- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Vasat 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bişey çekmediniz ahbert. ft döneminde hem de hepsi ligde olmak üzre 2 tane 8 maçlık seri var 19-20 ve 20-21 senelerinde. bjknin şampuyonluğu gasp ettiği sezon olan 20-21de o seri deplasmandaki ankaragücü maçı ile yerle bir edilmişti hatırlarsan. aleyhimizde kolpa penaltı ve k kart verildiği maç. tuhaf tweetlere peşinen itibar etmektense hafızamızı zorluyalım.Neler çekmişiz yaw
Ahbert söylediklerine katılıyorum ancak şu anki takımın seviyesi diğerlerinin üstünde. Özellikle Icardi düzenli olarak oynamaya başlarsa baya farkeder. FT takımları da sürekli pozisyon buluyordu ama Halil, Çatne sakat Falcao falan düzgün bir bitiricimiz yoktu. Onyekuru en çok yaklaşan. Şimdi Mertens, Kerem Sergio falan da hep skor tehditi olan adamlar Icardi dışında.bişey çekmediniz ahbert. ft döneminde hem de hepsi ligde olmak üzre 2 tane 8 maçlık seri var 19-20 ve 20-21 senelerinde. bjknin şampuyonluğu gasp ettiği sezon olan 20-21de o seri deplasmandaki ankaragücü maçı ile yerle bir edilmişti hatırlarsan. aleyhimizde kolpa penaltı ve k kart verildiği maç. tuhaf tweetlere peşinen itibar etmektense hafızamızı zorluyalım.
Ahbert söylediklerine katılıyorum ancak şu anki takımın seviyesi diğerlerinin üstünde. Özellikle Icardi düzenli olarak oynamaya başlarsa baya farkeder. FT takımları da sürekli pozisyon buluyordu ama Halil, Çatne sakat Falcao falan düzgün bir bitiricimiz yoktu. Onyekuru en çok yaklaşan. Şimdi Mertens, Kerem Sergio falan da hep skor tehditi olan adamlar Icardi dışında.
Okan da gayet iyi gidiyor. Skoru her türlü alıyoruz ama güçlü bir oyunumuz yok top bizdeyken. Bir de değişiklik konusunda daha dikkatli olmalı. Bence ikisini de düzeltecek çünkü takım sezon başından beri baya katetti.
Fatih hocayı çok severim çok da savundum ama son dönemi kendi taktiğinden uzaklaşıp set oyununa dönünce bence hoca kendini kaybetti, Okan da iyi hoca Fatih hoca gibi o da başlangıçta adım adım yükselerek bu kulübe geldi. Uzun süreçte Fatih hocanın kendini eleştirip yapmadıklarını yapıp uzun süreli 10-15 sene kalırsa bence bu kulüp ambargolar dahi koyabilir. Hocayı yemek için medya çok uğraştı ama başaramadılar şimdiyse rüzgarı arkamıza aldık.bu herifle telepatim yok ne yazıkki.fatih hoca gitmeden önce rüyamda bütün yönetim asansördeydi ve deprem oluyodu.deprem ayrılık,anlaşmazlık demek..2 gün sonra hoca gitti.baskan ve yönetimde bitti
okanla sorunum yok.fatih hoca inancı ve maneviyatı yüksek biriydi.hislerini karsı tarafa empoze edebilyodu,çakraları açıyodu resmen.malatya macında arda ve emre akbaba ile baslarayak kendi bacagına sıktı.o maç için kızgınlıgım geçmiş değilFatih hocayı çok severim çok da savundum ama son dönemi kendi taktiğinden uzaklaşıp set oyununa dönünce bence hoca kendini kaybetti, Okan da iyi hoca Fatih hoca gibi o da başlangıçta adım adım yükselerek bu kulübe geldi. Uzun süreçte Fatih hocanın kendini eleştirip yapmadıklarını yapıp uzun süreli 10-15 sene kalırsa bence bu kulüp ambargolar dahi koyabilir. Hocayı yemek için medya çok uğraştı ama başaramadılar şimdiyse rüzgarı arkamıza aldık.
musap hele bi dur, gaza gelme. sonra küfrediyon.Bu sene bi sekilde sampiyon olursak, Okan yeni Imparator olur. Böyle spastik bir sene + rakipte Senol Montella Avci ve Jesus olup, sampiyon olursak heykel dikilmeli.
başak ile döndükİyi futbola hangi maçla döneriz hocam.
başak ile döndük