Katılmıyorum. Bir kere Kazımcan sakatlanınca PvA’yı değil Dubois’i alırdım. 60’dan sonra Gomis bitti, o dakika çıkarır Seferovic’i alırdım. Uzun topa döndüğümde en azından indirme şansı olurdu. 70’lerde Mertens yerine Yusuf demir’i alırdım. Rashica veya Kerem yerine Barış’ı alırdım. Midtsjö sakatlanınca yerine de Sergio’yu alır işime bakardım. Tek 1 tane katıldığım değişikliği olmadı. Bitik Mertens ile Kerem’in 90 dakika oynaması üstüne Mata’nın eklenmesi, üstüne takım boyunun kısaltılıp uzun oynanması anlamsızdı. Madem uzun oynanacaktı. Sefer’i al bari top falan indirir belki

Abi Mertense Abdülkerim uzun top atıyordu ya, baskı altında değilken bir de. Okan hoca bazen ne yaptığını anlamıyor, 1.60 küsur adama uzun atıyorsun, rakip her dönen topu aldi

Hiç ama hiç alttan alıp mütevazi olmayacağım takımın lider olması hele hele uçan kaçan denilen fb önünde anlık liderliği muhteşem bir şey ve bir başarı sayılabilir ki başarıdır aslında mantıken. Bir de madalyonun diğer bir yüzü var ki hiç ama hiç hoş değil kupa maçı ve bu akşamki maç ile beraber sezon boyunca beğendiğim 3-4 maç harici takımda Okan buruk etkisini hiç görmedim. Takımdaki motivasyon eksikliği, disiplinsizlik ve ciddiyetsizlik, yedeklerin hazır olmaması hemde hiç, taktiksel bir farklılık, kondisyon vs vs. sezonun bu anına kadar noksanlıktır. Takımın şampiyonluğa gümbür gümbür geldiğini rakiplere korku saldığımız daha iyi oynadığımız sezonlar elbette oldu, hatta bu kadrodan daha kötü kadrolarla bile. Ben bu kadro ile çok daha dolu dizgin gitmemiz gerektiğini düşünenlerdenim. Sonuç olarak okan hoca şuan tabelada başarılı gibi görünsede memnuniyet verici ve tatmin edici şeylerde beklemekteyiz. Hele hele bu akşam ki ikinci yarı futbol rezilliğini asla ama asla kabul edemeyiz.

Herkes eleştirilerinde çok haklı. 6-7 gol atabilecegin maçta neredeyse puan bırakıyorsun. Rakip hep son anlarda puanları alırken biz son anlarda puanlar bırakmaktan bıktık. Taraftar olarak hoca etkisi görmek istiyoruz elbette. Hoca etkisi görüyoruz gerçi, ama negatif oluyor bu genelde. İki değişiklik yapıyor, maçı verme noktasına geliyoruz.

Lider Galatasaray ! Ama bu kez geçici değil. Allahın izniyle ilelebet. Tebrikler Galatasaray'ım ve her şeye, en önemlisi birilerinin uşaklığını yapıp seni yerinden etmek isteyen Terimsporlulara inat Zirvedeyiz, Zirvedesin
InCollage_20221225_223441644.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımda gelişim var. Forvet sorunumuz maçları kopartmamızın önüne geçiyor. Devre arası onu da çözersek önümüz açık. Bir de gergin maçlarda oyuncu değişikliklerinde çok fazla hatalar yapıldı. Bunu da zamanla düzeltecektir.

Belli dakikalarda sahada acayip keyif veren bir futbol oynatıyor. Dünkü maçin ilk 40dksi mesela. Bu süreyi artırmalı

uzun bir aradan dönülmüş, boyle bi haftada diğer büyük takımlar rakiplerimiz puan kaybetmiş ve biz 3 puan almışız. bence başarılı bir hafta. değişiklik muhabbetine falan girmeye gerek yok bu maç özelinde. basaga olduğu gibi bunlara da fark atabilirdik,olmadi. Okan'in sahaya girip gol atacak hali yok ya

Hocam takımın eksik yönlerini profesyonel destek ve çalışma ile düzeltiyor. Sürekli gelişim gösteriyor.

Şu an ise momentumu rakibe verme meselesine asılması gerekiyor. Özellikle skoru korumaya çalışırken rakip bizi domine ediyor. Burada bir strateji hatası var

Hocam takımın eksik yönlerini profesyonel destek ve çalışma ile düzeltiyor. Sürekli gelişim gösteriyor.

Şu an ise momentumu rakibe verme meselesine asılması gerekiyor. Özellikle skoru korumaya çalışırken rakip bizi domine ediyor. Burada bir strateji hatası var
hocama kötü bi şey mi söyledin sen? Momentum, verme filan! Hayırdır oluuuum?

Geri
Üst Alt