- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Herkes vasat hocam iyi gunlerDedim ya inşallah biz özür dileriz, bu da burada dursun, sen de durİyi günler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes vasat hocam iyi gunlerDedim ya inşallah biz özür dileriz, bu da burada dursun, sen de durİyi günler.
bu kadro en vasıfsız elemana verildi.benim bu takımın başında ne işim var diye bağırıyor.rezillik resmen bu skor.

istifa etmeli
böyle yüksek bütceli takima böyle dandik futbol oynatmaya hakki yok

Böyle kagit üstünde kaliteli takimi birsey oynatmiyor.

Nasıl 3.00 olmaz hemen istifaya davet ediyorumGalatasaray kariyerinde resmi maçlardaki puan ortalaması 2.20 ye yükseldi

Eleştiri ve diğer takımlar galip gelince bile buraya gelip olur olmadık sallamak arasında ciddi fark olduğunu anladığınız da aynı dili konuşacağız. Takımı düşünen takım odaklı olur. Rakiplerin AL maçından bile sonra gelip bıdı bıdı yapmanın alemi yoktu. Çünkü orada olmamamızın sebebi Okan değildi. Bugün geri vites yapanlar, en ufak tökezleme için yine pusuda olacak.
Bu sayfayı farksız galibiyette hevesle dolduranları dün göremedim? Bu mu hakkını vermek, GSmizin iyiliğini düşünmekİyiymiş.... Yiyene afiyet olsun!

herşeyi demeyi kendine hak gören oyuncuya gönder biletini diyen hakaret eden hocaya ağzına geleni soyleyen taraftarlik mi yaptığını düşünüyor eleştiri mi yaptığını düşünüyor . Sadece gülerim