Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Bi boktan anladığın yok bide cahil cesaretiyle nara atmaya kalkıyosun terbiyesizleşip,bende ing prensi değilim ama yinede aynı minvalde cevap vermiyicemBüyük hoca olduğu konusunda hemfikir olalım. Tadını çıkarın, üç beş yıl sonra buralarda olmaz kendisi.
Kudurtmaya devam et hocam özellikle sn. Jesus diyen Samet gibileriniiii. İnlerinden çıkartma sakın. Ben bu şahıslara daha çok şirazemle kayayım falan.![]()
Okanı eleştirdik oyunu okuyamıyo diye okuyamıyodu,değişiklik yapmayı bilmiyo diye bilmiyodu,çok izin veriyo diye veriyodu,otorite sorunu var diye vardı vs vs,göte göt denmesini eleştirmek nasıl bir kafa anlayamadım
Düzeltmesi gereken sorunları,onları nasıl düzeltebileceğini,ders alıp zamanla neleri düzelttiğini,neleri hala düzeltemediğini de yazdım gördükçe
Sana empati yaptırıp denilenin niye dendiğini anlamanı sağlayabilirdim ama riske atmayıp bizzat senden örnek vericem hata payı bırakmamak için,senin mesajlarına pek vakıf değilim ama mertensi sürekli eleştirdiğini anımsıyorum,noldu şapa oturdunmu estiriyo şimdi adam,ben söyliyim hayır oturmadın çünkü eleştirilmesi gerekiyodu şimdiki gibi değildi (anladın inş)
Şirazenin kaymasına gelince,sen kendini okan buruğun yılmaz savunucusu olarak görmeye başladın,eleştiriler sanki sana yapılıyomuş gibi üstlendin,bu yüzden şirazeni doğrult dedim ama şu mesajla görüyorumki dahada kaymış,bu mesajımdan sonra düzelteceğini umuyorum
Son olarakta sn jesusa geliyim koyyim jesusa mizah amaçlı yazıyoruz,aynı fb zayıf rakibi gsye acımaz gibi
Sevildiğini bil