3'u bulsak onemi olmayacakti ama oyuncu degisiklikleriyle orta sahayi rakibe verdik.Mata,Mertens ayni anda sahada oldugunda Kecioren maçını bile kaybediyorduk.Hazir olmayan Oliviera da girince gidiyordu maç
Midso sakatlandi cikti.kazimcan sakatlandi cikti.ondan sonra da oyun olarak tukendik

Kerem anholt Berkan mata bu dörtlü ile maç kazanmak im kan siz .
Kerem e 90 dakika nasil dayandın hocam ?
Kerem takimi sabote eder gibi paslar atıyor koşmuyor bencil oynuyor anholt adamını kaçırdı Abdülkerim tutmaya çalıştı faul oldu gol yedik .Kerem ile anholt ikilisi sol taraf felc .

Hocam neyi düşündün de gidip Mertens falan oyundayken Mata ve henüz toparlanan Yusuf’u aldın yetmedi öncesinde Berkan’ı sürdün sahaya ?

biraz da takım yapısıyla alakalı bir sıkıntı var

başakşehir ve k.gümrük maçı hariç her maçta zorlandık. ıkına ıkına kazandık. k.gümrük maçında da rakibin 10 kişi kalması etkili oldu.

sorumluluğu sadece hocaya yüklersek adil olmaz.

dinamik bir oyuncu grubumuz yok. kilit bazı oyuncular yaşlı ya da fiziksel olarak yumuşak adamlar. böyle olunca çabuk düşüyoruz. fiziksel mücadelede sinebiliyoruz.

Otoriter olmalı biraz takım çok dağınık görüntü veriyor , torrerianın kartı gibi

Hiç uyanık bir adam değil, az değil belki 7-8 dakika 10 kişi oynadık oyuncu değişikliği sebebiyle, Okan buruk durmuş izliyor, en basitinden terim olsa 10 kere sokmuştu, 4. Hakemi darlamisti

Hoca degisikliklerde yalnis yapti diyoruz vs. ama su su girmeliydi diyecebilecegimiz kimler vardi?

Kazanmamiz iyi oldu da gol yediğimizde çok panik yapıyoruz, şampiyonluğa oynayan takım bu kadar korkmamasi lazim

Hocam sana güveniyorum ama takım ikinci yarı sınıfta kaldı. Kritik maçlarda lider diyebileceğimiz bir futbolcunun olmayışı çok göze çarpıyor. Eksiklikler var eyvallah ama şu ikinci yarı, belli dakikadaki futbol hiç ümit vermedi, Sivas için hele. Umarım cezasını keseceğin isimleri net şekilde görmüşsündür.

Hocam oyuncu tercihlerini eleştiremiyorum. Ben olsam ben de aynı değişiklikleri yapardım.

Lakin şu maç sonunu oynayamama sorununu çözmek zorundasın. Sanki genç amatör takım gibi oluyoruz. Sinir stres harbiyle geçiyor. Herkesin eli ayağına dolanıyor
Katılmıyorum. Bir kere Kazımcan sakatlanınca PvA’yı değil Dubois’i alırdım. 60’dan sonra Gomis bitti, o dakika çıkarır Seferovic’i alırdım. Uzun topa döndüğümde en azından indirme şansı olurdu. 70’lerde Mertens yerine Yusuf demir’i alırdım. Rashica veya Kerem yerine Barış’ı alırdım. Midtsjö sakatlanınca yerine de Sergio’yu alır işime bakardım. Tek 1 tane katıldığım değişikliği olmadı. Bitik Mertens ile Kerem’in 90 dakika oynaması üstüne Mata’nın eklenmesi, üstüne takım boyunun kısaltılıp uzun oynanması anlamsızdı. Madem uzun oynanacaktı. Sefer’i al bari top falan indirir belki

Katılmıyorum. Bir kere Kazımcan sakatlanınca PvA’yı değil Dubois’i alırdım. 60’dan sonra Gomis bitti, o dakika çıkarır Seferovic’i alırdım. Uzun topa döndüğümde en azından indirme şansı olurdu. 70’lerde Mertens yerine Yusuf demir’i alırdım. Rashica veya Kerem yerine Barış’ı alırdım. Midtsjö sakatlanınca yerine de Sergio’yu alır işime bakardım. Tek 1 tane katıldığım değişikliği olmadı. Bitik Mertens ile Kerem’in 90 dakika oynaması üstüne Mata’nın eklenmesi, üstüne takım boyunun kısaltılıp uzun oynanması anlamsızdı. Madem uzun oynanacaktı. Sefer’i al bari top falan indirir belki
Açıkçası buna da katılırım

Hocam yedekler şampiyonluktan eder bu takımı, gereksizzz yabancı kont. gönder kalite ön libero, def, kanat yedekler lazım takıma

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt