diye düşünüyorum.

Genel olarak forumda çok haksız yorumlar yapılıyor, Fatih Terim’i mi istiyorsunuz nedir yani söyleyin birşeyler bulmaya çalışmayın sürekli. Bu ortamda bu hoca şampiyon olamaz zaten, kazandığı halde bu kadar eleştri varsa 2 maç kaybetse ortalık yangın yeri olacak. Fener’in futbolu milletin canını sıkıyor, fener arkamızda olsa Okan hoca kral olurdu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Soru: "Zaman zaman stoperler ile santrforlar arasındaki mesafeler biraz fazla açılıyor. Bazı eleştiriler oluyor. Neler söylersiniz?

Okan Buruk: "Bizim elimizde öyle bir detay yok. Elinizde metre var mı? Veriyle konuşursak daha iyi olur."

Hocam deli taklidi mi yapıyorsun

ne yazıkki başakşehiri yenemeyecek ve dünya kupası boyunca tartışılacak. bazı yerli topçular da kredisinin yüksek olmadığını görüyordur muhtemelen, işi zor. inşallah dayanır ama, başarılı olmasını çok istiyorum şahsen.

Soru: "Zaman zaman stoperler ile santrforlar arasındaki mesafeler biraz fazla açılıyor. Bazı eleştiriler oluyor. Neler söylersiniz?

Okan Buruk: "Bizim elimizde öyle bir detay yok. Elinizde metre var mı? Veriyle konuşursak daha iyi olur."

Hocam deli taklidi mi yapıyorsun
Soruyu soran haklı maalesef. Tepki vermek yerine bunun farkında olması gerekirdi hocamın.

Bu sorunu çözmemiz gerekiyor net

Duran top sorusu gelse, o zaman ona da "Antrenmanda çok atıyoruz siz görmüyorsunuz" mu der acaba?

Hasanhütül hocam hazır boştayken..

takıma kazanma kültürünü bir güzel aşıladı.

baharda filizlenip, mayısta çiçek açacak :love:

DarkWellmadeCony-size_restricted.gif

duran top konusu onun suçu degil uzun yıllardır kötüyüz fatih hoca dönemınde de berbattık

fakat oyuncu degısıklıgı konusunda cok kötü hatta elde olan maçı verebilecek degısıklıkler yapıyor akıl sır ermıyor

umarım bu hatasının farkına varır artık

Değişiklikleri yanındaki fenerli dayinin aklıyla yapiyor. Yönetim derhal dehlemeli.

Elinde böyle bir kadro varken korkak bir futbol oynamaya gerek yok. Bastır işte bastirabilecegin kadar her maç.

Ben de bayılmıyorum, bir sürü hatası olduğuna inanıyorum ama destekliyorum. Başarılı olmasını istiyorum. Buradakilere kalsa 5 haftada 1 hoca değiştirilir.

Olumlu olarak gördüğüm bir nokta var; iyi-kötü altyapıdan 3-4 oyuncunun şu geniş kadroda bile rotasyonda olabilmesi...

Emin-Metehan-Yunus-Baran ve Hamza fena süreler almadı. Hatta Nelsson ve Abdülkerim'e bir şey olduğu anda bu isimler ilk tercih konumunda. Bu alttan gelen diğer oyuncular için de bir hedef koyma anlamına gelir.

Aynı kadro 7 atmadı mı Kastamonu’ya? Ofspor maçında çok gol kaçtı diye olmuyor hoca demek de ne bileyim.. Gomis’i korkudan oyundan almadı demek de saçma olmuş. Aksine bence karakterli bir davranış sergiledi oyundan almayarak. Bu kadar gol kaçırdıktan sonra oyundan alsa, bu yaşta 3. forvet durumuna düşmüş yıldız bir oyuncunun morali bozulurdu belki de kaybederdik.
Korkusu olmadığını yerli tayfasının takımla ilişiğini keserek, Kerem-Yunus kanserini de erkenden keserek gösterdi diye düşünüyorum.

Genel olarak forumda çok haksız yorumlar yapılıyor, Fatih Terim’i mi istiyorsunuz nedir yani söyleyin birşeyler bulmaya çalışmayın sürekli. Bu ortamda bu hoca şampiyon olamaz zaten, kazandığı halde bu kadar eleştri varsa 2 maç kaybetse ortalık yangın yeri olacak. Fener’in futbolu milletin canını sıkıyor, fener arkamızda olsa Okan hoca kral olurdu.
Çöp yerli tayfası mı? Yunus ve Kerem hangi ara çöp oldu. Bu adamların ikisi de geçen sene avrupaya gitmesin diye yalvarılan isimlerdi. Birilerini kazanma derdi olmadığını Seferovic ve Yunus konusunda görüyoruz. Seferovic ve Gomis arasında Gomis’i kazanmaya çalışıyor, daha doğrusu küstürmemeye çalışıyor ki taraftar ile papaz olmayayım diye. Yunus ile Kerem arasında da Kerem’i küstürmemeye çalışıyor ki medya saldırmasın diye. Hani FM falan oynayanlar bilir takımda, taraftarda sevilen oyunculara yaklaşırken dikkat etmen konusunda uyarır seni. Heh işte Okan’da böyle yapıyor bence. Yunus, Seferovic, Mitçö, PvA’nın vs kazanılması umrumda değil, istedikleri kadar küssünler kadro derinliğine güveniyor. Taraftarın ve medyanın sevdiği Icardi, Gomis, Kerem, Sergio, Boey gibilerine mesela asla küstürmez, hemen kazanmaya çalışır. Belki farkında değilsiniz ama kadro kalitesi ligin çok üzerinde. Başakşehir Volkan, Hasan Ali, Deniz ile falan oynuyor. Biz Kerem, Yunus, Kazımcan, Abdülkerim’e falan suç buluyoruz oynanan oyundan dolayı. Fener’de aynı şekilde Altay, Serdar Aziz, Emre mor, irfan can gibi yerlilerle bu oyunu oynuyor. Fener’den yada Başakşehir’den birini al bizim kadroya koy desen kimi koyarsın? Ben söyleyeyim hiç kimse. Ama bu iki takım da bizden daha iyi futbol oynuyor.

Bunu söyleyince de suç oluyor. Terim 2011-12’de farklı başlamadı ilk kadroyla ama ben Okan’ın kadro mühendisliğini ve yönetimini beğenmiyorum. Skor ve futbol düzelir elbette ama oyuncuların ciddi bir kısmı mutsuz ve form olarak geriye gidiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunun yerine misal ben eleştirdiğim kişi beni mor etsin ben utanayım, razıyım derim ve gider de çekinmeden de hakkını verip yazarım ve bundan da çok mutlu olurum. Burada bazıları haklı çıkmanın, ben demiştin demenin derdinde. Yeter ki o desin ve bilmiş olsun. Egoistlik bir miktar herkeste var ama dozunu ayarlayamayınca adı kibir oluyor ve hiç haz etmediğim şeylerden biridir. Maalesef her şeyi bilmiyorlar, bildiklerini sanıyorlar.
Zaten dünyada her şeyi iyi yapan bir hoca yok. Okan hocanın eksikleri daha da fazla var sonuçta çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle ciddi de bir ara verdi kendisi bence o ara da kendisini biraz geri götürmüş olabilir belki ki bir de zaten genç bir TD kendisi. Fatih hoca bu kulübe ilk geldiğinde şuan ki Okan hoca ile benzer seviyedeydi. Hepimiz belgeselleri falan izlemişizdir Fatih hocada ilk geldiğinde sorunlar yaşadığı hatta bir ara stadlarda şimdi Okan hoca gitsin hatta bunun için kampanya yapanlar gibi Terim hocaya da istifa demişlerdi ama o zaman ki yönetim bunlara uymadı iyi ki de hem şampiyonluklar hem de Uefa kupası geldi. Yani demem o ki sürekli o hoca gitsin yok bu hoca gitsin ile bir şey başaramayız. Getirdiğin hocaya en azından çok büyük bir olay, sorun olmadıkça hocaya 1 sezon verilmeli ona göre gelişme - umut varsa devam edersin yoksa ona göre hareket edersin.

Geri
Üst Alt