Bakiniz Okani cok elestirenlerdenim, cünkü elestiri olmayan yerde basarida olmaz, bu kadroya göre oynanan oyun ve alinan sonuclar yetersiz di , hepimiz Galatasarayliyiz, Hoca takimin gercek gücünü gösteremiyor diye takimin kötü gitmesini kim ister? Ama dogru olanlari da övmeyi bilmemiz gerek, dün bence okan ilk defa bu takimin gercek potansiyelini ortaya cikardi ve herseyi dogru yapti, defans anlamda, takimin mesafesi anlamda, hücüm anlamda dün dört dörtlük oynadik. Böyle devam edebilirse zaten elini sallaya sallaya Sampiyon yapar bizi, cünkü bu kadro Ligi cok üstünde bunu basa basa söylüyorum adeta bir Dream Team var elinde. Dünkü macta hakem dahi ciksa karsina seni durduramaz rakibini ezer gecersin.

Onun icin burda Okani tebrik eder insallah böyle devam etmesini dilerim. Cünkü bu sirf bir Teaser di, insallah yakinda Fragmani da izler, sezon sonuda Sampiyonluk Filmini görürüz.

Fatih Terim'e yıllarca gösterilen sabır ve metanet Okan Buruk'a birkaç ay gösterilmedi. Ne kadar çok teknik direktör değiştirmeyi seven taraftar var. Şimdi övgü dizenlere bakmayın, ilk beraberlik sonrasında yine gitsin diye yaygara koparacaklar. 70 yaşına merdiven dayamış, çağın futboluna entegre olmayı başaramamış bir adamı kurtarıcı olarak görüyorlar.

Bu ulkede 1 kisi haric kimsenin yeri garanti degil

Alinan sonuclarla biraz nefes almistir hoca

Eleştiri ve diğer takımlar galip gelince bile buraya gelip olur olmadık sallamak arasında ciddi fark olduğunu anladığınız da aynı dili konuşacağız. Takımı düşünen takım odaklı olur. Rakiplerin AL maçından bile sonra gelip bıdı bıdı yapmanın alemi yoktu. Çünkü orada olmamamızın sebebi Okan değildi. Bugün geri vites yapanlar, en ufak tökezleme için yine pusuda olacak.

Bu sayfayı farksız galibiyette hevesle dolduranları dün göremedim? Bu mu hakkını vermek, GSmizin iyiliğini düşünmek 🤣 İyiymiş.... Yiyene afiyet olsun!

guvenimi kazanana kadar kimseye destek olmam.okanın daha zamanı var.

e biz torreira önde oynasın dedik diye laf yemiştik de neyse
1668335228923.png

Eleştiri ve diğer takımlar galip gelince bile buraya gelip olur olmadık sallamak arasında ciddi fark olduğunu anladığınız da aynı dili konuşacağız. Takımı düşünen takım odaklı olur. Rakiplerin AL maçından bile sonra gelip bıdı bıdı yapmanın alemi yoktu. Çünkü orada olmamamızın sebebi Okan değildi. Bugün geri vites yapanlar, en ufak tökezleme için yine pusuda olacak.

Bu sayfayı farksız galibiyette hevesle dolduranları dün göremedim? Bu mu hakkını vermek, GSmizin iyiliğini düşünmek İyiymiş.... Yiyene afiyet olsun!
herşeyi demeyi kendine hak gören oyuncuya gönder biletini diyen hakaret eden hocaya ağzına geleni soyleyen taraftarlik mi yaptığını düşünüyor eleştiri mi yaptığını düşünüyor . Sadece gülerim

Büyük hoca olacak, sabredilirse. Bir imparator daha çıkarabiliriz ama bunun için ciddi bir sürece ihtiyaç var. Ara vermeseydi şu an daha farklı bir konumda olabilirdi. İsteyen gülebilir de...Sadece bu lig için fazla kırılgan, naif. Kırarak, dökerek işini icra edecek biri değil. Bu yüzden etkisiz olacağı düşünülüyor. Ama adamın karakteri, yapısı bu. Bu yaştan sonra bunu aşılayamazsın. Fatih Terim çok başka boyut camia için katılıyorum ama Okan'a da şans verilirse, hatta kendi kadrosunu oluşturması da izin verilip biraz daha eğitim alırsa yeniden farklı noktalarda olabiliriz. 12-13'e kadar olan dönemde yakaladığımız o başarılı süreci sabırsızlığımıza ve çatışmalarımıza kurban ettik. Yine aynı hataları yapmayalım derim.

Çünkü yine her şeyiyle benzer bir sezon içindeyiz.

Geri
Üst Alt