Okan buruk bence başarılı bir şekilde devam ediyor yoluna. Bu maç özelinde yaptığı değişiklikler için yanlış diyebilirim fakat değişikliklerin sebeplerini de anlayabilirim. Yalınız şunu anlamak gerek ki oyun mentalitesinde sıkıntı yok oyuncu performanslarında sıkıntı var ki hoca maç sonu açıklamalarında kendi hatalarını da eleştirebilecek olgunlukta birisi. Bence çok fazla saçmalamayıp destek olmaya devam edip oluşan güzel havayı bozmamak gerekir.

Değişiklik konusu cidden can sıkıcı.

Değişiklik konusu cidden can sıkıcı.
Valla dün ki maç için değişiklik konusunda laf eden net sabotajcıdır. Değişikliklerin hepsinin bi mantığı ve zorunluluğu vardı. Alınabilecek belki bi bay vardı ama ona da tr kupasında oynasa bile sövülüyor yani. İşin özeti bizim taraftar ne futbolu ne de ne istediğini biliyor. Pembe gtlü romantik bebe gibi herkes

Valla dün ki maç için değişiklik konusunda laf eden net sabotajcıdır. Değişikliklerin hepsinin bi mantığı ve zorunluluğu vardı. Alınabilecek belki bi bay vardı ama ona da tr kupasında oynasa bile sövülüyor yani. İşin özeti bizim taraftar ne futbolu ne de ne istediğini biliyor. Pembe gtlü romantik bebe gibi herkes
O dakikada rakip bastırırken mücadele gücü sıfır olan Mata girmez yav. Top tutsun diye almıştır ama olmuyor işte adam bitik.

O dakikada rakip bastırırken mücadele gücü sıfır olan Mata girmez yav. Top tutsun diye almıştır ama olmuyor işte adam bitik.
Reis yedeklere bakıyorum kimse yok, gomisin dili dışarda emekleme moduna geçmiş, sefer desen adam 1 mt yanından geçen topa bile hareketlenmiyor. Bazen yapacak bişey olmuyor mecbur kalıyorsun

Rakiplerin John Benjamin hocalarını bir kenara bırakırsak şöyle 1 UEFA kupasına gittiğimiz dönem de ilk sezon 2. yarı nasıl başlamışız (bir çoğu hafızamda, bir kaçı içinde kaynak desteği aldım) göz atalım.

Galatasaray 1-1 Vanspor
Trabzonspor 0-0 Galatasaray
Galatasaray 0-0 Kocaelispor
Fenerbahçe 3-2 Galatasaray
Galatasaray 4-0 Sarıyer
Çanakkale Dardanelspor 0-3 Galatasaray
Galatasaray 1-1 Gençlerbirliği......

Sanırım bir çok kişi, her maç 7 olmasa bile 4-5 bekliyor. Öyle 1 dünya yok.

Bu yüzden kazanan takımı tebrik ediyorum. Umarım sezon sonuna kadar liderliği bir daha bırakmadan yürürüz.

Kalede tartışmasız ligin en iyi kalecisi var, sağ bekin tartışmasız ligin en formda sağ beki, yabancı stoperin ligin en iyi 2 stoperinden biri, yerli stoperin bence ligin en iyi yerli stoperi, defansif orta saha oyuncun ligin tartışmasız en iyi oyuncusu, oyun kurucu orta saha oyuncun daha iyileri geldi ama şu an ligin en kaliteli oyuncusu, sağ kanadın ligin en iyi kanat oyuncularının başında gelir, sol kanadın son 2 yıldır en formda yerli kanat oyuncusu, forvet arkası bölgesinde ligin en kaliteli ve istikrarlı oyuncusu, forvetin ligin açık ara en iyi oyuncusu. Sol bek pozisyonunu çık geri kalanlar ligin en kaliteli veya en formda isimleri.

Ee bir zahmet takım oynasın hoca. Kimin elinde 11 itibariyle böyle kuvvetli takım var. Fenerbahçe’den Ferdi hariç kimi alıp koyarsın ideal takımına? Trabzon’da aynı şekilde, Beşiktaş aynı şekilde..

Yedeklerin de aşırı kötü olduğuna katılmıyorum. Sadece aşırı formsuzlar. Ee haftada 1 maç yapan takım için de bu normal, bunu formda tutmak da hocanın vazifesi. Fenerbahçe sezonu erken açtı, avrupa vs derken her oyuncusunu yarışta tuttu. Bizde ise formayı kaybeden çekildi kenara. Kaleci Okan bugün Beşiktaş kadrosunda olsa 11 çıkar, Dubois, Fener’de, Trabzon’da olsa 11 oynar. Mitçö, Fener dahil her takımda 11 oynar. Yunus aynı şekilde. Seferovic bugün en iyi yedek santrafordur ligde. Fener’in tüm santraforlarından daha yeteneklidir.

Hala Okan ı yermek için pusuda bekleyenler var. Lider olduğumuz maçtan sonra bile yandan yandan vurmaya çalışıyorlar. Bu takım geçen sene 13. Cüydü beyler. Toplama bir takımız, 37 yaşında santraforla oynuyoruz.

Son maçtan ders çıkartmıştır bence. Mata ve Yusuf demiri beraber bir daha oynatmaz, Mata geride olduğumuz ve rakibi kapattigimiz maçlarda oynarsa oynar artık. Bir tane kesin forvet istemeli. Şuan icardi yok ve bence biz sezon boyunca icardiden düzenli katkı alamayacagiz gibi,onun için bir tane forvet gerekiyor.

Muhtemelen sövenler dövenler olacak ama Ben halen tam olarak ne oynamak istedigini cözemedim. Bir macta basaksehire 7 atiyoruz diger macta lig sonuncusuna karsi ecel teri döküyoruz

Geri
Üst Alt