Aynı takım olamadığını ben de biliyorum psikolojik olarak çökmüş camiayı ayağa kaldırmak taraftarı da buna inandırmak kolay değil bundan bahsediyorum

Okan ın da büyük takımda ilk tecrübesi sonuçta kendini kanıtlaması için özgüven sağlaması için destek verilmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa asıp kesmek çok kolay
Bu sene artik kalsin zaten ama istanbul ve bu mac ipten döndük. Hatalarindan ders alsin. Oyuncu degistirmek icin gol yememizi bekliyor o sinirimi bozuyor.

Bu sene artik kalsin zaten ama istanbul ve bu mac ipten döndük. Hatalarindan ders alsin. Oyuncu degistirmek icin gol yememizi bekliyor o sinirimi bozuyor.
O konuda ben de katılıyorum ama yedekten giren oyunculardan da bir katkı alamıyoruz ki

Belki ligin en iyi as kadrosu ilk 11 olarak bizdedir ama 2-3 oyuncu olmayınca takım mantara bağlıyor çünkü as kadro ile yedekler arasında kalite olarak uçurum var resmen

O konuda ben de katılıyorum ama yedekten giren oyunculardan da bir katkı alamıyoruz ki

Belki ligin en iyi as kadrosu ilk 11 olarak bizdedir ama 2-3 oyuncu olmayınca takım mantara bağlıyor çünkü as kadro ile yedekler arasında kalite olarak uçurum var resmen
Devre arasi transfer lazim paradan kacinilmamali. Cunku bu takim 2. Yari seri yapar

Değişikliklerde yapabileceği bir şey yoktu. Takımın özellikle öne geçince farkı artırmak için gol aramaması sorununu çözmesi lazım. Bunun dışında genel performansı gayet iyi. Fener maçında da iyi bir skor alırsa iyice güçlü konuma gelecektir Okan hoca.

İstanbul maçında Okan kurtarmasa, bugün rakip atabilse yine puan kaybı. Oynattığı özellikle ikinci yarı oynattığı oyun saçmalıktan öte. Burada skora göre yorum yapılmış, ben önceden yorumumu yapayım çünkü yarın skor gelmezse herkes laf edecek. Büyük takım böyle oynamaz
Rakip kaçırıyor da biz kaçırmıyor muyuz hiç
Neden hep tek taraflı bakiyorsunuz

Mertens Gomis falan yaşlı. Rashica da hasta hasta art arda oynadı haftalardır. Mecbur değişiklik yapmak gerekiyor.
Yedeklerin kulağı yeterince çekilmemiş gördüğüm kadarıyla. Pas ve şut tercihleri dışında mücadele seviyelerini beğenmedim.

Yaw bu takım yıllardır dominant top oynamiyor ztn. Topu geri kazanma süremiz yıllardan gelen problem.
Son 10 yılda
11-13 FT
Mancinili iç saha maçları
Tudorun 17-18 başlangıcı
FTnin pandemiden önce seri leminali oynattığı oyun dışında ben dominant rakibi boğan topa sürekli sahip olan bir takım görmedim. Son 2 yıl ki şampiyonluğumuzda da boyleydik. Sonucu aldıktan sonra ikina ikina bitiriyorduk

Rakip kaçırıyor da biz kaçırmıyor muyuz hiç
Neden hep tek taraflı bakiyorsunuz

Tek taraflı bakmıyorum, zaten takımın bitiricilik problemlerini uzun zamandır yazıyorum, terim döneminde de vardı, sorun bitirememe değil oyun. Biz oyunu veriyoruz rakibe, adamlar rahat rahat oynuyorlar

Eksikler dönünce yani Başak maçının ilk 11 i tekrar oluşunca oyunu tekrar değerlendirmek lazım ama yavaş yavaş bu yıl hiçbir maçta fişi çekemiycez düşüncesi oluşmaya başladı.

SES KES

1672862648450.webp

Tek taraflı bakmıyorum, zaten takımın bitiricilik problemlerini uzun zamandır yazıyorum, terim döneminde de vardı, sorun bitirememe değil oyun. Biz oyunu veriyoruz rakibe, adamlar rahat rahat oynuyorlar
Bugunku kadro oyunu tutma kadrosu değildi istesen de tutamazsın ztn Berkan ve micoyla. Rakipte de Modric casemiro yok ama sende dubois pva gibi acayip bekler ve Berkan ve Miço gibi pozisyon bilgisi zayıf adamlarla anca bu kadar oluyor.

Yaw bu şans rakibe var da bize yok mu
Ligin en çok direğe takılan takımıyiz biraz insaf hocam
Şunu ayırt etmek lazım önce. İyi oynamamız ya da maçın ilk yarılarını iyi oynamamız, bol gol kaçırmamız puan kaybının önünde engel değil.

Bu maç neler kaçırdık, son dakikalarda Emre Kılınç düzgün vursa gitti 3 puan..

Sivas maçında ilk yarı 3-4 olması gereken maç, son dakikalarda golü bulduk, bulamasak gitmişti. Golü attık, son saniye penaltı pozisyonu öncesinde adam ofsayt olmasa 3 puan gitmişti.

İstanbul maçı ilk yarı 5 olurdu ama 90+3’te İstanbul sporlu oyuncu karambolde kaleciyle karşı karşıya kaldığında top direğin yanından tıngır mıngır çıkmasa maç 2-2’ydi.

Beliktaş maçı 2-1’den sonra 4-5’e gidebilirdi ama 84 ve 90+’da weghorst düzgün vurabilse 2-2 bitmişti.

3-1 olan kasımpaşa maçı, 4’e, 5’e gitmesi gerekirken uzatmalarda biraz daha süre olsa 3-3 oluyordu.

26 şut çektiğimiz Keçiören maçında golü attık 3-4 dakika sonra rakip bomboş kaldı. 1-2 cm daha içeri vursa gol olacaktı, direkten döndü top.

Her zaman böyle olmaz, böyle gitmez. Çok kaçırıyoruz diye sevinemeyiz. Biz neden her koparmamız gereken maçta son dakikalarda nefesimizi tutarak izliyoruz onu düşünmek zorundayız. Bunun neresi vicdansızlık? İlla bir şeyler berbat olduktan sonra mı söyleyelim, eleştirelim?

Hocanın bu maç kenarda yapabileceği pek bir şey yoktu maçtan önce 6 eksik oyuncuyla başladık üstüne sahada 2 oyuncumuzun sarı riski varken ikili mücadelelerde tedirgin kaldık. Emre Kılınç pozisyonunda Abdülkerim orada en kötü indirirdi ama sarısı olduğu için indiremedi ve boş kaleye kaçırdılar. Bugün belki 10'ar dakika oyuncu değişikliklerinde geç kaldık ama orta sahada hiç alternatif olmaması Matanın durumundan dolayı yapabileceği bir şey yoktu. Midtsjö'nün de geldiğinden beri en kötü futbolunu oynaması da özellikle alternatif yokken elimizi kolumuzu bağladı. Ama bunlara rağmen 0-1 geriye düşüp 2-1 çevirdik sonuçta sonuç odaklı bakıyoruz bu maç bu kadar eksikle 3 puan gayet iyiydi 1 farklı olmasının bir önemi yok sonuç olarak alınan 3 puan çok değerli olduğunu düşünüyorum. Galibiyet serimiz 6 maça çıktı ve kadıköye lider gidiyoruz.

Geri
Üst Alt