- 4 Ağustos 2009
- 90.109
- 71.018
- 5.188
Seneye ekip kurarken fiziğe biraz daha önem vermeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Midso sakatlandi cikti.kazimcan sakatlandi cikti.ondan sonra da oyun olarak tukendik3'u bulsak onemi olmayacakti ama oyuncu degisiklikleriyle orta sahayi rakibe verdik.Mata,Mertens ayni anda sahada oldugunda Kecioren maçını bile kaybediyorduk.Hazir olmayan Oliviera da girince gidiyordu maç
Katılmıyorum. Bir kere Kazımcan sakatlanınca PvA’yı değil Dubois’i alırdım. 60’dan sonra Gomis bitti, o dakika çıkarır Seferovic’i alırdım. Uzun topa döndüğümde en azından indirme şansı olurdu. 70’lerde Mertens yerine Yusuf demir’i alırdım. Rashica veya Kerem yerine Barış’ı alırdım. Midtsjö sakatlanınca yerine de Sergio’yu alır işime bakardım. Tek 1 tane katıldığım değişikliği olmadı. Bitik Mertens ile Kerem’in 90 dakika oynaması üstüne Mata’nın eklenmesi, üstüne takım boyunun kısaltılıp uzun oynanması anlamsızdı. Madem uzun oynanacaktı. Sefer’i al bari top falan indirir belkiHocam oyuncu tercihlerini eleştiremiyorum. Ben olsam ben de aynı değişiklikleri yapardım.
Lakin şu maç sonunu oynayamama sorununu çözmek zorundasın. Sanki genç amatör takım gibi oluyoruz. Sinir stres harbiyle geçiyor. Herkesin eli ayağına dolanıyor
Açıkçası buna da katılırımKatılmıyorum. Bir kere Kazımcan sakatlanınca PvA’yı değil Dubois’i alırdım. 60’dan sonra Gomis bitti, o dakika çıkarır Seferovic’i alırdım. Uzun topa döndüğümde en azından indirme şansı olurdu. 70’lerde Mertens yerine Yusuf demir’i alırdım. Rashica veya Kerem yerine Barış’ı alırdım. Midtsjö sakatlanınca yerine de Sergio’yu alır işime bakardım. Tek 1 tane katıldığım değişikliği olmadı. Bitik Mertens ile Kerem’in 90 dakika oynaması üstüne Mata’nın eklenmesi, üstüne takım boyunun kısaltılıp uzun oynanması anlamsızdı. Madem uzun oynanacaktı. Sefer’i al bari top falan indirir belki
Bende gulmekten katılırımAçıkçası buna da katılırım