Oynattığı oyunu beğeniyorum, kötü oynamıyoruz çok rahat pozisyona giriyoruz mesela ama bazen yaptığı değişiklikler hatta zamanında yapmadığı değişiklikler çıkardığı 11 ler yüzünden puanlar kaybettik
Kayseri maçı hariç çıkardığı her 11 doğruydu. Ama değişiklik konusunda bana göre hata yaptığı 2-3 maç var bunlardan en barizi de Giresun maçıydı ki kendisi de maçtan sonra hata yaptığını söylemişti orta sahayı boşaltmıştı.

Kayseri maçı hariç çıkardığı her 11 doğruydu. Ama değişiklik konusunda bana göre hata yaptığı 2-3 maç var bunlardan en barizi de Giresun maçıydı ki kendisi de maçtan sonra hata yaptığını söylemişti orta sahayı boşaltmıştı.
Adana demirspor maçında da hata yapmıştı yaptığı değişiklikle

Adana demirspor maçında da hata yapmıştı yaptığı değişiklikle
Doğrudur bana göre Giresun- ADS ve bir ihtimal Alanya(burada sakatlıklar da olduğu ve hakem katliamı olduğu için tam katamıyorum aslında) onun dışındaki değişikliklerinin bana göre mantıklı bir açıklaması ve sebebi var.

Doğrudur bana göre Giresun- ADS ve bir ihtimal Alanya(burada sakatlıklar da olduğu ve hakem katliamı olduğu için tam katamıyorum aslında) onun dışındaki değişikliklerinin bana göre mantıklı bir açıklaması ve sebebi var.
İşte bu maçlarda 8 puan kaybettik İşte, haftalarca bunu anlatmak istiyorum kötü oynamıyoruz bu sadece algı. Çok şanssız bir takımız ve hakemler tarafından bir çok puanımız çalındı yani hersey normal devam etseydi uçan kaçan fenerin önündeydik

İşte bu maçlarda 8 puan kaybettik İşte, haftalarca bunu anlatmak istiyorum kötü oynamıyoruz bu sadece algı. Çok şanssız bir takımız ve hakemler tarafından bir çok puanımız çalındı yani hersey normal devam etseydi uçan kaçan fenerin önündeydik
Olay bu zaten burada hocayı savunuyor gibi görünenlerde hoca hatasız veya müthiş demiyor. Hocanın hataları, eksikleri var ama burada abartıldıkça abartılan, yok hiç çalışmıyor takım, taktiği yok gibi saçma eleştiriler var yahu en başta istatistikler ortada taktiği olmayan çalışmayan takım nasıl bu istatistiklerde en iyilerden birinde olsun. 11 topun direkten dönmüş, 8-9 penaltın verilmemiş mesela. Başka hoca olsada takımda gerçekten bu hakem hataları ile daha fazla puan toplayamazdın. Futbolda en önemli şey psikoloji bunu ben değil dünyanın en önemli TD'leri söylüyor. Özellikle maç içinde bazı hakem hataları bu konuda çok etkiliyor takımı.

Fenerin fikstürü ve şansı bu kadar iyi olmasaydı liderdik şimdi. Kesinlikle hataları var ama şu ana kadar performansı kesinlikle geçer not alır. Trabzon ve Adana Demir deplasmanların da çok iyi futbol ve kaçırılan galibiyetler ,bakın fenerde Trabzon'a gidecek aradan sonra bakın nasıl oynuyacak yada Adana deplasmaninda. Net bir derbi galibiyeti üstüne , bir maçta 3 puanı hakem tarafından çalınmış üstelik. Yeni kurulan toplama bir takım ile daha ne olabilirdi. Üstüne akıl almaz garip bir fikstür. Bizim için araya kadar ligden kopmamak hedef olmalıydı. Onuda basaracaz gibi. Sonra fikstür avantajı ve gelecek 3 puanlar.

Takım pres yapmıyor kendi sahamızda oyun kurarken orta saha oyuncuları yaklaşmıyorlar defans oyuncuları sürekli kafalarını kaldırıp kimseyi boşta bulamayınca kaleciye kadar geri dönmek zorunda kalıyorlar , baskıyı delmek için çapraz uzun Topları efektif şekilde değerlendirmiyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu takım boyu ve öne geçince geri çekilme olayını mutlaka çözmeli. jesus önde de olsa, geride de olsa, takımı 10 kişi de kalsa defansı ilerde tutuyor ve defans arkasına top atılması riskini alarak oynuyor. şampiyonluğa oynayan takımın mutlaka bu tarzda oynaması lazım bence. bu şekilde preslerimizin etkinliği de, 2.topları toplayıp atakları tazeleme sayımız da artar.

Çöp yerli tayfası mı? Yunus ve Kerem hangi ara çöp oldu. Bu adamların ikisi de geçen sene avrupaya gitmesin diye yalvarılan isimlerdi. Birilerini kazanma derdi olmadığını Seferovic ve Yunus konusunda görüyoruz. Seferovic ve Gomis arasında Gomis’i kazanmaya çalışıyor, daha doğrusu küstürmemeye çalışıyor ki taraftar ile papaz olmayayım diye. Yunus ile Kerem arasında da Kerem’i küstürmemeye çalışıyor ki medya saldırmasın diye. Hani FM falan oynayanlar bilir takımda, taraftarda sevilen oyunculara yaklaşırken dikkat etmen konusunda uyarır seni. Heh işte Okan’da böyle yapıyor bence. Yunus, Seferovic, Mitçö, PvA’nın vs kazanılması umrumda değil, istedikleri kadar küssünler kadro derinliğine güveniyor. Taraftarın ve medyanın sevdiği Icardi, Gomis, Kerem, Sergio, Boey gibilerine mesela asla küstürmez, hemen kazanmaya çalışır. Belki farkında değilsiniz ama kadro kalitesi ligin çok üzerinde. Başakşehir Volkan, Hasan Ali, Deniz ile falan oynuyor. Biz Kerem, Yunus, Kazımcan, Abdülkerim’e falan suç buluyoruz oynanan oyundan dolayı. Fener’de aynı şekilde Altay, Serdar Aziz, Emre mor, irfan can gibi yerlilerle bu oyunu oynuyor. Fener’den yada Başakşehir’den birini al bizim kadroya koy desen kimi koyarsın? Ben söyleyeyim hiç kimse. Ama bu iki takım da bizden daha iyi futbol oynuyor.

Bunu söyleyince de suç oluyor. Terim 2011-12’de farklı başlamadı ilk kadroyla ama ben Okan’ın kadro mühendisliğini ve yönetimini beğenmiyorum. Skor ve futbol düzelir elbette ama oyuncuların ciddi bir kısmı mutsuz ve form olarak geriye gidiyor
Çöp yerli tayfası diye Taylan, Kılınç, Ömer vs onlara dedim.

Soru: "Zaman zaman stoperler ile santrforlar arasındaki mesafeler biraz fazla açılıyor. Bazı eleştiriler oluyor. Neler söylersiniz?

Okan Buruk: "Bizim elimizde öyle bir detay yok. Elinizde metre var mı? Veriyle konuşursak daha iyi olur."

Hocam deli taklidi mi yapıyorsun
Valla ne desem havada kalir, adam resmen takimin nekadar uzun mesafede oynadigini göremiyor veya görmek istemiyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Soru: "Zaman zaman stoperler ile santrforlar arasındaki mesafeler biraz fazla açılıyor. Bazı eleştiriler oluyor. Neler söylersiniz?

Okan Buruk: "Bizim elimizde öyle bir detay yok. Elinizde metre var mı? Veriyle konuşursak daha iyi olur."

Gerçekten bunu dedi mi hoca? Gayet güzel bir soru niye ters cevap vermiş

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

kafası hiç rahat değil, muhtemelen 2 maç kötü gitse depresyona bile girebilecek bi halde kendisi.

1668085431540.webp

American futbolunda takimin bazi antrenorleri maci tepeden locadan izler ve direktifleri tavsiyeleri oradan verirler. Okan hocayi tribune alip gostermek lazim takim boyunu.

American futbolunda takimin bazi antrenorleri maci tepeden locadan izler ve direktifleri tavsiyeleri oradan verirler. Okan hocayi tribune alip gostermek lazim takim boyunu.
Kulüpte bu konuda yetkili isimler var diye tahmin ediyorum hatta Okan hocayla sürekli yedek kulübesinde iletişim halinde olan yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu sürekli kulaklık takıyor muhtemelen tepeden saha yerleşimi hakkında bilgi alıyorlardır. Bence bu iş düzelecektir biraz zamana ihtiyaç var DK arası bu konuda baya iyi gelecektir.

Geri
Üst Alt