- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Otoriter olmalı biraz takım çok dağınık görüntü veriyor , torrerianın kartı gibi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Otoriter olmalı biraz takım çok dağınık görüntü veriyor , torrerianın kartı gibi

Katılmıyorum. Bir kere Kazımcan sakatlanınca PvA’yı değil Dubois’i alırdım. 60’dan sonra Gomis bitti, o dakika çıkarır Seferovic’i alırdım. Uzun topa döndüğümde en azından indirme şansı olurdu. 70’lerde Mertens yerine Yusuf demir’i alırdım. Rashica veya Kerem yerine Barış’ı alırdım. Midtsjö sakatlanınca yerine de Sergio’yu alır işime bakardım. Tek 1 tane katıldığım değişikliği olmadı. Bitik Mertens ile Kerem’in 90 dakika oynaması üstüne Mata’nın eklenmesi, üstüne takım boyunun kısaltılıp uzun oynanması anlamsızdı. Madem uzun oynanacaktı. Sefer’i al bari top falan indirir belki
Ligin en iyi hocası Jesus.Sosyal medya

TamamLigin en iyi hocası Jesus.
Oyuncu değişiklikleri ve oyunu okuması fiyasko.
Dubois ve Mata gibi transferlere devam etmeliyizSeneye ekip kurarken fiziğe biraz daha önem vermeli.
hocama kötü bi şey mi söyledin sen? Momentum, verme filan! Hayırdır oluuuum?Hocam takımın eksik yönlerini profesyonel destek ve çalışma ile düzeltiyor. Sürekli gelişim gösteriyor.
Şu an ise momentumu rakibe verme meselesine asılması gerekiyor. Özellikle skoru korumaya çalışırken rakip bizi domine ediyor. Burada bir strateji hatası var
Fifada momentumu verir vermez maç dönüyor. Okan hocam Fifa oynamalı birazhocama kötü bi şey mi söyledin sen? Momentum, verme filan! Hayırdır oluuuum?
Okan Hocam FM ciFifada momentumu verir vermez maç dönüyor. Okan hocam Fifa oynamalı biraz
@Deniz Zorlu duymasınOkan Hocam FM ci
Tamam@Deniz Zorlu duymasın