Bitiricilik çalıştırmali hocam. Maçı koparamiyoruz. Rakip oyunda kalıyor.

Hocam az kafayı çalıştır. 1 dk arayla 2 değişiklik hakkı kullanmak nasıl bir mallık, bir anlat. Kaldı ki 2 adam da sakat.

Yav istanbula 2 pas yapamiyoruz. Bi mata sevdasi nerden cikti be adam yok ulan herif iste ben yokum diyor. Israrla oynatiyorsun

Değişiklikleri tek kelimeyle skandal. Maçı izleyen herhangi bir amatör/profesyonel, bir taraflarıyla gülmüştür.

Onun dışında ilk yarı iyi idi. 2. yarı fiyasko. Özellikle bu ciddiyetsizlik müdahale edilmeze sıkıntı. Torreira ceza almalı.

sahadaki futbolculardan daha stresli.Ben performansını begenmıyorum lider olmamıza ragmen.

Gomis'i çok geç çıkardı. Gomis bir sürü pozisyonu harcadı. Onları atsak bu kadar zora girmeyecekti. Maçın son anlarında 35'lik Mertens, Mata, hazır olmayan Oliveira, iyi bir pasör olmayan Berkan ve top kaptırıp geri dönmeyen Kerem ile bitirip baskı yedik. Arjantin Araplara karşı 35 üstü Papu Gomez, Di Maria, Messi ve Otamendi ile aynı anda çıktı paket oldu. Yaşlı herifleri azar azar oynatmalı.

Gomis düşene kadar, Rashica ve Kerem formsuz olmasına rağmen takım gayet iyiydi.

Geri
Üst Alt