içimde okana sevgi kıpırtısı yok henüz.soğuğum,güvenimi kazanmalı.ben sevmesemde olur zaten,siz sevin
Galatasarayımızı başarıya taşıyacak herkesi severim, başarısızlığa sürükleyen herkese kıl olurum şahsen.sevgimiz galatasaraya kişilere değil sonuçta

Maç içinde değişikliği eleştirmiştim ama sonra aklıma mantar ekilmiş saha geldi.
Bu sefer bilinçli bir öteleme olduğunu düşünüyorum; özellikle BAY konusunda. Forvet hattımız malum ve çok hızlı biri. Allah korusun. O açıdan belki de ilk kez hayırlı oldu. Diğer maçlarda ama bundan ders almalı hocam. Buna dikkat etmeli. Gol yemeyi beklememeli.

Onun harici deplasmandaki başarıları hiç konuşulmuyor. Senelerdir görmediğimiz bir Galatasaray var. Zorlu fikstürde bir de.

Sana güveniyoruz hocam. Şu kaçırılan gollere çare bulup en az üç atalım. Bize başka türlü rahat yok. 😏

son iki maç kulağına küpe olsun hoca fener maçı öncesi. oyuna geç müdahale ediyorsun ettiğinde de takım geriye gidiyor.

Olumlu yaptığı şeylerde çokça var fakat hoca bu oyuncu değişikliği konusunu öğrenmeli artık oyuncu değişikliği ile maç alınmalı maç verilmemeli

1672394049879.webp

Geçen sene kıyasladım ama bence sadece geçen yıl değil uzun yıllardır deplasmanlarda bu yılki kadar iyi performans gösterdiğimiz dönemi hatırlamıyorum. Geriye Beşiktaş,Fenerbahçe ve Konyaspor deplasmanları kalıyor zorlu deplasman olarak, Kayserispor maçı hariç rezalet oynadığımız bir deplasman olmadı evet çok iyi oynadığımız maç sayısı da az ama genel itibari ile rakiplerimizden üstün oynadığımızı söyleyebilirim. Oyunu tutma konusunda Okan Buruk'u çok başarılı buluyorum. Bazı maçlarda değişikliklerde geç kaldığını söyleyebiliriz bunlar futbol içinde malesef var.

Bu kulüpte 3 kupa kaldırmış hamza hamzaoğlunu kestane ettiler sırf dürüst konuştuğu için öyle armut bir kitle var malesef

Okan hayatının pokerini oynuyor eğer bu armut kitleyi sindirebilirse yıllarca ülkenin en tepesin de kalır

İlk aşama polyanna gibi davranıp akabinde bir kupa alması gerek polyanna tarafını bence iyi yapıyor kupa da gelirse

Okan 7 ceddini kurtarır

Bu kulüpte 3 kupa kaldırmış hamza hamzaoğlunu kestane ettiler sırf dürüst konuştuğu için öyle armut bir kitle var malesef
sergen yalçın'ın 3 kupa kazanıp gönderilmesi gibi. hamza kendi kendini bitirdi kestane plus seviyesindedir.

Geri
Üst Alt