- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
içimde okana sevgi kıpırtısı yok henüz.soğuğum,güvenimi kazanmalı.ben sevmesemde olur zaten,siz sevinFatih hoca bu puanları alsa beğenirdiniz ama. Bunun adı ayrımcılık sergen malesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içimde okana sevgi kıpırtısı yok henüz.soğuğum,güvenimi kazanmalı.ben sevmesemde olur zaten,siz sevinFatih hoca bu puanları alsa beğenirdiniz ama. Bunun adı ayrımcılık sergen malesef
Galatasarayımızı başarıya taşıyacak herkesi severim, başarısızlığa sürükleyen herkese kıl olurum şahsen.sevgimiz galatasaraya kişilere değil sonuçtaiçimde okana sevgi kıpırtısı yok henüz.soğuğum,güvenimi kazanmalı.ben sevmesemde olur zaten,siz sevin
ben yanar dönerim zaten ama hamzayı sevmiştim,okanı sevemiyomGalatasarayımızı başarıya taşıyacak herkesi severim, başarısızlığa sürükleyen herkese kıl olurum şahsen.sevgimiz galatasaraya kişilere değil sonuçta
Dün gol yedikten sonra çok güzel top oynadık. Gol de geldi zaten.Takımın gol yedikten sonra afallamasına bir çare bulmalısın okan hocam
İyi güzel gidiyoruz ama bazen sahada ki takım bizmiyiz bağlarbaşı mı belli değil
o kan bu kanimparatokan
sergen yalçın'ın 3 kupa kazanıp gönderilmesi gibi. hamza kendi kendini bitirdi kestane plus seviyesindedir.Bu kulüpte 3 kupa kaldırmış hamza hamzaoğlunu kestane ettiler sırf dürüst konuştuğu için öyle armut bir kitle var malesef