Çöp yerli tayfası mı? Yunus ve Kerem hangi ara çöp oldu. Bu adamların ikisi de geçen sene avrupaya gitmesin diye yalvarılan isimlerdi. Birilerini kazanma derdi olmadığını Seferovic ve Yunus konusunda görüyoruz. Seferovic ve Gomis arasında Gomis’i kazanmaya çalışıyor, daha doğrusu küstürmemeye çalışıyor ki taraftar ile papaz olmayayım diye. Yunus ile Kerem arasında da Kerem’i küstürmemeye çalışıyor ki medya saldırmasın diye. Hani FM falan oynayanlar bilir takımda, taraftarda sevilen oyunculara yaklaşırken dikkat etmen konusunda uyarır seni. Heh işte Okan’da böyle yapıyor bence. Yunus, Seferovic, Mitçö, PvA’nın vs kazanılması umrumda değil, istedikleri kadar küssünler kadro derinliğine güveniyor. Taraftarın ve medyanın sevdiği Icardi, Gomis, Kerem, Sergio, Boey gibilerine mesela asla küstürmez, hemen kazanmaya çalışır. Belki farkında değilsiniz ama kadro kalitesi ligin çok üzerinde. Başakşehir Volkan, Hasan Ali, Deniz ile falan oynuyor. Biz Kerem, Yunus, Kazımcan, Abdülkerim’e falan suç buluyoruz oynanan oyundan dolayı. Fener’de aynı şekilde Altay, Serdar Aziz, Emre mor, irfan can gibi yerlilerle bu oyunu oynuyor. Fener’den yada Başakşehir’den birini al bizim kadroya koy desen kimi koyarsın? Ben söyleyeyim hiç kimse. Ama bu iki takım da bizden daha iyi futbol oynuyor.
Bunu söyleyince de suç oluyor. Terim 2011-12’de farklı başlamadı ilk kadroyla ama ben Okan’ın kadro mühendisliğini ve yönetimini beğenmiyorum. Skor ve futbol düzelir elbette ama oyuncuların ciddi bir kısmı mutsuz ve form olarak geriye gidiyor