Cesurun bakışı korkağın kılıcından keskindir.. Sonuna kadar seninleyiz hocam
20230322_214256.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takımın hali ne hoca ? Ligde Son düzlüğe girmişiz. Hata yapma lüksümüz yok. Takımın bir ton maç eksiği var. Hazırlık maçlarında bile mata ve gomisi oynatıyorsun. Mata sana ne kazandıracak ? Mata ve Gomis uğruna şampiyonluğu vereceksin kendine gel! Ayrıca takımdaki bu laubali ve vurdumduymazlığın sebebi nedir ? Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Ligin bitmesine 10 hafta kala takımdaki bu laubalilik ne ?

Yav MHK ve Lale Orta zaten maçları katlediyor. Birde takımdaki bu vurdumuymazlık çekilecek gibi değil! Takıma ciddi bir uyarı şart hoca.. Buradan şampiyonluğu verirsen ne sen kalırsın ne de yönetim haberin olsun.

Verilen aradan, acilan puan farkindan, oyuncularda ve hocada bir gevseme yaratmis ki, sanki lig sampiyonu olduk bile havasin da takiliyorlar. Eger sansimiz yaver gitmese, sampiyonluk cok zora girer. Cünkü bu sampiyonluk modundan tekrar daha hicbirsey bitmedi moduna dönmek zor olacaktir

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Verilen aralar nedense diğer takımların ritmini hiç bozmuyor, aksine ekstra hazırlanma imkanı buluyorlar gibi. Bi biz numuneliğiz, her havadan nem kapıyoruz. Her koşulda etkilenme söz konusu.

Sezon başında puan kayıpları yapılırken dahi genel görüntünün umut vaat ettiğini ve er geç karşılığını alacağımızı bekliyordum, nitekim öyle de oldu. Ancak mevcut görüntüde bunu söyleyebilmek çok güç, acilen önlem alınması lazım.

Yapılan transferler sanki işleyen çarkı bozdu gibi hissediyorum, her ne kadar daha net olarak takıma giremeseler de, olumsuz bir yansıması oldu.

Bu işin şakası yok, taraftarın endişesi yüksek ve bizlerin gördüğünü inşallah hoca da görüyordur, aksi halde kendi göbeğimizi kesmek yerine oturup her hafta fb kaybetsin diye dua etmeye başlarız.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu an başımızda guardiola ya da klop bile olsa takim da ritim, oyun falan kalmazdı. 2 ayda 2 maç yapabilen takımın nasil oyununu aynı kalmasını beklersiniz ki? Takımlar maç yaparak ritimlerini oyunlarını korurlar biz mac yapamıyoruz. Elestirirken bunlari göz ardı etmeyelim.

2 kere ara verilen ligde, son aranın bizim için ekstra uzun olduğunu göz önüne alırsak abartı eleştirildiği fikrindeyim. 2-3 maç sonra otomatiğe bağlarız. O sırada puan kaybetmemek önemli. Konya deplasmanında boşu boşuna yenildik mesela. En kötü senaryoda berabere bitecek maçtı. Bu tarz hatalardan sonra dönüşü iyi oluyor hocanın.

Şu an başımızda guardiola ya da klop bile olsa takim da ritim, oyun falan kalmazdı. 2 ayda 2 maç yapabilen takımın nasil oyununu aynı kalmasını beklersiniz ki? Takımlar maç yaparak ritimlerini oyunlarını korurlar biz mac yapamıyoruz. Elestirirken bunlari göz ardı etmeyelim.
Ederler hocam eleştirir geçerler

3 ayda 2-3 maca cikmisiz ne bekliyorsunuz?
14/14 yaptiran da bu adam

Ritm bulan takımlar kimmiş ben merak ettim? Hakemin verdiği penaltılarla itelenen, ferdi, Valencia dışında topçusu olmayan fb mi? İki maçtır abu ile jk mi tempo yakalamış? Gerçekten hayret edilesi ya!

Geri
Üst Alt