Büyük hoca olduğu konusunda hemfikir olalım. Tadını çıkarın, üç beş yıl sonra buralarda olmaz kendisi. 🥳

Kudurtmaya devam et hocam özellikle sn. Jesus diyen Samet gibileriniiii. İnlerinden çıkartma sakın. Ben bu şahıslara daha çok şirazemle kayayım falan. 🤌
Bi boktan anladığın yok bide cahil cesaretiyle nara atmaya kalkıyosun terbiyesizleşip,bende ing prensi değilim ama yinede aynı minvalde cevap vermiyicem

Okanı eleştirdik oyunu okuyamıyo diye okuyamıyodu,değişiklik yapmayı bilmiyo diye bilmiyodu,çok izin veriyo diye veriyodu,otorite sorunu var diye vardı vs vs,göte göt denmesini eleştirmek nasıl bir kafa anlayamadım

Düzeltmesi gereken sorunları,onları nasıl düzeltebileceğini,ders alıp zamanla neleri düzelttiğini,neleri hala düzeltemediğini de yazdım gördükçe

Sana empati yaptırıp denilenin niye dendiğini anlamanı sağlayabilirdim ama riske atmayıp bizzat senden örnek vericem hata payı bırakmamak için,senin mesajlarına pek vakıf değilim ama mertensi sürekli eleştirdiğini anımsıyorum,noldu şapa oturdunmu estiriyo şimdi adam,ben söyliyim hayır oturmadın çünkü eleştirilmesi gerekiyodu şimdiki gibi değildi (anladın inş)

Şirazenin kaymasına gelince,sen kendini okan buruğun yılmaz savunucusu olarak görmeye başladın,eleştiriler sanki sana yapılıyomuş gibi üstlendin,bu yüzden şirazeni doğrult dedim ama şu mesajla görüyorumki dahada kaymış,bu mesajımdan sonra düzelteceğini umuyorum

Son olarakta sn jesusa geliyim koyyim jesusa mizah amaçlı yazıyoruz,aynı fb zayıf rakibi gsye acımaz gibi

Sevildiğini bil 💛

Herkese günaydın . Herkese tebrikler. Ben bir şey söylemek istiyorum bana trol bot takımdan onun akrabası bunun akrabası falan diyenler . Neden hiç ya biz kucumsuyiruz bu tarzda basit kelimeler yazıyoruz demediniz . Furtbolcusundan hocasına herkese klavyenize ne gelirse yazdınız . Sonra ben bunlara alaycı takılınca bana bunları dediniz ya da başkasına. Ya da şimdi gelir bizi anlamaz anca yazar vb kelimeler yazdınız siz akıllı biz trol öyle mi. Küçümsenen basit kelimeler yazilan oyuncular hocalar ile lideriz . Karsisindaki kisi insanmis gibi Insani yapici eleştiri yapan gs kültürü ile yoğrulmuş Taraftar olan herkese selam olsun klavyesporlulara da geçmiş olsun .

Tamam

Herkese günaydın . Herkese tebrikler. Ben bir şey söylemek istiyorum bana trol bot takımdan onun akrabası bunun akrabası falan diyenler . Neden hiç ya biz kucumsuyiruz bu tarzda basit kelimeler yazıyoruz demediniz . Furtbolcusundan hocasına herkese klavyenize ne gelirse yazdınız . Sonra ben bunlara alaycı takılınca bana bunları dediniz ya da başkasına. Ya da şimdi gelir bizi anlamaz anca yazar vb kelimeler yazdınız siz akıllı biz trol öyle mi. Küçümsenen basit kelimeler yazilan oyuncular hocalar ile lideriz . Karsisindaki kisi insanmis gibi Insani yapici eleştiri yapan gs kültürü ile yoğrulmuş Taraftar olan herkese selam olsun klavyesporlulara da geçmiş olsun .

:tbr:

bahsettiğin tipler şu an böyle = :censored:

Hep söyledim. Bu kadro ligin çok üstünde, transfer falan bile gerek yok bu sezon için..

Uçuyor kaçıyor denen fener’i bile kalite olarak dövdü. Maçtan önce de “kesin yeniliriz” tribine girenler vardı. O zaman “Ben ankaragücü maçına göre daha rahatım, takım ciddi maçlarda lakayıt davranmıyor. Bulduğu pozisyonları daha başarı ile sonuçlandırıyor” demiştim.

Öyle de oldu. Dün şaşırtmadı beni, daha farklı bile kazanabilirdik. Gerek hoca, gerek oyuncular daha motivasyonu yükseliyor böyle maçlarda. Daha doğru işler yapıyorlar.

Adamların Muslera’ya yaklaşacak kalitede bir kalecileri yok, Nelsson’a yaklaşacak kalitede bir stoperleri yok, Oliviera’ya yaklaşacak bir oyun kurucu orta sahaları yok, Mertens kalitesinde bir zekaya sahip hücum oyuncuları yok. Bunların hepsi iskelet oyuncuları. Tam omurgayı oluşturan mevkiler.

Icardi, Torreira olsa iskelet daha sağlam olurdu. İşte buna rağmen istanbul ve ankaragücüne vs ıkına, sıkına skoru koruma derdimizi anlamıyorum. Bu takım istese 10-15 dklık oyun ile golü bulur. Bunun rahatlığı var. Bunun ciddiyetsizliği var.

Hoca değişikliklerden korkmamalı, skoru koruma derdine düşmemeli. Dün değişiklikler yerindeydi.

+Boey hem fizik guc hem de tempo olarak

Renktaş bunların içlerinden bazıları İbrahim Melih fanboyları. Bu yüzden fazla ciddiye almaya gerek yok.

nasıl kötü oyunda eleştiriyorsak, bu oyunda da hakkını vermek gerek. aslan payı okan hocanındır.

ligin bu zamana kadar olan en önemli ve en zor maçında, ortasahada mitsö/torreira yedekteyken berkanla başlaması, santraforda barış alper tercihi sadece cesur hocaların verebileceği bir karardı.

sonuç ters tepse kendisine ne gibi eleştiriler geleceğini eminim hocada düşünmüştür. fakat büyük hoca refleksi gösterdi, risk aldı, galibiyet için oynadı ve şampiyonlukta direkt rakibini yerle bir etti.

deplasmanda oynadığımız ts maçı dahil, 4 büyük maçın hepsini sürklase etmemizde de başrol kendisiydi. dikkat ettiyseniz hepsinde farklı bir oyun çizilmişti.

anadolu takımlarına karşı oynanan futbol henüz istenenen seviyeye çıkamasa da, büyük maç performansı muazzam.

Önümüzdeki 7 lig maçının 5 tanesi kendi sahamızda dışarıda oynayacağımız 2 maç ise Ümraniye ve Antep. 7 maçlık galibiyet serisine tekrar sıfırdan başlayıp seriyi 14 maça çıkarmamak için hiç bir neden yok. Eğer bunu da başarırsa Beşiktaş'ın 13 maçlık serisini tarihin tozlu sayfalarına gömecek.

gettyimages-828787972-594x594.webp

Okan Buruk-hai. Çocuklarımızı pistten alalım.

Geri
Üst Alt