Genel olarak korumacı davranıyorum hocalara ilk zamanlarında. Tudor'da, Torrent'te bile böyleydim. Hoca kim olursa olsun biraz zaman vermek gerekir. Alabora olabileceğimiz bir fikstürü bir bjk bir sansasyonel başak maçıyla tersine çevirdi. O zamandan beri de üzerine koyarak gidiyor. Hocayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Hocam maçın bitimine 10 dk varken tüm oyuncu değişiklikliğini kullanma saçmalığından ne zaman vazgeçicen? Olivera 90da kafa topunda beyin tramvası ya da başı dönüp oyuna devam edemeseydi 10 kişi maça devam edicektik. Benim bildiğim Tr kupası ve ligte 3.cüye bu mevzuyu yaşıyoruz.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam maçın bitimine 10 dk varken tüm oyuncu değişiklikliğini kullanma saçmalığından ne zaman vazgeçicen? Olivera 90da kafa topunda beyin tramvası ya da başı dönüp oyuna devam edemeseydi 10 kişi maça devam edicektik. Benim bildiğim Tr kupası ve ligte 3.cüye bu mevzuyu yaşıyoruz.

Muhtemelen yedeklere güvenmiyor. Matayi oyuna alamıyor çünkü bitik, yunusu alıyor, sahada negatif etki yaratmaktan başka bir halta yaramiyor, biraz kulübe ile alakali

Muhtemelen yedeklere güvenmiyor. Matayi oyuna alamıyor çünkü bitik, yunusu alıyor, sahada negatif etki yaratmaktan başka bir halta yaramiyor, biraz kulübe ile alakali
Yok renktaş, benim vurgulamak istediğim maçın bitimine 10 dk daha varken tüm değişiklik haklarını bitirmemiz, 88de iki topçu değişikliği yaparak 4.cü oyuncu değişikliklerimizi yaptık ardından 90. dkda +9 uzatma tabelası gösterilmesinden sonra yine 90. dkda Mata oyuna girdi, sonra da 90+1'de olivera çarpışmadan sakatlanıyodu. Son değişikliğe çok gerek olduğunu düşünmüyorum.

Bir de burada 3-4 ay önce, 3 ay sonra hocaya herkes küfür edecek diyen bir provokatör vardı. Nedense sonrasında tüydü.

Hocayı geçmişten bu yana bayadır takip ederim 1. ligde işler iyi giderken hatta Göztepe'yi süper lige çıkarır denirken Göztepe'den ayrılması sürpriz olmuştu sonrasında Akhisar'ı dipten alıp seriler yakalayıp Avrupa potasına soktu ve sonra ki sene Türkiye kupasını kazandı oradan rizespor'a gitti herkes rize düştü derken kısa sürede en son sıradan aldı Avrupa potasına kadar çıkardı. Başakşehir'e 8 puan geriden gelip şampiyon olmuştuk o sezondan sonra Abdullah Avcı ayrılmış Okan Buruk gelmişti ilk 2 maçında yenildi hatta Gençlerbirliği deplasmanında da yeniliyorlardı son dakikalarda 2 golle maçı çevirmişti oradan sonra seri yakalayıp şampiyonluğa doğru gitti Crivelli gibi bir adamdan bile yararlanıp şampiyon oldu Crivelli oradan sonra Antalyaspor'da yedek kaldı şu an İsviçre takımında bile oynayamıyor.

Sene başında zorlu fikstürde sürekli hocaya çelme takılmaya çalışıldı Jesus uçuyor kaçıyor denildi sürekli Okan hocaya okları çevirdiler. Tonla hakem hatası yaşarken medya sus pus halde bunları görmeyip bahsetmeyip Okan hocanın teknik direktörlüğünü sorgulayıp taraftarı üzerine çekmeye çalıştılar. Alanya maçından sonra yayıncı kuruluş da bile hakem değil Okan hocayı konuştular. Beşiktaş ve Başakşehir maçları final dediler medya kazanılmazsa gönderilir derken alnının akıyla çıktı. Fener derbisi öncesi medya bizi 3-4'lük yapıyordu çıktık son 25 senede görmediğimiz bir kadıköy performansıyla fark attık.

Onların korktuğu 2. Fatih hocamızı yaratmamızdı çünkü Fatih hocanın bize kazandıkları çok büyük başarılar onla kimse baş edemedi zaten Fatih hoca sonrası Okan Buruk'tan başkası olamazdı hatta geçen sene beşiktaş'a hoca yapmaya çalıştılar başaramadılar ve İsmael'i getirdiler. Bir dönem Emre fenerin sportif direktörüyken Erol Bulut sonrası Okan hocayla görüştü ama hoca kabul etmedi. Kısacası yollar kesişecekti ve kesişti yeni hikayemizin temelleri sağlam kuruluyor umarım bunun sonunda nice şampiyonluklar ve kupalar hatta Avrupa kupası da kazandırır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt